Имат вече ходeщи крачета ФЕВРУАРСКИТЕ момичета и момчета

• 17 130
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мале, черен пипер, биберони с дръжките... Какво ли още ще измислят нашите диванета.
Карбо, да е жива и здрава малката-голяма братовчедка!

# 256
Сватя, ама това е най-лесното, душо! Идвай, чакам те!  Drunk smile3546

ти нямаш сърцееееее smile3514

# 257
Леле Бени, мен пък не ми стана смешно, защото и моята ги измисля едни, но аз съм винаги нащрек Laughing

Наде, честита племенничка:))

Чета,че си харесахте градчето в Германия,където Деси живее и да ви кажа, не съм ви споделяла, но милото има много предложения за работа предвид на образованието си и езика за в Германия. Много сме се замисляли (той е работил и живял там две години), но засега не успяхме да се навием. И двамата смятаме,че много ще ни липсват роднините и въпреки,че всичко ще ни бъде перфектно няма да се чувстваме щастливи. Аз също много мразя немски, но от Нова година (какъв израз само..) започвам курс,че ми омръзна като ни идват някакви германци на гости, да мълча като пукъл, а както обичаме да се шегуваме.."Ако не успеем да си плащаме кредита на новия апартамент, продаваме и заминаваме за Германия" Joy абе не е много смешно...

Гея, много неприятности ви се събраха. Имахме една много тежка година в моето семейство с баща ми, ходихме при какви ли не доктори и накрая ни изпратиха една жена, която е фън -шуй специалист и тя доста ни помогна. В смисъл даде насоки как да подредим къщата и нещата малко по малко потръгнаха и баща ми се оправи.
На някой може да му се стори странно и дори тъпо, но аз много вярвам в правилното подреждане на стаите и мебелите, защото ти прекарваш голяма част от живота си в тях и ако има проблемни зони, те се отразват на здравето и благополучието ан хората живеещи в тях.

Давам ти една тема за размисъл.

Стига съм писала,че незнам кой ще ме прочете..

# 258
Маринче аз те прочетох,ама не е ли по-скоро вярата ти, че едно разместване на мебелите ще оправи нещата Wink
Аз искам специалист дето на моите 35квадрата да ми подреди всичко от което имам нужда и тогава ще съм в душевен покой Joy

# 259
Абе Миме, баща ми е Тома-неверни (като всеки мъж бих казала), и не повярва грам, но след един месец вече беше добре.
Ох, много ми е тъжно, брат ми и гаджето му са се разделили, а толкова много си я обичахме всички и сега и на мен ми е сдухано, направо си мислех,че ще си останат заедно дълги години (вече три години са заедно иначе)...умряха и последните надежди на майка ми, някой да го контролира с пиенето Sick
Една снимка на двамата:

# 260
Хилоу   bouquet

Докато ви изчета и всичко , което мислех да пиша ми изфиряса от не много умната главица, и затова ще пусна няколко снимки от замъка в Алания , който днес посетихме  Party

Лека нощ на всички  Hug

# 261
Дорабелае, може и да се съберат, все пак три години не са малко време  Wink

Ей, днес, на пук на сдухнята около мен на няколко пъти се смея с глас. Първо с интелектуалните изцепки на мъжете, после с подвизите на Бетунга  Joy hahaha

Гея, дали не е по-добре да спреш баткото от градина за по-дълъг период, поне месец, и без това идват празници. Много му се събра на детенце и трябва една оздравителна програма да спретнеш с много витамини, силна храна и здрав сън през деня  newsm78 Аз вече реших Дарко да го спра от градина до края на годината по същите причини.

Днес големия за първи ден не е вдигал температура от събота насам, но кашля много лошо и не може да спи спокойно. Руси пък продължава с температурата, но още не кашля  newsm78 Вчера педката ме озадачи като ми каза, че нито гърло е червено, нито нищо, да съм следяла положението  Outta Joint Следя го  Tired

Ламтурничке, как са момичетата?

Айде, мацки, пийте и от мен по едно, пък утре, нов ден - нов късмет  Wink
Не мога да не вметна само и за шкембето, Толо, ти подкара цял фенклуб  Mr. Green Hug и мен ме пишете член  Mr. Green

Еха, Теди, много, много яки снимки! Какво направи с яденето за малката?

# 262
Ееех,Теди,разкошни снимки! И какво време само! Слънце,слънце,лятни чехли и голи рамене... Sunglasses

Карбо,да ти е жива и здрава племенницата ! ЧЕСТИТО !

Бетунга,тази Анди голяма фога !  Joy Еййй,днес голям смях беше ! Ама то на чужд гръб и сто тояги са малко... Hug

Марина,наистина нищо не е окончателно докато не мине поне една година...От опит ти казвам...А такива "отрезвяващи" раздели понякога чудеса вършат !

# 263
  • в сърцето на един мъж...
Дорабела, то ако помогне - да го направя, ама не вярвам...Просто чакам утрешния/днешния/ден със свито сърце и се моля всичко да се нареди. Ще пиша повече утре привечер Sad
Гал, те така или иначе от средата на декември излизат във ваканция до средата на януари. Ама не ми се иска да го спирам, защото той подивява в къщи. Закача малката, удря я понякога, катери се отгоре й и аз се усещам, че не издържам. Днес толкова бях ядосана, че за малко да яде сериозен бой, добре, че мъжа ми ме спря Cry Нещо не ми издържат нервите в последно време Crossing Arms
Аааа, на който му липсва Дора, да ходи да я чете при отчаяните съпруги, темата Sunglasses Там е прописала сега /въпреки че щяха да отказват компютрите Sick/
Миме, пий едно кака, няма проблеми, не се дръж на диета. Абстиненцията е по-лоша Peace

# 264
Добро утро мами и бебоци.Ние сме на крак от 5 и 30. smile3507

# 265
Добро утро   bouquet

Пишете ме и мен към любящите бира и щкембе  Mr. Green
Макар, че отдавна не съм хапвала , ама това трябва да се поправи в най-скоро време  Naughty

Гал не съм решила проблема с млякото  видях , че има аптамил и сигурно него ще взема, обаче на нас сега ни е малко по-различен проблема - буба категорично от няколко дни отказва да пие мляко вечер и заспива гладна  Crazy Незнам ще отказваме млякото ли , що ли ? Или е от това , че по цял ден се налива със сок  newsm78

Ох , днес ни е последен ден  Confused и май ще е валежно ,така че нищо друго не ни остава освен да  eat eat с благодарности за  cook, пък после ще питам чичко Скарсдейл за някои неща  Laughing А утре пак на път  travel  Tired

Еволина пищи затова ставам  Crazy

Hug

# 266
  • Пловдив
Добро утро

Специално за любителите

# 267
 Добро утро !

Елфи,благодаря..Имам нужда,особено от първото.Вчера бяхме на курбан-една приятелка го прави вече почти 10 години и поокъсняхме малко..

# 268
добро утро
Добро утро !

Елфи,благодаря..Имам нужда,особено от първото.Вчера бяхме на курбан-една приятелка го прави вече почти 10 години и поокъсняхме малко..
е добре де завидях ти за главоболието ако си препила Mr. Green
Гея абе аз знам, че едно може да пийна,но не ми стига Blush
Теди пак много хубави снимки,лек ви път.Теди ти отби ли?Аз нещо не съм разбрала newsm78

# 269
Добро утро  Hug Оцеляхме и тази нощ  Praynig обнадеждих се  Laughing

Теди, лек път, че бая имате да въртите геврека. Има някаква магия в този регион. Аз съм била в Ефес и на Памук кале, много е интересно, особено ако има екскурзовод, който да разкаже. Аз например, ако не беше екскурзовода, щях като едното нищо да пропусна първата рекламна табелка в света  ooooh! на публичен дом разбира се  Mr. Green написана на общодостъпен език  Joy hahaha на една плочка на каменния път е изсечен крак, който сочи надясно, сърце и паричка  Joy hahaha по това време жените сами водели мъжете си в тези заведения само и само да поддържат мерака им към женския пол, че римляните били видни педерасти  Mr. Green
Извинете за офф-а  Embarassed

ГЕя, само ако знаеш колко те разбирам  ooooh! Дарко също скача по главата на Руси  Party на моменти ми иде да го набия яко, но засега удържам фронта  Sad яко някой ми беше казал, че някога ще изпитвам агресия към собственото си дете само допреди година, нямаше да му повярвам  Embarassed но той наистина прекалява на моменти  Crossing Arms ето сега, докато аз пиша, той отиде при Руси и му бутна ръцете да падне върху купа играчки...

ето тук и едно тематично парче по повод бирата Simple Smile http://vbox7.com/play:bee02d9f

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 09:51 от GALL78

Общи условия

Активация на акаунт