И ние можем да участваме в конкурса за дулги мигли, но по-късно може да пусна фото.
Хайде аз си лягам, че днес съм направо на всяка манджа мерудия.
Алхимиче, а колко му е температурата на котето? Нормалната за котките е до 39, 5 измерена в дупето.
Ами това е засега от мен,пожелавам на всички лека вечер,и спокоен сън на малките бебоци:hug:

Дано предстоящите празници са им на късмет, ако е разрешено толкова скоро да възобновят опитите...
)
може и Томас да е болен.
)
така се забавляваме като папаме
така пазаруваме
и така гледат реклами 
да му изям красивите очи на Тошето 
Само не мога да го измисля-ако извадя всичките зъби,на какво ще се държи моста? Освен на импланти...

надявам се много скоро щастието да ги споходи 

Ще ги почакам още малко и ще хвърчат глави

То поне музиката да беше нещо- то най долнопробната чалга дрънчи. Явно младежа си е спретнал купон, ама то всичко си има граница ( сигурно звуча като онези кофти комшийки, които мърморят за всичко, ама детето се буди 100 пъти ) Добре че мъжа ми е на работа, защото щеше да има набити- както им е набрал
съжаляван за лошите новини, но пожелавам на вашето семейство скоро да се радва на едно малко бебче .
Надявам се следващия път да си наваксам. 
Моят адреналин обикновено се покачва, когато наоколо има купон
На съседа под нас даже съм му научила плейлиста наизуст, но на него му е простено като се има предвид Дарко ежедневно на какво ги подлага 
Бъди здрав, добър и силен човек!