Кукър рецепти и програми.

• 625 681
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 900
                                               ПИЛЕШКО С МЕД

ПРОДУКТИ:
Пилешки бутчета 8 броя
Мед 50 грама
Соев сос 100мл
Горчица една супена лъжица
Сок от полвин лимон
Сол, пипер, подправки на вкус

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Пригответе соса като смесите меда, горчицата, соевия сос, сока от полвината лимон, сол и пипер. Мариновайте бутчетата в соса за 30 минути в хладилника.
2. След 30 минути подредете бутчетата в съда на мултифункционалния уред за готвене и залейте със соса
3 Натиснете STAGE COOKING за три секунди на първа степен и изберете 30 минути и температура 90 градуса. За втора степен изберете десет минути и 150 градуса и натиснете старт.
Може да си ги сервирате със задушени зеленчуци стават невероятно вкусни.

# 901
  • гр. София
                                               ПИЛЕШКО С МЕД

ПРОДУКТИ:
Пилешки бутчета 8 броя
Мед 50 грама
Соев сос 100мл
Горчица една супена лъжица
Сок от полвин лимон
Сол, пипер, подправки на вкус

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Пригответе соса като смесите меда, горчицата, соевия сос, сока от полвината лимон, сол и пипер. Мариновайте бутчетата в соса за 30 минути в хладилника.
2. След 30 минути подредете бутчетата в съда на мултифункционалния уред за готвене и залейте със соса
3 Натиснете STAGE COOKING за три секунди на първа степен и изберете 30 минути и температура 90 градуса. За втора степен изберете десет минути и 150 градуса и натиснете старт.
Може да си ги сервирате със задушени зеленчуци стават невероятно вкусни.

Тази рецепта на слоу кукър дали ще стане?

# 902
nqkoi moje li da mi obqsni kak se uveli4avat gradusite pri pe4ene na sladki6i v kukara

# 903
  • sofia
Засега само филипс има такъв модел - да програмираш последователни процеси.

# 904
А какви тестени изделия приготвяте в кукър?

# 905
  • Балчик

Хляб, кекс, тутманик, баница, тиквеник, ябълков сладкиш, плодова торта съм правила аз.

# 906
  • гр. София

Хляб, кекс, тутманик, баница, тиквеник, ябълков сладкиш, плодова торта съм правила аз.
Джемма, давай направо рецепти.  Simple Smile

# 907
Снощи правих пица  Joy Joy Joy пълна трагедия ! Ми не беше виновен кукъра ,ами аз през 3 мин време му отварях капака да надзъртам .....щото то си иска време пък аз нямах. Та с две думи наврях една част от тестото на тава във фурната,една част реших на тиган да я правя.....и я запалих  Joy бутнах бутилката с олиото и омазах перде,стена и стол!!! Е изпрах ги ,без стената де  hahahaИзхвърлих остатъка от тестото ,и вечеряхме  bouquet Тестива пица от кукър ,изгоряла пица на тиган и подметка пица на фурна chef От сега се чудя какви да ги свърша утре.....защото днес съм почивка Hug

# 908
Джемма ами тя баницата става с големина на чиния ? Кой хапва от нея ?на мойте няма да им стигне  newsm78

# 909
Стефани, голяма стихия си в кухнята......

# 910
  • Балчик
Джемма ами тя баницата става с големина на чиния ? Кой хапва от нея ?на мойте няма да им стигне  newsm78

Ами ние сме двама само в повечето дни от седмицата.
Рецептти съм давала в темата, върнете се назад, а и на първа страница има доста тестени изделия.
Само баницата  и тиквеника не съм писала, но там мисля няма какво толкова да описвам, както си ги правите в тавата.

# 911
В събота пържолки в кукъра , с шампанско,защото никой не пие!Те поне са ми изпитани ,за рождения ден на синчето  chef ,че става на 20г  bouquet Е то ние с таткото ще си празнуваме , ама на поетапно готвене за 2 часа се топят в устата ,ако остане от бульона ще спретна сос със гъби  Simple Smile като им замирише ще хапнат с нас преди да излязат!!!

# 912
  • Варна
Може ли рецепта за пържолите, чудех се дали докато се пекат не мога да сложа едни картофи на парата, дали ще стане нещо newsm78

# 913
Вратни пържоли ,събраха се 14 бр  Mr. Green не вярвах ,че ще ги натъпкам ! Редя един ред посолявам сол,чубрика , кимион , копър ,черен пипер , и шампанско бяло защото това имах  bowuu после пак един ред и пак същите подправки .Така докато свършат пържолите или мястото  Joy .Включих 40мин на 160° , 40 мин на 140°, 1 час на 100°Общото количество шампанско ми беше 1мерителна чашка.Преди да хапнем ги включих на подгряване за 40 минСтрахотни бяха станали,месото се разнизваше.Когато имам място слагам и картофи на пара но ще трябва да отвориш по някое време и да ги извадиш според мен. Честно казано този вкус го постигам в гюведжа ,разликата е че на края мия една лека керамична тенджерка а не огромния тежък гюведж.Фурната ми беше свободна и спретнах една тава с мусака ..... та така  bouquet

# 914
Добро утро момичета. От скоро и аз имам Делимано 50 в 1. Днес съм решила да пробвам да направя кисело мляко. Искам да ви питам - има ли опасност ако сложа стъклени бурканчета с капачките. Няма ли да се спукат ? В една друга тема бях чела, че в купата на кукъра,  на дъното се слага кърпа, бурканчетата и се налива малко вода .
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт