Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-33)

• 35 945
  • 761
  •   1
Отговори
# 750
Сис, дай интифа за тоалета, къф го сакаш? Hug
Довиждане, другари! До скоро- на конгреса! Ще раздавам членски книжки!:)

Муцинко, мятай една вечерна рокля с гол гръб без предница и си уредена... hahaha hahaha
И аз искам на конгресчееееееееее... newsm45 И аз искам членска картичкааааа... smile3511
Искам,ама нъцки... Като живея чак на другия край на България...Що не се обадихте по-рано докато бях във Враца,бе моми...Толкова сте готини...
А с Джона живяхме в един квартал и така и не можахме да се засечем... Crossing Arms
Цял месец пребивавах във Враца,и се уморих от скука,а наоколо било пълно с готини мацки и то с такова чувство за хумор! Wink
Добре че беше Лорчето,инак съвсем щях да изкрейзя... Hug Че инак нали съм много наред,ама това са подробности... Mr. Green
Лори, не знаех,че си и парче балерина... Joy Joy К`ви са тия стъпки и то в банята... Пируетите ги запази за пред публика,по-забавно е... Mr. Green Не тормози дЯцата да те държат...Жорко за какво е... Mr. Green
Мдааа...Лорчето Thinking Thinking
 Каква баня ,бе Сис?На леда ,бе сЪрце? Joy Joy
   Жорко е пич -работи ,човека. Naughtyне кат мен у Форуми,Фейсове,те тая Теофилана пак ма ръчка у скайпа.  WinkАман,умори ме тая жена,беее... Tired Tired
  Сис нещо се разминахте с Джона,ама нали па аз дойдох на метлата...Ми къде я твочта?Продаде ли я..За тоз мотоциклет с ремарке ли,бре? hahaha
  Весето,якички са ми,дечицата,ама атлетични!Какви шпагати,челни стойки правят ...Да не ти разправям Crazy Whistling Whistling
 Рони,не бой се,френд ... Mr. Green Mr. Greenнямам равна по бъркочите... Laughing
Цвета ,големи симпатяги сте!Много хубаво семейство!Браво! Peace Peace
 Ама като те видя на линия с тоз дълъг ник и си викам :"ама то цялата банда е тук"После виждам ,че си ти...Закачка! Mr. Green

# 751
  • Бургас
Весьолая женщина( Весе), яла, ялааааааааа, я ша я бутам после количката, сериоз...е те, ша оставя мойта отроковица на баща и и сичко ша е ток и жица.
Айде и на другити женщини, сбогом Гринговци, поклон , респект и довиждане. Фръц на пета.
Значи в 16 на киното, ако някой закъснява направо таааааааам- Глорията, ет ви телифон- 089 7654 250

# 752
Лори, метлата съм я оставила зад вратата в пълна бойна готовност... hahaha
Нещо откак изметох вредителите не ми се налага да я вадя често... Mr. Green
А моторчето с коша не го закачай... Виж к`во яко превозно средство е... Ама ако имаш три чаавета кУтУ мене,бая кошове трябва да се закачат и става ...very special... ooooh!

# 753
Весело изкарване на срещичката .И аз ако може да ви помоля,който прави темата да ни сложи с моите слънца на 1 стр.,аз съм   мая,а децата са -румен/20.08.2001/ и симона /11.12.2008/.  bouquet

# 754
  • Някъде там
Бубето, къде си душа да направиш новата темичка , че ще ни санкционираттт  Mr. Green

# 755
Тук съм,ама влизам само и чета.При нас тук е лудница,постоянно свалям Димана от секциите,гледам да не падне.Тичаме на долу в кухнята.Ди решили че ще излиза идва и почва да те дърпа за ръцете,не можеш се отървеш.Иначе какво да кажа,малко сополи ни текат.

1.КАК СЕ КАЗВАШ....Димитрина
2.ИМЕТО ТИ В ФОРУМА..buba_85
3.НА КОЛКО ГОДИНИ СЕ ОМЪЖИ.....23
4.КАКВИ ДЕЦА ИМАШ...1 момиче,Димана
5.ПРОФЕСИЯТА ТИ...Продавач-консултант
7.ЛЮБИМ ФИЛМ...... Гарванът
8. КАКВА МУЗИКА СЛУШАТЕ..   Метал,Ой,Хардкор,някой път и нещо българско,но напоследък взеха да не ми харесват българските изпълнения.  
9 ДЕВИЗА ВИ..Каквото и да се случва върви напред.
10`ЗОДИЯТА ВИ...Водолей
11. ЗА КАКВО МЕЧТАЕТЕ....За много неща
12. РОДНИЯТ ВИ ГРАД.....Мездра
13.КОЕ ВИ ДРАЗНИ В ПАРТНЬОРА ВИ....Чудно ми е аз ли с какво го дразня Simple Smile
14.ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА М/У ДЕЦАТА СИ,,,,,,,,,
15ПОСТАВЕТЕ СНИМКА........

Относно името на Димана,просто ни хареса,а е и Българско.На края започнаха някои хора да казват че съм я кръстила на себе си.Както и да е ние си знаем че името си е нейно и не е кръстена на никой.
Относно домашните любимци имаме рибки и една прехождаща котка.

Весело изкарване на срещата  cheers

# 756
Хей, мацки, айде да видим кой ще прави новата тема, че май ще си останем на сухо  #Crazy

# 757
veseto,
 Ако говорим за един и същи салон там има и масажиска, от която съм доволна. Малкият ми син ходи при нея на масажи/за 1час- 30лв./
Но следващия път ще ходи при друга/до детската градина над Билла/.Знам, че е рускиня и взима по-малко.
Не, не съм ходила при тази козметичка така, че ти ще споделиш мнение... като я посетиш.

Сиско, надявам се следващия път като ни посетиш града/за хубав повод само/да не се разминаваме повече. Peace

# 758
Момичета нямам време да пиша, който има желание нека пусне темата  Hug

# 759
мами ние имаме Т 38`05,така изведнъж!Дадох панадол дано не стане по зле Praynig

# 760
Ето нова тема,не съм правила нищо.Може който разбира да я оправи или да пише как да вмъкна всички картинки.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464418.new#new

# 761
ако искате може да ми сложите по една снимка като се запишете да се опитам да направя едно колажче newsm78

Общи условия

Активация на акаунт