МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 48: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 24 074
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • КиТ
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Това във vboxa го имаше...от там ли го изрови  Rolling Eyes

# 421
 hahaha Joy hahaha Joy
Тъкмо  се чудех дали си ги писала

# 422
Нали съм от ЦСКА та заради това ми го изпратиха
Кармазъ крах бабанак - цесекар(чорбар)   hahaha
Как ли ще е левскар  newsm78 не мога да го измисля че да им го върна Thinking

# 423
  • КиТ
Нали съм от ЦСКА та заради това ми го изпратиха
Кармазъ крах бабанак - цесекар(чорбар)   hahaha
Как ли ще е левскар  newsm78 не мога да го измисля че да им го върна Thinking

Аз съм от Левски  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Wink тъй че не пробвай Mr. Green

# 424
Хей, здравейте отново. "Честита Нова година в Джемилкьой" - това ми хареса. Лакунче, да си направим лого - нещо от рода:

Щастлива 2010 в Джемилкьой!
или
И през 2010 сме в Джемилкьой!
или още по-смелото:
2010 - с Джемил в Джемилкьой!
Също така може:
Още една година Джемилкьой!
Елате на Нова година в Джимилкьой...
и прочее...

А снимката може да е колаж, подобен на морските картички - един ъгъл с табелата на Джемилкьой, малко селски интериор, кръчмата на Бай Сид, Джемката на маса вдига пълна чаша и т.н.

Не знам дали е осъществимо, дедо поп ще каже. Дедо попе, имаш джимилкьойско поръчение! Новата година в Джемилкьой да посрещнеш в здраве и радост. Как си, впрочем? Айде, оправи ли си скайпа?

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 425
  • КиТ
А снимката може да е колаж, подобен на морските картички - един ъгъл с табелата на Джемилкьой, малко селски интериор, кръчмата на Бай Сид, Джемката на маса вдига пълна чаша и т.н.

Ами Кен Crossing Arms искам и него да включите в цялата тая работа Rolling Eyes

Иначе хрумването е добро Wink Peace Остава дядо поп да одобри Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 426
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
одобрявам,тия дни ще го подхвана Peace Peace Peace

# 427
Хей, здравейте отново. "Честита Нова година в Джемилкьой" - това ми хареса. Лакунче, да си направим лого - нещо от рода:

2010 - с Джемил в Джемилкьой!
Ей това най- ми харесва!!!! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 428
  • КиТ
Иначе това предложение най-ми харесва Peace Wink

И през 2010 сме в Джемилкьой!

# 429
Специално за Пламката и за Мечтание - да сложим Кен и Джемката на една маса - да пият и да си споделят за Ламия.  Grinning
Ха-ха, представяте ли си ги - пияни до козирката, плачат и се прегръщат. Гледат снимка на Ламята и си я предават от ръка на ръка! Кеню по едно време взима цигулката, а Джемката запява... Малеей!

# 430
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
То хубаво,ама трябва да намерим такова кадро newsm78 newsm78 newsm78
ти си по тая част,и да уточним краен вариант на надписа

събота ще го опаткам,ако е рекъл шефа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 431
  • КиТ
Одобрявам с две ръци Peace Hug Hug Hug Hug Hug

Специално за Пламката и за Мечтание - да сложим Кен и Джемката на една маса - да пият и да си споделят за Ламия.  Grinning
Ха-ха, представяте ли си ги - пияни до козирката, плачат и се прегръщат. Гледат снимка на Ламята и си я предават от ръка на ръка! Кеню по едно време взима цигулката, а Джемката запява... Малеей!

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532smile3532 smile3532

# 432
pav60 ,много добър подпис мила,чудесно 
Лакунче , благодаря .

Обаче започвай да твориш, че да я посрещнем  2010 г. в село както трябва  и дано да бъде добра към всички нас.

# 433
То хубаво,ама трябва да намерим такова кадро newsm78 newsm78 newsm78
ти си по тая част,и да уточним краен вариант на надписа

събота ще го опаткам,ако е рекъл шефа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За снимката ще стане, а горната простотия - Джем и Кен на една маса, просто е невъзможна. Всъщност в снощната серия бяха на вечеря заедно, но едва ли ще стане...

# 434
  • СТАНДАРТНО.
 Снощи КенчУ като свири на РД на Пашата и като си представих как всички стоят и  слушат в захлас Бурак да стърже безразборно по струните и накрая ръкопляскат възторжено, и ми стана чудно не ги ли е напушило смях по някое време  newsm78 Mr. Green.
 А в днешната серия като тръгваше г-н Кемал и като се наведе да целуне Ламия, тя как се дръпна, сякаш въглен й подават  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт