Ваксини - Дискусия за вредата от тях (6)

• 57 944
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Гала при всеки родител не спира да споменава, че много хора се отказват от ваксините, че били вредни и тем подобни! Дано се намерят повече такива водещи фигури на деня да проумеят това, поне ще бъде малка крачка към осъзнаването на хората за какво иде реч с тези ваксини!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 361
  • Stuck in a moment
Ние с мъжът ми изчетохме доста книги, а наскоро гледахме и филма на Мари Токко, с който тотално се довършихме и разбрахме, че сме

Кой е този филм, за да го гледаме и ние. Моля, дайте линк.

Моля, кажете ми нещо за ваксините за хепатит Б, знам че са две, но каква е разликата?
Чудя се дали да сложат трета ваксинация, знам, че може би никой тук няма да каже "Сложи" , но дайте мнения.

# 362
Гала при всеки родител не спира да споменава, че много хора се отказват от ваксините, че били вредни и тем подобни! Дано се намерят повече такива водещи фигури на деня да проумеят това, поне ще бъде малка крачка към осъзнаването на хората за какво иде реч с тези ваксини!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Дано да не се намерят!!!
Тези лицемери, които ни натрапват ежедневно, са ни предостатъчно. Ето тази "водеща фигура на деня", която в името на рейтинга прави едно предаване за вредата от ваксините, а след време се ваксинира в ефир срещу хепатит А. Важно е спонсорите да са доволни и рейтинга да се покачва. $$$$$
Ето го предаването. Започва на 0:15:35, а сакралният момент е на 0:19:15.

# 363
  • В друго измерение
Ние с мъжът ми изчетохме доста книги, а наскоро гледахме и филма на Мари Токко, с който тотално се довършихме и разбрахме, че сме

Кой е този филм, за да го гледаме и ние. Моля, дайте линк.

Моля, кажете ми нещо за ваксините за хепатит Б, знам че са две, но каква е разликата?
Чудя се дали да сложат трета ваксинация, знам, че може би никой тук няма да каже "Сложи" , но дайте мнения.

Tefterche - филмът се казва ''Are vaccines safe?'', жената се казва Мари Токко (Mary Tocco), която е прекарала последните 25 год в рисърч за ваксините, майка на 5 НЕваксинирани деца...ето го нейния уебсайт: http://www.marytocco.com/, на който има много книги, които тя препоръчва да се прочетат, преди да се вземе информирано решение. На твое място бих гледала филма първо и после ваксинирала, особено за хеп Б ваксина, която не се препоръчва за бебета и деца изобщо.

Филмът го има на you tube, на английски е, ето оттук започва:
http://www.youtube.com/watch?v=4xkcvy21WQQ

На мен лично ми хареса, жената е доста компетентна и изказва много факти. Приятно гледане!

# 364

Аз ще я слагам на бебето. Както и ваксината против полиомиелит. Едната ваксина против хеп. Б има живак, другата не. И ги произвждат различни фирми.

# 365
Янечек, би ли споделила причините, поради които ще слагаш Хепатит Б ваксина на бебето. Не се заяждам, наистина искам да знам мотивите ти. За мен това е една от най-безсмислените ваксини за малки деца и затова питам...

# 366
Oсновният мотив е таткото. И аз смятам, че особено за малко дете почти няма риск да се разболее от хеп. Б, но детето не е само мое, затова. Отделно и за възрастен не смятам, че е нужна, лично аз няма да си я сложа. В крайна сметка не съм 100% сигурна дали ще я сложим. Ако убедя таткото, че няма нужда - ще я пропуснем и нея.

# 367
  • в матрицата
Това с таткото ми е любимо, и аз имах такъв проблем, ама бързо го парирах, като му казах, че стане ли нещо на детето от проклетата ваксина, той и само той ще е виновен и цял живот няма да си го прости....

# 368
Аз имах късмета да съм на едно мнения със съпруга ми, но бях решила, ако не стане така, да заявя същото - стане ли нещо с детето заради ваксина, отговорността и вината ще носи той, завинаги...
Истината е, че малко мъже сядат и четат по този въпрос, по-лесно им е да отсекат, отколкото да се информират, за разлика от майките...И е въпрос на липса на време, понякога и на желание...
Янечек - твоят съпруг от коя група е - не му се чете, или е на мнение, че ползата е по-голяма от вредата?

Малко офф: сутринта хванах Часът на мама, темата беше за раждането - правото на избор. Ставаше въпрос за това, че някакво семейство избрало да роди вкъщи и едва ли не народът се потресъл от кадрите...Хубаво де - никой никого не кара, хеле пък със закон, да роди естествено, неестествено, вкъщи, на улицата или в болница - има право на избор и всеки го прави. Защо не седнат да коментират правото на избор при ваксинирането, ами се правят на свободомислещи, новатори и не знам си какви Tired

# 369
Янечек, а таткото информирал ли се е достатъчно добре, преди да реши че ваксината за хепатит В е изключително нужна и полезна?
За мен това е най-безсмислената възможна ваксина....
За полиомиелит е почти същата работа, но да речем, че може и да има някаква "полза" от нея.

В къщи сме от двата лагера, мъжа ми е за ваксините, аз съм против. Естествено не ваксинираме, но това несъгласие мен лично много ме дразни.
Какво щяло да стане, ама детето ако се разболее, ама това, ама онова....

# 370
за нечетящите татковци има лек    Laughing
 смелете им го на мъжете си-аз така направих, четях и преповтарях до припадък ...на масата,докато  шофираше нанякъде, докато текат рекламите... Joy

# 371
Не знам как стоят нещата във вашите семейства, но аз не възприемам мъжа си като неграмотен невежа, който не желае да чете. Напротив, заедно сме се информили като сме взимали решение кои ваксини да поставим и кои не. Плюс това не смятам, че за едно семейство е здравословно да има конфликти за каквото и да било. Така че аз не натяквам, не тормозя и не "смилам" информация. Освен това не смятам, че моята гледна точка е непременно вярната.
Не смятам, че ваксините са напълно излишни и измислени да редуцират човешкото население, но съм наясно с последствията, които биха могли да предизвикат и затова искам да имам избор дали ги слагам или не. По същата причина следя и темата.

# 372
Янечек , благодаря за споделеното  bouquet
С последният ти пост съм напълно съгласна Peace Аз с таткото не съм имала разногласия, така че по тази тема гледам да не се изказвам, защото не ми е била до главата Peace

# 373
Не знам как стоят нещата във вашите семейства, но аз не възприемам мъжа си като неграмотен невежа, който не желае да чете. Напротив, заедно сме се информили като сме взимали решение кои ваксини да поставим и кои не. Плюс това не смятам, че за едно семейство е здравословно да има конфликти за каквото и да било. Така че аз не натяквам, не тормозя и не "смилам" информация. Освен това не смятам, че моята гледна точка е непременно вярната.
Не смятам, че ваксините са напълно излишни и измислени да редуцират човешкото население, но съм наясно с последствията, които биха могли да предизвикат и затова искам да имам избор дали ги слагам или не. По същата причина следя и темата.

Моля, поставяйте това мнение на Янечек в началото на всяка нова тема!
Ако искате и по-умерени хора да четат темите ви.

Янечек, много хубав и смислен пост!

# 374
Ambitious - не успявам да отворя линковете Thinking

Общи условия

Активация на акаунт