Отчет на набор 2003 - 53!

• 29 487
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Клото, дано не се усложнят нещата при дечицата!  Praynig Heart Eyes

# 586
  • Русе
  Да си живи и здрави рожденниците.

Sad Пак ли болести. Наближават Атанасовден и Антоновден, а тогава по традиция се правят ритуали за предпазване на децата от болести. Времето си е такова. Лятото мина отдавна, а имунните системи сдават.

Тази вечер съм решила да си спретнем кино вечер с малкия и някоя друга приятелка, да използваме намалението, че тати е командировка. Той нещо недолюбва джедаите, елфите и Алисите, по които си падаме. Омръзнаха ми тези Бакугани, ще взема да спра това Дисни. Питам Светослав - Защо казва, че Маскарад е лош - защото се биел  с Дан. А Дан бил добър, защото се биел с Маскарад.  newsm78 Желязна логика, да му се невидят бакуганите . Twisted Evil

# 587
честит рожден ден Свилен!много здраве и много усмивки.

Клото дано се размите само с хремата и бързо да се оправят децата.

# 588
Да е жив и зрав Свилен! Честит 7-ми рожден ден!
newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Клото, дано се разминете само с това! Hug

Косьо вече не знам какво да го правя. Много отговаря на баба си и спори с нея, изобщо.... Няма й доверие, че разбира повече от него по отношение на домашните... Днес пак се карали. А е толкова удобно да си пише домашните ранния следобяд, вместо да ме чака мен вечер. Rolling Eyes

# 589
  • sofia
Здравейте!
Включвам се да се похваля, че преборихме стомашните болки вече от седмица. Явно е било нещо вирусно, защото и други няколко деца от групата на Пепи са имали подобни оплаквания. Сега явно възстановява баланса и яде като разпран даже ме е страх да не си претовари стомаха. Няма да ви кажа днес какво количество ядене е изял  Shocked - на обяд в градината супа топчета, картофена яхния и киви. Прибрах го към 13,30 ч. и от тогава - сандвич с масло и пуешко филе, шоколадово яйце, вафла, два банана и четири мандарини, Данонино, чаша кисело мляко с бисквити, порция печено месо с ориз и зеленчуци поляти с кисело мляко, бонбони Милка. И преди час пак ми вика, че е гладен и аз съответно му отговарям, че е ял достатъчно и не е хубаво да се яде толкова късно вечер и той се разплака, че заради мен ще си легне гладен  Crazy.
Иначе за протокола е 20 кг. и около 124 см. В групата е от ниските, но в пубертета очаквам бурен растеж - баща му е 192 см.

# 590
  • тъгата в мен
Мирта,ами той си наваксва за цяла седмица назад! Joy
Преди няколко дни нинджата нещо започна много да мига.Не ми се е оплаквал,но моменталически филмчетата бяха сведени до 2 Naughty Само и единствено 2(което прави към 45мин)Естествено бакуганите Mr. Green са вътре.Веднага се забеляза подобрение.Допускам,че и водата в басейна може да е повлияла за раздразнението.
Клото,бързо да минава грипчето или там каквото е ....
п.п.
Имаме няколко успешно гледани филми на компютъра с прочетени от него субтитри.Аз залягам на копчето "пауза",разбира се Wink

# 591
  • При децата ми
Привет момичета! Simple Smile
Марти тази седмица откачи градината пак, беше се разкашлял мин. неделя, заведох го на доктор изписа му едни таблетки за смучене и да си пие противоалергичния сироп и мама съотвено стана на разногледа цяла седмица! Crazy Добре, че поне засега бебето слуша! Wink
Леле Мирта, да е жив и здрав, ама къде го е побрал това!? Shocked
Марти също е категория "скакалец", ама от скоро време ми се вижда доста дръпнал на ръст. За протокола: ние сме около 120 см. и 21кг., ама това с дрехите! Mr. Green Утре ако намеря време ще кача някоя снимка. При нас още няма никакви изгледи за сменяне на зъби...
Бързо оздравяване на всички болни! Hug
Лека и спокоѝна нощ! smile3524

# 592
  • Русе
  Мирта, забележително постижения на Пепи. Най вероятно организмът е чувсвал недостиг от много елементи, и е търсил разнообразната храна, ама покрай качеството е набрал и количество. Няма лошо, само дето си е легнало гладничко детенцето  Laughing

Свраче и ние четем субтитрите с паузата  Simple Smile В басейн слагате ли очила или и те не предпазват достатъчно.

# 593
  • Русе
Вчера раздали стихчета в градината, щели да правят тържество по случай пенсионирането на госпожата. За сега е тайна.
Амбър, ти като виден деец дай повече инфо. Май имам да ти давам пари, а  newsm78

# 594
  • Русе
Вчера раздали стихчета в градината, щели да правят тържество по случай пенсионирането на госпожата. За сега е тайна.
Амбър, ти като виден деец дай повече инфо. Май имам да ти давам пари, а  newsm78
  на 28 е тържеството за изпращане на госпожата.. Май от 16 30- ама де толкова акъл, че да запомня и часа.
Родителите ако имат възможност, не е задължително.
Събирам по 10 лева, за касата. мислим да направим албуми със снимки, рисунки и изобщо каквото се сетим за децата, нали се разделят тази година. Събирам идеи всякакви. мисля да потърся от албумите със залепящо се фолио за да прикрепим раздвижено снимки, рисунки, текст. най вероятно ще се съберем няколко родители, които се справят с рисуването и краснописа и ще ги направим албумите. У дома тати е художника. Ако нещо се сещаш Ели казвай.

# 595
  • тъгата в мен

Амбър,...Май имам да ти давам пари, а  newsm78
хахаха,помислих,че и в темата събираме вече пари Joy
Амбер,с очила е в басейна,естествено,но се правим на "пич" и току ги вдига,сваля,слага..абе... Sunglasses

# 596
Честит празцник на всички именници.Много здраве ,късмет и усмивки.

# 597
  • Русе
  Да са живи и здрави именниците - Тонита и Донита   bouquet

Ние пак сме влюбени. този път в каката, въпреки че сестричката му e наборче, а каката в 5 клас.
Явно, чувставата са взаимни, защото го пускали в "женската таритория"  и обещали жентиба, ама като пораснат. Но за всеки случай ме попита " Мамо, ти женила ли си се като малка"  Laughing

# 598

Ние пак сме влюбени. този път в каката, въпреки че сестричката му e наборче, а каката в 5 клас.
Явно, чувставата са взаимни, защото го пускали в "женската таритория"  и обещали жентиба, ама като пораснат. Но за всеки случай ме попита " Мамо, ти женила ли си се като малка"  Laughing

Е ми тя кака Хриси е много хубава Wink

# 599
  • Русе

Е ми тя кака Хриси е много хубава Wink
   Верно е Хриси, и верно е хубава  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт