Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 4

• 43 158
  • 399
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мече, а тези неща къде ги определят? ( И физиологичен стеснен гърлен отвор май също беше фактор.. newsm78 )
Има ли някаква клиника по хъркология Grinning
Може и на лични, ако считаш, че тази информация идва офтопик и няма да е полезна на останалите четящи.

# 151
  • По широкия бял свят
Здравейте!
Бременна съм в 6г.с. и ми се гади страшно много. Дори не мога вода да пия без да ми стане неприятно.
Непрекъснато слюноотделяне и заедно с това сухота в гърлото.
Не повръщам за сега.
Хапвам насила  с надеждата малко да ми отмине, но подобрението е само за минута-две.
Какво хомеопатично лекарство може да ми помогне?

# 152
Така и не разбрах как съм изтървала новата тема?!  newsm78

# 153
  • София - Варна - Бургас
Здравейте!
Бременна съм в 6г.с. и ми се гади страшно много. Дори не мога вода да пия без да ми стане неприятно.
Непрекъснато слюноотделяне и заедно с това сухота в гърлото.
Не повръщам за сега.
Хапвам насила  с надеждата малко да ми отмине, но подобрението е само за минута-две.
Какво хомеопатично лекарство може да ми помогне?

Здравейте!

По интернет не се предписват лекарства. Още по-малко хомеопатични, които трябва да са индивидуално съобразени след двучасово хомеопатично интервю и анализ. Не по медицинска диагноза.  
  А иначе, за Вашият симптом има десетки различни хомеопатични л-ва
  Peace

# 154
Записвам се,за да следя темата с интерес.

# 155
Не знам дали въпросът ми е за тук, но понеже виждам че тук сте компетентни и затова ще попитам в тази тема:

Ако човек изпие едно хапче антибиотик против волята си, но все пак го изпие, какво ще стане ако не пие останалите?

# 156
Освен, че няма да му бъде насилвана отново волята не виждам какво друго може да стане  Rolling Eyes
Освен ако не питаш, ако имаш назначен антибиотик от доктор и не го изпиеш, дали няма да ти се влоши състоянието. Тогава вече едва ли някой тук ще те посъветва нещо Simple Smile

# 157
  • София - Варна - Бургас
Не знам дали въпросът ми е за тук, но понеже виждам че тук сте компетентни и затова ще попитам в тази тема:

Ако човек изпие едно хапче антибиотик против волята си, но все пак го изпие, какво ще стане ако не пие останалите?

Почти нищо. Постепенно концентрацията на АБ в организма ще спада, в зависимост от АБ - до 48 часа, до изчистването му. Peace

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 08:32 от Aleksander

# 158
Благодаря ви много!
Да, антибиотика (дори два) са назначени от личен лекар на майка ми. Но за мен тя не е лекар. И понеже аз съм на работа , а брат ми каза че щял да я накара да го пие, се притесних страшно. Но засега успях да оправя положението по тел. Добре че и майка ми е против антибиотично лечение! Исках само да знам,ако е пила докато аз отида, на къде да поемаме!
Ей такива будали като брат ми, дето вярват на всеки който е в бяла престилка, фармакомпаниите са на това дередже!

# 159
Може ли хомеопатично лекарство да отключи рак?

Абсурд! Напротив, хомеопатията е най-добрият и май единствен метод за профилактика на раковата предиспозиция. А и всекидневно по света вкл. и в България чрез хомеопатично лечение биват спасявани пациенти с вече отключен рак.

Преди месеци в Раковата болница стана фурор, когато чрез хомеопатия беше излекуван болен в четвърта степен!
 Разбира се това са единични случаи, но в начален стадий вероятноста за успех е многократно по-висока.
  Но пак повтарям, най добро е профилактичното действие на хомеопатията и това е наше ежедневие. Добрият хомеопат лесно разпознава карцинозиновата предиспозиция и чрез индивидуално хомеопатично л-во извежда пациента от опасната зона, където някой карциноген може да отключи рака - в безопасност.
  Раковата предиспозиция се предава наследствено - на децата и внуцитена заболели или починали от рак, а статистиката и в България е ужасяваща: всеки час двама умират от рак.

ЧЕРНАТА СТАТИСТИКА НА БЪЛГАРИЯ - РАК
http://herbalife-bulgaria.dir.bg/_wm/basic/?df=694399&GDirId … 57396de2fc85a8a84
Цитат

Увеличава се заболеваемостта от ракови заболявания в България и прогнозите показват, че тя ще продължава да нараства. Тенденцията на смъртността също е към нарастване, каза още доц. Валерианова. По думите й, темповете на нарастване на смъртността обаче са по-малки от темповете на нарастване на заболеваемостта. Днес в България има 16 000–17 000 смъртни случая от злокачествени заболявания. „Общо болните в нашата страна от рак, които се водят в националния раков регистър са 300 000”, каза още доц. Валерианова. Тя обясни, че очакванията на Световната здравна организация са да има 50-процентово нарастване на новите случаи на ракови заболявания.

Благодаря, Александър! Явно ще трябва да потърся помощ, навярно Вашата, в най-скоро време/кога ли ще ето?!/

# 160
Аз да се похваля. GrinningМалкият пипна миналата сряда грипния вирус.39 Т.Започнахме номеопатично лечение.В петък го заведох на педиатърката,след като в четвъртък вдигна 40 градуса Т.Диагнозата-лек бронхит ,рецептата-АБ.От неделя вече без Т.Вчера на контролният преглед се установи само леко зачервено гърло.Продължаваме с друго хом.лекарство.За 4 дни се оправи,а АБ трябваше да пие 7 дни.

Сори за оффа,ама нали си станахме близки,та да споделя Hug

# 161
  • София - Варна - Бургас
Живанк@

Цитат
Сори за оффа,ама нали си станахме близки,та да споделя
 Hug

Напротив Живанке, това споделяне би вдъхнало кураж на много колебаещи се майки. Hug

# 162
Живанк@

Цитат
Сори за оффа,ама нали си станахме близки,та да споделя
 Hug

Напротив Живанке, това споделяне би вдъхнало кураж на много колебаещи се майки. Hug

И аз се надявам повече майки да се доверят на хомеопатията и да открият своя хомеопат Peace

# 163
  • София
Здравейте, имам следното питане
Може ли хомеопатията да повлияе на хормоните на щитовидната жлеза и да ги вкара в норми- напр. при хипер функция и възли?

# 164
  • в матрицата
Здравейте, имам следното питане
Може ли хомеопатията да повлияе на хормоните на щитовидната жлеза и да ги вкара в норми- напр. при хипер функция и възли?
Категорично ДА, аз съм доказателството  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт