Кукър рецепти и програми.

• 625 959
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 480
  • Някъде там
куковица моят е много по различен.
само по картинките се ориентирам..кое за какво е.Но едва ли ще мога много да помогна.
например то пише пиле ама не знам пече ли се вари ли се и тн..
има програма супа и ориз виждам отдясно.

# 481
Здравейте, искам да ви попитам дали има марка от този "кукър" който да има програма която да готви на 65-70 градуса. Мисля да си взема,ако има, но не и ако няма. Не искам да се набутвам напразно с покупка, защото ще го ползвам с малко по-различна цел,а ако надвиши 70 градуса няма дами свърши работа.

# 482
Програмата сю на филипс готви средно на толкова, не завира манджата, програмата имитира слу кукър.отделно може на програма бейк да нагласиш колкото си искаш градуси.

# 483
Здравейте, искам да ви попитам дали има марка от този "кукър" който да има програма която да готви на 65-70 градуса. Мисля да си взема,ако има, но не и ако няма. Не искам да се набутвам напразно с покупка, защото ще го ползвам с малко по-различна цел,а ако надвиши 70 градуса няма дами свърши работа.

При Филипс програма "печене" се настройва на 40, 60, 80, 100, 120, 150, 180 градуса.
"Кисело мляко" е 40 градуса. Всички останали са от 90 градуса нагоре. Това са приблизителни температури.

http://download.p4c.philips.com/files/h/hd3037_70/hd3037_70_dfu_bul.pdf

# 484
Откакто съм го взела кукъра не съм използвала печката/котлона. Направо много съм хепи  Blush
Гледам, че темата е от 2009 година, първата страница дали се актуализира с рецепти  newsm78

# 485
От една седмица съм притежател на Делимано Мултикукър 50в1. Страшно съм доволна. Направих хлебчето от първите страници и стана перфектно. Ето и една рецепта от книжката на Делимано, която малко промених:

Пилешко филе с бира

Пилешки гърди
1 мерителна чаша бира
1/2 мерителна чаша олио или зехтин
6 глави лук
4-5 скилидки чесън
1-2 дафинови листа
черен и червен пипер
сол

Сипва се олиото или зехтина в Мултикукъра и се поставя нарязаното на хапки месо. Избира се функция ПЪРЖЕНЕ, натиска се време за готвене - 10 минути и бутона старт. След като приключи пърженето, добавя се лука - нарязан на полумесеци, чесъна, бирата и подправките. Аз добавих и допълнително вода, защото мъжката част искаха повече чорба. Разбърква се. Натиска се бутон МЕНЮ и се избира функция ЯХНИЯ /STEW/. При мен автоматично избира времето за готвене - 60 минути, след което се натиска бутон СТАРТ.

Правите си едно ароматно кафенце, пускате си любимия филм иии така се живее 100години, докато Кукърчо готви Simple Smile   bouquet

# 486
Да взех го и ще го изпробвам, но защо пише капака да е отворен когато се пече нещо различно от кекс? Не ми се връзва нещо.

# 487
Неее, не ми се вярва с отворен капак. Той може да се отваря, когато трябва да се наблюдава. Нека по вещи с машинката да кажат своето мнение.

# 488
Снощи правих супа топчета в Мултикукъра и за пръв път оставих капака отворен докато готвя, но реших да го затворя по едно време, защото много пара излизаше. Затворих и на втората минута започна да кипи и да излиза течност от капачето на парата. Веднага отворих.
На какво може да се дължи това?
Не бях сложила повече от 1.5 л вода.
Да уточня, че Мултикукъра ми е на Филипс

# 489
Снощи правих супа топчета в Мултикукъра и за пръв път оставих капака отворен докато готвя, но реших да го затворя по едно време, защото много пара излизаше. Затворих и на втората минута започна да кипи и да излиза течност от капачето на парата. Веднага отворих.
На какво може да се дължи това?
Не бях сложила повече от 1.5 л вода.
Да уточня, че Мултикукъра ми е на Филипс

Супи и всичко останало се прави на стю, не на боил.......дъвчем го от време оно.....То така си пише и в книжката ама кой да чете...... Banghead

Боил се ползва само когато искате да кипнете нещо/мляко например , за да е стерилно/ и да изварите и винаги на отворен капак.....

# 490
Супи и всичко останало се прави на стю, не на боил.......дъвчем го от време оно.....То така си пише и в книжката ама кой да чете...... Banghead

Боил се ползва само когато искате да кипнете нещо/мляко например , за да е стерилно/ и да изварите и винаги на отворен капак.....
Звезден прах, извинявай, но точно на Стю готвя абсолютно всичко. Боил не съм използвала никога дори.
Така че, малко неуместен е коментара ти за "дъвченето".
Изпаднах в чуденка, защото никога досега не ми се беше случвало да кипи на Стю.
Вярно, че винаги от самото начало капака е затворен, когато готвя, но сега заради точетата го бях оставила отворен, докато ги добавя. След това затворих, а то взе, че се разкипя.

# 491
Кукъра е повреден или месото е пуснало много пяна....по-скоро първото. Направо ме хвърляте в абсолютно недоумение с това кипене, стана година почти всеки ден готвене /някой път по 2-3 манджи на ден/и нямам кипнало ядене.....нямам идея как го постигате, честно  Laughing

# 492
Кукъра е повреден или месото е пуснало много пяна....по-скоро първото. Направо ме хвърляте в абсолютно недоумение с това кипене, стана година почти всеки ден готвене /някой път по 2-3 манджи на ден/и нямам кипнало ядене.....нямам идея как го постигате, честно  Laughing

Аз също готвя всеки ден с кукъра и за 4 месеца откакто го имам ми се случва за първи път.
Аз мисля, че е по- скоро второто, защото имаше доста пяна след като го затворих. Преди това нямаше. А да е развален се съмнявам, защото е сравнително нов и плюс това готвих друго след супата и нямаше проблем.

# 493
И на мен за една година ми изкипя веднъж, два пъти, но пуснах на варене защото бързах, нали знаете че съм малко джаста праста hahaha
Сега се опитвам да почистя нагревателя, доста потъмня и се чудя от какво newsm78 ....купата винаги абсолютно измита и избърсана я слагам вътре! newsm78

# 494
Моят още на първият, вторият път потъмня,,,,,

Общи условия

Активация на акаунт