Връщат ли се "мутренските времена"?

• 5 706
  • 63
  •   1
Отговори
  • София
Отвлечени хора, пребити манекенки, показни разстрели...
Без да искам даже, ситуацията в момента ме връща 10-15 години назад.
Добре, че си гледам работата и детето и не ходя по заведения, че не ми се мисли там какво става!
"Бандата на Х пребила У защото погледнал накриво гаджето му."
Какво става наистина? Нима се връщат мутренските времена?
Или те просто никога не са си отивали?

# 1
А нима това те изненадва по някакъв начин?

# 2
Че те отивали ли са си въобще  newsm78

# 3
Честно казано, драмите на мутрите хич не ме вълнуват.

Притеснява ме друго - миналия петък беше нападната и пребита майката на една приятелка (най-обикновена женица) пред дома й.
Разбойниците й свили чантата, в която имало цели 70 лв и после - дим да ги няма.
Едва ли ще се трогне някой от РПУ-то за нея, понеже не  е известна манекенка, нито голям бизнесмен.
А на близките й ще им остане само да благодарят, че поне е жива.

# 4
Взаимоотношенията между мутрите никога не са били на по-високо ниво от сегашното, така че не смятам, че има някаква промяна.

# 5
Взаимоотношенията между мутрите никога не са били на по-високо ниво от сегашното, така че не смятам, че има някаква промяна.

Точно тук е промяната.

# 6
Като тактика - не особено.Като стайлинг и методи има малък прогрес.
Но аз не съм капацитет,наблюденията са ми повърхностни поради липса на контакти в тези среди.

# 7
Мутрите и държавата просто са по-изкусно преплетени, това е.
Една жена от блока изгуби едното си око, пребиха я и я ограбиха току под нашия прозорец, без никой да чуе, в 21 часа една зимна вечер.
Майка ми си е била у дома, и не беше чула нищо.
Насилието е повсеместно, няма значение дали идва от мутри, или от съседа.
Хората се овълчиха, агресията е на пиедестал, а парите и властта са новата религия.
И тенденцията е глобална, за съжаление. Tired

# 8

Точно тук е промяната.

Моля? Не те разбрах.

# 9
Бо, вероятно защото някога се пращаха бригадите на самите мутри, а не на жените и приятелките им.
Номера с копаенето на гробове на Витоша се изроди в заливане с киселина на съпругата и т.н.
Гнусна история, но реална. Confused

# 10
Че те отивали ли са си въобще  newsm78

Точно така е. Мутрите никога не са се мърдали от България. Чудесно им е в Бг, просто невероятен рай. Не знам къде още останаха такива в Европа освен в Бг?

# 11

Точно тук е промяната.

Моля? Не те разбрах.

Какво не разбираш? Преди мутрите вършеха мръсната работа, сега дърпат конците, мръсната работа ще я вършат другите. размяна на ролите.

# 12
Че те кога ли са си ходили, просто се преоблякоха, от анцузи в костюми..
Но маскарада, все си е гротеска.

# 13
  • В една Дупка.
Почти няма разлика, и преди и сега са  си едни и същи. Е има малко напредък в дрехите и колите.....но и преди когато масовата кола беше жигула и лада - те се возеха в Ауди90, голф 3 и 4 ,. Сега тези са масовите , та няма как , купуват МерСедеси и BMW. Но по отношение на кражби, рекет и побоища са си същите.

# 14
Че те отивали ли са си въобще  newsm78
Не, просто свикнахме с тях и не им обръщаме внимание, нещо като част от ежедневието ни. Като се струпат повечко събития в един ден и като ги съобщят вечер по новините малко се стряскаме, но на другият ден вече не ни прави впечатление. Жлако, но факт!

Общи условия

Активация на акаунт