Ваксини - Дискусия за вредата от тях (6)

• 58 316
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Добрич
Много ми е интересно да разбера...хора като B&C - ако детето ви пострада от ваксина...парализира се..получи мозъчно или двигателно увреждане...почине.. - пак ли ще защитавате тази си позиция?
И аз чакам с нетърпение какъв ще е отговорът

# 526
Цитат
"Член 5. Общо правило
Всяка интервенция, свързана със здравето, се извършва само със свободното и съзнателно изразено съгласие на заинтересованото лице. Това лице получава предварително необходимата информация за целта и естеството на интервенцията, както и за произтичащите от нея последствия и рискове.
Заинтересованото лице може свободно да оттегли съгласието си във всеки един момент."
Да това е вярно.
Съветвам те да прочетеш цялата Конвенция и да прочетеш също така Конвенция за правата на детето.
Цитат
Много ми е интересно да разбера...хора като B&C - ако детето ви пострада от ваксина...парализира се..получи мозъчно или двигателно увреждане...почине.. - пак ли ще защитавате тази си позиция?
Отговорът ми е ДА.

# 527
  • в моя свят
Отговорът ти е ДА,защото детето ти не е пострадало от ваксина и си толкова убедена,защото дори и не можеш да си представиш детето ти да се увреди вследствие от ваксина.Не ти го пожелавам.

# 528
  • Пловдив
На чужд гръб и сто тояги са малко....

# 529
  • Добрич
И аз съм потресена от отговорът на B&C
Моето дете е с аутизъм вследствие на имунизациите

# 530
Момичета, да престанем да обръщаме внимание на нескопосани провокации. Достатъчно се занимахме с B & C, даже прекалено.
"Компетентни" винаги ще се намерят да раздават правосъдие и акъл, ние сме си отворили очите, колкото и да се опитват да ни хвърлят прах  Hug

# 531
А колко от вас, които не искате да си ваксинирате децата, ако стане нещо с това дете ще влезе във форума и ще каже.....аз не си ваксинирах детето и то сега е парализирано или умряло, защото не го бях ваксинирала?

Никой не знае със сигурност каква е основната причина за аутизъм.
Весси много съжалява за заболяването на детето ти.

# 532
B & C, защо не си намерите други занимания? И ти, и всички останали като теб? Които идват тук да ми прокламират нещо, от което съм се отказала?
Все едно да тръгнеш да ми продаваш бонбони, когато аз съм решила, че те са опасни и вредни за здравето на детето ми и на мен? Ами няма да си купя, ако и на челна стойка да ми застанеш.
Първо ти препоръчвам да се запознаеш по-добре със законите и тогава да се обясняваш кое е задължително и т.н.
А ти като искаш, си ваксинирай децата, себе си също. Никой не ти пречи за това.

# 533
Цитат
Първо ти препоръчвам да се запознаеш по-добре със законите и тогава да се обясняваш кое е задължително и т.н.
Ама вие ме объркахте тотално   Crazy
Хем пишете петиция защото искате да имате избор и ваксините да не са задължителни, хем твърдите, че те не били задължителни  Laughing
Последно какво ......задължителни ли са или не според вас?

Mirama преди да си купиш или не бонбонни те съветвам да прочетеш Конвенция за правата на детето

# 534
Оригиналът:
За изминалите 150 години средната продължителност на живота се е увеличила 30 пъти, от тях 25 - благодарение на имунизациите.
След поправката:
За изминалите 150 години средната продължителност на живота се е увеличила 3 пъти, от тях 25 - благодарение на имунизациите.

Много труден този български език! Аритметиката също. Текстова задача се учи в първи клас и тогава на децата се обяснява, че "повече" означава събиране, а "пъти" значи умножение.

B & C ,
Спри да се мъчиш с превода! Вярното изречение би трябвало, да изглежда така:
"За изминалите 150 години средната продължителност на живота се е увеличила с 30 години(е станала с 30 години повече), от тях 25 - благодарение на имунизациите."

Друг е въпроса, дали има смисъл точно такива като теб - статистици, да ни казват каква е истината. Вие получавате заплати, за да представяте нещата такива, каквито ви ги иска този, който прави поръчката. Money
И понеже отваряш всеки линк който срещнеш - отвори и тук!

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 10:19 от Kinks

# 535
...Чета си тук редовно, подготвила съм една декларация, че отказвам ваксините и ще пиша и в информираното съгласие същото. Надявам се да е достатъчно и да не ги сложат без мое позволение...
Мяу, ако не е проблем би ли споделила за тази декларация, че и аз се интересувам?

# 536
Ами на мен ми я прати съфорумка, предполагам, че я е изготвила тя с помощта на адвокат. Ако искаш, дай мейл на ЛС и ще ти я пратя (и който друг желае).

# 537
А модератора няма ли да се намеси най-после и да види, че публикациите на B&C не са за тук? Ако ние пишем в другите теми ЗА ваксините досега да ни е баннал. Хайде моля с един стандарт за всички!

# 538
Ами на мен ми я прати съфорумка, предполагам, че я е изготвила тя с помощта на адвокат. Ако искаш, дай мейл на ЛС и ще ти я пратя (и който друг желае).
мерси много  bouquet
пиша ти веднага  Party

# 539
B & C,
задължителни са по закон, но също така можеш да откажеш и подлежиш на санкции. Петицията е точно за това, да не ни глобяват и да не дискриминират децата ни. Ако не одобряваш - не я подписвай, то не е задължително  Wink
Отделен въпрос е, че не смеят да глобяват, явно има защо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт