Отговори
# 540
Дано,този месец да няма закъснение Sad Sad Sad.  Нали  всички  вече си получиха детските
Да-преди малко ходих до пощата да си ги получа newsm44 newsm44 newsm44
Дано поне този месец  навреме да ги преведат newsm20

# 541
Дано,този месец да няма закъснение Sad Sad Sad.  Нали  всички  вече си получиха детските
Да-преди малко ходих до пощата да си ги получа newsm44 newsm44 newsm44
Дано поне този месец  навреме да ги преведат newsm20
Ми то е е за радост много, все пак днес е 7-мо число на следващия месец ....  #2gunfire
Успех декември момичета  #Crazy

# 542
Някоя случайно да се е направила на ударена и да попита в някое министерство, кога да ги чакаме декемврийските...
 Знам, че е рано, но да сме подготвени и да не се питаме една друга "ама защо, ама как"

# 543
Аз предния месец писах до социалното министерсто-отговор не получих.
Миналия месец-някой да е казал да се подготвим предварително-НЕ.
Толкова ще ни подготвят и за декември.
Айде сега де не викаме дявола.То ще е срамота и да не ги дадат навреме пък тогава незнам.............
Ми до БТВ-може де се пише,Канал едно-да походатайстват за нас.
Знам ли и аз вече какво ни очаква-Нова година нов късмет- Joy Joy Joy

# 544
Дано,този месец да няма закъснение Sad Sad Sad.  Нали  всички  вече си получиха детските
ДАНО  bouquet  bouquet  bouquet

# 545
Мами как сте с майчинството? Него преведоха ли ви го?

# 546
И аз чакам този месец маиченство да видем кога ще го дават? newsm78

# 547
Да на 03.12.  ми преведоха за Октомври месец.

# 548
Как за октомври? Не трябвали да е за ноември?

# 549
нали се превежда след месец т.е. ноември е трябвало да получи за октомври ,но го е получила със закъснение.

# 550
нали се превежда след месец т.е. ноември е трябвало да получи за октомври ,но го е получила със закъснение.
Винаги го получавам със закъснение, и ми го превеждат  втория четвъртък от месеца.
Но този подраниха с една седмица,чак не ми се вярваше.

# 551
Питам ви,защото на мен винаги ми го превеждат на 1во число,но този месец нещо доста закъснява.

# 552
  • Луната ни пази
Да на 03.12.  ми преведоха за Октомври месец.
И аз така! За октомврие, защото при преминаването от първата към втората година се получи закъснение! Дали ще равнят годината?

# 553
Да на 03.12.  ми преведоха за Октомври месец.
И аз така! За октомврие, защото при преминаването от първата към втората година се получи закъснение! Дали ще равнят годината?
Да  вметна и аз нещо във връзка с майчинството. От началото на ноември ми залочва втората година майчинство.Изплатено ми е за октомври
до датата на раждане .Разбрах от моята счетоводителка че преводите ги правят в последното число на месеца за тези който получават втора година майчинство.При нас е така в останалите градове  не съм запозната.Таа сега декември на куп явно ще  ми изплатят всичко.

# 554
  • Русе
Майчинството след навършване на 1 г. на детето се забавя обикновено. Първо работодателя трябва да внесе осигуровките на работниците във фирмата и да подаде декларация, че не си се върнала на работа /това го прави всеки месец/ и до 15 работни дни след това се изплаща майчинството,а преди годинката е можело да се получи майчинство преди да са го направили това . Получава се че  майчинството ще трябва да се изплати до  3 седмици след датата на която е трябвало да си получиш заплата за съответния месец ако беше на работа. При мен обикновено след  седмица след подаване на декларацията ми го изплащат/съответно и седмица след датата за заплата/. Обаче много зависи и работодателя дали внася на време осигуровките, защото нали разбираш че неговото забавяне бави и майчинство.

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 20:38 от viki5

Общи условия

Активация на акаунт