Ваксини - Дискусия за вредата от тях (6)

• 58 285
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
И каква е идеята на непростите и нетесногръдите?Да фалшифицирате? ooooh!
Нима лекарите не правят същото с чуждата документация?

# 286
Вярвам, че бихте преживели евентуалното ми отсъствие до утре.

Разбира се. И не само до утре.  Grinning
Нещо май ти е скучно.  newsm78

# 287
Хеликаза, ти къде по-точно прочете, че аз фалшифицирам документи, или имам такова желание? Явно си четеш избирателно и отговаряш на същият принцип. Поне чети внимателно кой, какво е написал.
Не съм и нямам намерение да фалшифицирам документи.
Ясно съм заявила, че не желая на детето ми да бъдат поставяне ваксини. Личният лекар не ме е карал да подписвам отказ, така че не съм.
Всичките ми познати, приятели с деца, или без знаят, че не ваксинирам детето си. Никой до сега не е ограничавал контактите на техните деца, с моите.
Ако теб те гони паниката и параноята...твой проблем. Но винаги детето ти ще се среща с неваксинирани деца, както и ти.
Законово изискване в детската градина да се приемат САМО деца с ПОСТАВЕНИ ваксини НЯМА.

# 288
Между другото и аз пък не бих искала детето ми да "играе" с друго, ваксинирано със живото полио Crossing Arms

Всъщност голяма част от лекарите вписват ваксините, без и родителите да знаят, защото ако те не са подписали отказ, самите джипита подлежат на глоби Wink

# 289
Тъй като много пъти писах за това как да се впишат фиктивни ваксинации, ще споделя по разразилата се дискусия.  Настоявам да се вписват ваксинациите на дъщеря ми, защото не желая да бъде дискриминирано по какъвто и да било начин, където и да е. Не желая и нямам време да се боря с бюрокрацията и със системата, която не работи за хора, а за корпоративни интереси.
Разбира се, съм готова да подкрепя всяко такова движение, но междувременно по никакъв начин не искам това да става за сметка на детето ми. Не желая тя да не може да пътува или да постъпи където и да било, защото някой смята, че трябва да и се инжектират някакви неща. Всеки решава за детето си и си носи последствията, аз съм си поела напълно съзнателно рисковете. Иначе ако можех да избирам бих искала малката да общува само с интелигентни и възпитани деца, които се учат, че трябва да мислят с главичките си, а не някой да го прави вместо тях. За съжаление такъв в тест няма и ние се справяме с действителноста такава каквато е.

# 290
Подкрепям. Така е , за съжаление Tired

# 291
Грейс,момичето сега ходи на курсове да става учЕн,та като си завърши курса може да е разбрала.Междувременно може да се обърне към нейните професори да ги пита тях,та да ни светне и нас тука.Надявам се на техните курсове да са  говорили повече отколкото кръстоските на Мендел с граха.... Joy

Да, да, стана ми ясно. Но пък сега със сигурност се е амбицирала да провери Wink Току виж като разбере да цопне при нас.
Иначе, тактиката с изместването на темата и хващането за дреболии я владее.

Простете ми офф-а.

# 292
loreto07, Мечка Малинарка....а аз не подкрепям това поведение.
Ок, не искаш детето ти да има ваксини....съответно ще се бориш и ще отстояваш позицията си.
Един път твърдиш, че те дискриминират и нарушават човешките права като искат да сложат ваксини....а в следващият момент заявяваш . "аз лъжа, за да не дискриминират детето ми".
Ами по този начин никога няма да вземат насериозно тези, които не поставяме ваксини....и нещата няма да се променят.
Докато не се каже ясно и открито защо не искаме да го правим.
Човек вземайки едно решение трябва да е готов да посрещне и последиците от него.

# 293
  • в матрицата
Между другото и аз пък не бих искала детето ми да "играе" с друго, ваксинирано със живото полио Crossing Arms

Всъщност голяма част от лекарите вписват ваксините, без и родителите да знаят, защото ако те не са подписали отказ, самите джипита подлежат на глоби Wink
Джи пита-та изобщо не подлежат на глоба, не се заблуждавайте, единствено родителите подлежат на глоба, свеки работи в ХЕИ и ми го е казвала, защото и нашта джипка се опита да ме спплаши, че ще я глобят, ако детето нямам ваксини. Глобяват се онези лекари, които са закъсняли с поставянето на някоя ваксина, наблягам на думата закъсняли

# 294
Ако е така, още по-добре. А какво става с джипита, които нямат подписан отказ, минал е срокът за поставяне, а те още не са сложили ваксината?

Относно борбата за право - така е......не е редно  и ние да лъжем(щото си е чиста лъжа), но има тооооолкова много родители, които са в шахова позиция.... Tired Значи ако аз имам време да се боря и да отстоявам позициите си, трябва да има кой да гледа и децата ми.... Tired трудно е.....

# 295
  • в матрицата
Ако е така, още по-добре. А какво става с джипита, които нямат подписан отказ, минал е срокът за поставяне, а те още не са сложили ваксината?
Нищо не им се случва, би трябвало ХЕИ да глоби родителите, които не са виновни за това, че детето няма ваксина, ама глоби няма, ето аз съм пример, не съм слагала ваксини, отказ не съм подписала, не съм и фалшифицирала и не съм и глобена  Mr. Green
Това с борбата е наистина трудно, ама кой е казал, че ще е лесно, аз ще се пробвам да се поборя, надявам се, че ще има кой да гледа детето

# 296
  • в моя свят
Момичета няма логика лекар да бъде глобен ако родител не си е завел детето на ваксина и не е подписвал отказ.Лекарите няма как да накарат един родител да разпише ако той не иска.В такива случай лекаря просто може да уведоми ХЕИ за случая и съответно те да го поемат.А те освен да те сплашат с глоба или отказ от прием в градина също нищо друго не могат да направят.А глоби наистина няма,аз също съм пример,не ваксинирам от 9г.,не съм разписвала нищо,защото никой не е искал от мен това,не съм фалшифицирала и винаги и навсякъде съм заявявала,че детето ми не е ваксинирано.А относно това да се съдим в Страсбург искам да попитам не може ли да се заведе дело всмисъл някакво колективно без случай на отказ за децко заведение,а именно за това,че закона противоречи с конвекцията?Аз също бих участвала и то на драго сърце.Не знам кои бяха юристите сред нас,но преди много време още мисля във втората тема обсъждахме нещо подобно,но за дело в Бг.Ако някой е наясно как точно можем да заведем такова колективно дело нека пише.

# 297
Мечта, Темида беше писала какво трябва да се направи, трябва да се заведе дело във ВАС и да има адвокат, който да го движи и който да е в София. А Темида не е и така и не се намери досега адвокат в София, който да се заниме с това...

# 298
loreto07, Мечка Малинарка....а аз не подкрепям това поведение.
Ок, не искаш детето ти да има ваксини....съответно ще се бориш и ще отстояваш позицията си.
Един път твърдиш, че те дискриминират и нарушават човешките права като искат да сложат ваксини....а в следващият момент заявяваш . "аз лъжа, за да не дискриминират детето ми".
Ами по този начин никога няма да вземат насериозно тези, които не поставяме ваксини....и нещата няма да се променят.
Докато не се каже ясно и открито защо не искаме да го правим.
Човек вземайки едно решение трябва да е готов да посрещне и последиците от него.

Peace  Точно същото казах и аз малко по-горе с криене нищо няма да променим.

# 299
Аз също бих се включила в подобно дело, финансово също Embarassed, макар и скромно
Аз не само разправям навсякъде, че децата ми вече не се ваксинират, но и мъжа ми и той, че и спорове води.... ooooh! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт