Връщат ли се "мутренските времена"?

• 5 699
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
Ама разберете, че тия хора не са толкова ненормални, дори да гледат по-кисело то не им е в главата да взривят заведението или да извадят пистолет, и да започнат да стрелят.... Мисълта ми е, че няма да станат да те набият, щото си ги погледнал....абсурдно е. Има съвсем обикновени пишлемета от Обеля, дето виж може да ти скочат за това. Не всички хора с охрана са там, за да насъскат въпросната охрана към редовите граждани  Grinning
                             Една част правят точно така. Точни, коректни и не се занимават с простолюдието. Но има и глупаци. Да не натъртвам, че дрогирани не всички знаят какво правят, дори да са много готини иначе. Колкото до стрелбата и взривяването имах предвид не че те нещо ще тръгнат да ми правят, ами ако намине конкуренцията им да не изгоря покрай сухото.

# 61
Ма ти може да изгориш защото стоиш на съседна маса до Пенка от Надежда, дето гаджето й Станко полудял от ревност тръгнал да я гърми...нали? Това е излишен страх, то трябва да спре човек да излиза, за да си е насигурно.

Всъщност аз не разбрах какво влагате в понятието "мутра" - та затова мога да споря в грешна посока  Peace

# 62
Ма ти може да изгориш защото стоиш на съседна маса до Пенка от Надежда, дето гаджето й Станко полудял от ревност тръгнал да я гърми...нали?...
                              Да, разбира се. Също така действителен случай: от съседния ни блок гърмят в полунощ по улични кучета (ама не мога да видя кой). Една вечер се случи да се прибирам точно по време на стрелбата и да ти кажа едва преминах едни 800 метра. И все пак около мутрите доста по-често можеш да пострадаш, отколкото около Пенка.

# 63
Че те кога ли са си ходили, просто се преоблякоха, от анцузи в костюми..
Но маскарада, все си е гротеска.

Пак е нещо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт