Ваксини - Дискусия за вредата от тях (6)

• 57 934
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Цитат
Christian, с оглед на възгледите Ви и характеристиките на интернет-личността Ви, си представям колко ли би бил грозен хипотетичният свят, в който властва Вашата справедливост.

Справедливост за всички е трудно постижима идея, най-малкото защото хората, чиито сърца са сковани от страх, предразсъдъци, параноя, маниакалани идеи за всеобщото зло и недоверие към хората и света, и в най-справедливото общество ще се чувстват онеправдани. Примери няма да давам. Просто поогледайте избрани постове в настоящите теми.

Не знам дали сте способна да си представите моя хипотетичен свят.Не ви и карам.
Отговорих ви за плоската земя защото усетих злорадство в постинга ви,че малко хора са подписали петицията.

Сьгласявам се напьлно с това по горе в червено,което сте написала.
Това в зелено не е присьщо за мен,ако случайно за мен е адресирано.

Идеята за ваксините сьществува от около един век.За днешното човешко сьзнание това е прекалено дьльг период и сьвсем скоро знам и сьм сигурен,че няма да сьществува защото всичко вече прозира.
Не сьм само аз,който ще стане прав.Ще се учудите колко други медици ще пеят друга песен от познатата ви.

Не обичам да говоря на ВИЕ,защото за мен това не е израз на уважение,а на дистанция. Peace

# 676
Справедливост...???
Справедливостта за един е несправедливост за друг. Тя е субективна категория. Тя няма точно определени рамки. Всички ние стремейки се към нея се стремим към собственото си щастие. То е абстрактно чувство на тържеството на духа. Щастието, както и справедливостта е едно творение на човека, плод на неговия ум. Повечето хора искат да получат справедливостта като подарък или като нещо, което им се полага по право, а всъщност той сам често трябва да я сътвори и чрез волята си, а не само чрез желанието си.

# 677
....те сами ме попитаха "желаете ли ваксини".
Peace Тогава само заради това следващото ми раждане ще бъде в тази болница.
Къде се е случило това чудо?
Ще взема и аз да родя трето...

# 678
....те сами ме попитаха "желаете ли ваксини".
Peace Тогава само заради това следващото ми раждане ще бъде в тази болница.
Къде се е случило това чудо?
Ще взема и аз да родя трето...
ами аз не исках да звучи като реклама на болничното заведение и за това не го споменах, но на снимката, която е прикачила eta си личи логото на клиниката.

# 679
 Simple Smile

ОК, няма директно да го пиша, ако на някой не му е познато логото - да драсне на лични.

Да доуточня малко.
Разпитах познати и приятелки,  които са раждали там и на никого директно не му бяха задавали така въпроса.
Може би защото по време на раждането ме видяха да взимам Арника, и явно са предположили, че съм от "промитите мозъци"  Mr. Green
Или просто случих на персонал.
Важното е, че уважиха желанието ми, без да се пулят, тцъкат или разубеждават. Ако на някой му предстои раждане там - просто да каже изискванията си предварително (мен ме питаха още в родилна зала)   Peace

# 680
Записвам се и отивам да чета назад. Мисля да откажа една от ваксините и ме интересува какво се случва след като се подпишеш при личната, че  отказваш ваксина. Според нея в крайна сметка те задължават да я сложиш, но и тя не е наясно, тъй като сме и първият случай.  newsm78

# 681
Брит, никой не може да те задължи. Аз съм се подписала при педиатъра за отказ от ваксини преди година и 3 месеца и никой не ме е потърсил, не съм получила призовка, нито известие за глоба Simple Smile Не че е късно и няма да се изненадам, ако получа, но тъкмо ще имам повод по законен ред да си търся правата Simple Smile

# 682
Здравейте!
Про4етох нещо в темата за Хаити и цял уикенд ми се върти в главата един въпрос.Гледам,4е Крис е тук и ще питам направо.Шефът на Майкрософт отпуска милиарди за следващите 10 години за създаване на ваксини за бедното население.Това свързано ли е с микроскопи4ни 4ип4ета,с които от не4ий офис ще им "нагласят" софтуера в главите?Защото приоритет на ваксините ве4е май не е разбиването на имуниета и работата на жлезите,а съвсем нови цели имат?

Относно измамата пти4и грип,тук стигнаха до такива призиви"Не слушайте ли4ните си лекари,а СЗО.Тя е по_подготвена и знае какво да правите". Mr. Green

# 683
Ета, честито!!! Гледах снимката и се пулих, и ми трабваше известно време да повярвам!!! Simple Smile
Когато кърменето си пробиваше път преди много години, в едни други географски ширини, на креватчетата са слагали до табелката с данните за майка и бебе, друга табелка "Breast only!". Сега, когато кърменето отново е нормата (не и у нас, де, но все пак...), такива табелки вече не са нужни. Дано някой ден скоро и табелките "отказва ваксини" да станат ненужни - т.е. априори да се знае, че на детето не слагат ваксини без изричното съгласие на родитилите и в само в тяхно присъствие!

# 684
Ета, аз бих искала да знам коя е болницата в която си раждала!
Благодаря ти!

# 685
Meg!, по повод това, което си писала и малко OFF.

Доживях да закърмя броени минути след като бебето се роди! Още топличък и мокричък ми го дадоха на гърда, няма такова чувство!
Има светлина в тунела и тук, много ме зарадва всичко това.  Simple Smile

# 686
# 687
Изключително неточна информация, според мен. По чие нареждане, в кои градове, в каква възраст, в кой период...? Нищо конкретно.... В случая единствено мога да подозирам, че са взели на прицел ромите.

# 688
Здравейте, ето днес и нашият ред дойде и подписахме отказа за поставянето на ваксина МПР, а относно публикацията във Стандарт и на мен в кабинета ми казаха,че са ги предупредили за кампанията за поставяне на допълнителни дози ваксини и ми съобщиха, че отново ще ме викат да се подписвам.Между другото сестрата каза " ще трябва да ви докладвам на Хеи- то"  Laughing не да съобщи, а да ме докладва  Joy Явно вече започва да се води отчет, че ще изгубят контрол.

# 689
Пуснали са интересен филм Foodmatters, интересен е говори се за храната като лекарство и за лъжите на фармацията.

Общи условия

Активация на акаунт