Имат вече ходeщи крачета ФЕВРУАРСКИТЕ момичета и момчета

• 17 130
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
Честит рожден ден на Криско,да е здраво,щастливо и усмихнато дете.

Гея,мила Hug
Миме,как е котето по добре ли е?
Ау какви снимкиииииии страхотни Peace Ние сме по добре поне не повръща вече Laughing
Дорабела,ох мила как мие познато това за което пишеш, и аз понякога си мисля че не съм спала нито миг от това непрестанно кърмене,понякога заспивам на дивана в хола докато кърма и така откарвам до към 5 или 6 часа ooooh!и така Ивко си е пил мляко на  корем Joyа мама няма кръст от болки дето е спала кой знае в каква поза newsm78
Абе момичета хайде да направим една тема за снимки ..мама и бебе,бебе и тати,  баба и бебе и дядо и бебе...искате ли така малко ще сменим  а пък и да ви огледам мъжете Joy Joy Joy
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора

# 436
Мили момичета, много ме разчувствахте, благодаря за хубавите пожелания, да ви се връщат стократно! Просълзих се, толкова сте мили всички!
Гал страхотно стихотворение, аз си ревнах като магаре. Спомних си за всички онези дни през които бяхте до нас, подкрепяхте ни и чакахте и се молихте заедно с нас! Страхотни сте, благодаря ви!
Деси да ти е жива и здрава племенницата, весело детство и желая и да ви радва много!
Гея много съжалявам за случилото се Hug пожелавам ви скоро да се радвате на прекрасно бебче!
Почерпете се за здравето на Криско

Хубав и слънчев ден на всички!

PS Криси се роди в 11,55, вече се е появил на бял свят Heart Eyes

# 437
Тони, честит ви рожденик. Само щастие да ви носи.
Много ме разчувства твоя пост  Cry

# 438
Гал,страхотно стихотворение......ами да го сложим на първа страница Peace

# 439
Тони, за теб

# 440
Деси,аз се включвам със снимките:
Дядо(моя баща) и бебе-
 Баба(свеки) и бебе -
   Тати и бебе -      

# 441
  • София
Раде, свекито много младолика бе! Whistling И аз ще поизровя и ще пусна някоя.А за сънливчовците, Коте май нещо аз нямам много, но ще видя.

# 442
  • Sofia
Тони,  Hug Hug Hug Hug Hug Весел празник!!!

Дани, аз вчера му взех обувки. В крайна сметка се спрях на Perlina. Много мека подметка, твърд форт, кожа отвътре, отвън, приличен дизайн...и не много скъпи (60 лв.  ooooh!) Направо ни ошашкаха с тия цени за детски неща, щом 60 лв. ми се виждат не много пари  Confused Close Ще се преместя на моя комп. и ще пусна снимка. Взех не много високи, защото не било хубаво да прохождат с ботушки  Rolling Eyes Ортопедът ме посъветва да взема маратонки, но и в Адидас и в Найк са такива ДЪРВЕТА!!! Ужас! И целите в синтетика отвътре... и по-скъпи, абе не стават.
Има и на "Позитано" едно магазинче с намалени 50% Perlina обувчици (мерси на Мимето, че ни светна  Hug) ама дебелокрачко не можа да се намушка в нито един модел...

Дани, ето ги:

Деси, радвам се, че сте вече добре!!!  Hug

Бабълс, страхотно детенце си имаш! Добре дошла (пак)   bouquet

Ееееееее, няма такова мрънканееее!!!!!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Отивам....

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 12:34 от cutesmallcat

# 443
  • София
Инче, ще чакам да пуснеш снимчица.Ние имаме на к и к, но те не стават за много студено.И ние вчера се задържахме за 2 секунди и пристъпихме една крачка, но не е повторил.

# 444
larakroft1,младолика я,като се жени на 17 с разрешение на мама и тати и ражда мъжо на 19 ,а той сега е на 28(28+19=47).
Днес като се опаричи баба,каза,че ще му купи ботушки  Whistling

Забравих,днес не се пере,ако в къщи има малко дете,за да не хване шарка,суеверие някакво  Crazy

# 445
 Здравейте, мами!!!  Hug

Нали не сте ни забравили с Дара Simple Smile
 Преди всичко да честитя на порасналото ни "февруарче": Тони, Криско, желая ви мноооого прекрасни спомени заедно и никакви болести (най-много обелено коляно)
 Ех, че се развълнувах... ми, че то дошло вече. Минава дядо Коледна и хайде пак стягаме софрите Simple Smile
 Моята Хилендара от 2 дена вече е горд собственик на зъбче. Първото! Май ние останахме последни озъбили се от февруарския отбор, така ли стана? Излезе почти безпроблемно (само една мистериозна Т се появи 2 вечери), дано и другите да са така.
 Аз се позагубих покрай лекции и подготовката за коледния благотворителен базар, но вече съм на линия.
 Обхвана ли ви коледния дух? Мен ме тресе от месец и най-накрая се реших и украсихме елхата на 1.12 (на 2рата годишнина от сватбата ти  Heart Eyes). Сега само вардя играчките от малки ръчички  Laughing
 И последно: тези дни все хубави новини за бременности ме преследват? Да не би да имаме някоя друга бремелинка, освен Патето?  Whistling

П.С. Тюх,Раде, че не те прочетох по-рано... ама свърши се - прострях вече  ooooh!

# 446
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСКО,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,УСМИХНАТ И ЩАСТЛИВ!!!
^desika^,балгодаря за хубавите думи за моя милост.Аз май малко прекалих с бърборенето, но от 2-3 дни не бях виждала хора и не можех да се спра Embarassed.Обещавам на следващата ни среща да ти дам думата.  Laughing
Фокси и ние сме с вечерен час #Cussing out,но какво да се прави,ще чакаме да пораснат децата и ще ги водим с нас. Simple Smile
Момичета,ще чета по-късно,тъй като тръгваме с милото за Пловдив по работа , ако остане време ще минем и през Джъмбо.

# 447
Привет  Hug

Честит първи рожден ден на малкия ни талисман Криско- да бъде радост най- голяма на тате и на мама

Гал, много е хубаво твоето творение- просълзи ме

Да ви похваля и моята дундичка- щапука си доста смело, хваната за ръце или като се държи сама с ръчичка за легло, шкаф и тн.  Party Тъп въпрос- да го броя ли за прохождане или това е само опит все още  Embarassed И продължавам с тъпите въпроси- какви обувчици им взехте за този период? Питам защото и търсих нещо като ботушки, но не намерих малък номер   Confused
И малко снимки от нас:
малката Снежанка( пробва космонавтче, което съм носила аз преди 20-тина години )
и сама мога да си мия зъбките
ето виж колко са чисти само  Grinning
Извинявам се за многото снимки  Blush

# 448
  • Sofia
Марте,  smile3525 Много се загуби нещо Simple Smile

Имаме си бремелинка още една - Дидерончо!  Flutter

Виви, много сладка малката Simple Smile)))) И с много чисти зъбки  Mr. Green

# 449
  • София
Инче, много са сладки обувчиците.Да си ги носи със здраве.Ще го видя аз това магазинче  Peace

Общи условия

Активация на акаунт