Какви витамини ви предписаха ?

• 26 435
  • 237
  •   1
Отговори
# 165
Първо фолиева киселина, след това комбинирани - Pregnacare Plus с Омега 3 киселини. Доволна съм, много добре ми понасят  Peace
Мисля, че не е редно да се пият едновременно и ФК и комбинирани витамини, защото те всички съдържат необходимата дневна доза ФК  Rolling Eyes

# 166
Значи внимавайте с флуора, на мен ми го беше дала една гинеколожка - уж за зъбки на беби, но като питах моя зъболекар - много точен и готин - каза да НЕ взимам, на жена си и през двете бременности не е давал да пие флоур, опасна е предозировката, а също съм чела, че е вреден!

# 167
Пила съм единствено фолиева киселина първите месеци. Лекарят ми предписа и витамини за бременни, нО аз така и не ги купих, сметнах за излишно, при условие, че си хапвах от всичко необходимо, и то в количества (надебелях 19кг) Mr. Green

# 168
Матерна и на мен ми изписаха, но по същия начин ми дразнеха стомаха и ги спрях на своя глава.

# 169
  • ВАРНА
пих и продължавам да пия  Prenatal. Фолиева киселина пих до 9-тия месец.

# 170
Пренатал! Още не съм ги почнала!

# 171
Здравей,

това с витамините е много обективно. Първо пих Матерна, после Пренатал. Много ми ставаше тежко от първите, сега ми е добре.

# 172
  • София
Първия път - Матерна, които не пих, втория - никакви, защото за щастие случих на лекари, които са против синтетиката. Peace
Пила съм Фолиева киселина само.

# 173
Никакви, само фолиева съм пила.

# 174
  • Sofia
Пиех Фолиева киселина и Матерна.

# 175
само Неофолик ми предписаха, аз го замених с Folic Acid на Jamieson.
Има ли опасност ако се пие фолиева киселина повече от 400мг. на ден?
аз пия 1 ч.л. пчелен прашец, разтворен в топла вода всеки ден сутрин. Той съдържа също необходими микроелемени и витамини, които трудно могат да се набавят само от храната.
Доколкото знам в периода на бременността организмът не може да си набави всички необходими вещества от храната.
Центрум какво представлява?

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 20:20 от kolibka

# 176
Доктора ми беше изписал някакви витамини, които аз така и не пих, защото ми ставаше лошо от тях, иначе фолиева киселина от самото начало.
Лично моят съвет е да не се пият  витамини, защото това е синтетика, най -добре е да се хапват плодове и зеленчуци, така и така им идва сезона.

# 177
  • София
само Неофолик ми предписаха, аз го замених с Folic Acid на Jamieson.
Има ли опасност ако се пие фолиева киселина повече от 400мг. на ден?
аз пия 1 ч.л. пчелен прашец, разтворен в топла вода всеки ден сутрин. Той съдържа също необходими микроелемени и витамини, които трудно могат да се набавят само от храната.
Доколкото знам в периода на бременността организмът не може да си набави всички необходими вещества от храната.
Центрум какво представлява?
Фолиевата киселина не е токсична и не  може да се предозира Peace

# 178
аз доколкото знам и фолиевата киселина не трябва да има достъп до кислород, нали?

# 179
И при двете ми бременности ми изписаха и изпих по една опаковка Матерна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт