МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 48: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 23 955
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
А Джемил дали още от сега обича Ламя искренно или все още е заради Кенан ?

Хлътна яко. Като видиш теменужения поглед, да знаеш - вече е втасал.  Laughing
Тази вечер започна любимата ми сцена на бутане-дърпане. Азззелооо, къде си? Гледа ли я?

значи,гледам го сега и си мисля,че като се вземем само в черни дрешки ще го обличам Mr. Green

Абсолютно! То и аз така.  Laughing Добре, че имаме един и същ вкус, щото скоро ще си останем дете (тримата  Laughing) в Джемилкьой. Ще си се обличаме както си искаме.  Laughing

# 46
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Hug Hug Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 47
Уж е хлътнал яко а продължава да спи с Нимет  newsm78

# 48

ми хормони,нужди тва онова.
то и кеню е хлътнал ама не прощава на джави Mr. Green(а колко еднократни кръгчета направи)
дет се вика човещинка е Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 49

ми хормони,нужди тва онова.
то и кеню е хлътнал ама не прощава на джави Mr. Green(а колко еднократни кръгчета направи)
дет се вика човещинка е Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Според мен Кеню не обича Ламя истински, но и Джемил все още не я обича толкова дълбоко, колкото става по - късно. А колкото за нуждите има си и ръце  hahaha

# 50

Компютъра сега обработва информацията.  Laughing Още не е осъзнал колко дълбоко е затънал. Затова и допуска ред грешки с Ламия като въпросната сцена, в която й се нахвърли... Гледала ли си целия филм?
Впрочем, Джем още поне 4-5 серии ще е лошо момче.  Laughing

# 51

Компютъра сега обработва информацията.  Laughing Още не е осъзнал колко дълбоко е затънал. Затова и допуска ред грешки с Ламия като въпросната сцена, в която й се нахвърли... Гледала ли си целия филм?
Впрочем, Джем още поне 4-5 серии ще е лошо момче.  Laughing
Не, не съм гледала целия филм Simple Smile Иначе нямам нищо против Джеми да е лошо момче ...  newsm78 още малко, но някак не знам защо Ламя ме дразни понякога  newsm78

# 52

Според мен Кеню не обича Ламя истински, но и Джемил все още не я обича толкова дълбоко, колкото става по - късно. А колкото за нуждите има си и ръце  hahaha

аааааааааа,това е друга работа(мъжете и викат авторитет) hahaha hahaha hahaha

# 53
Много си харесвам Джемил, много ми е сладичък, но исках да запазят и образа на Лейла, беше много добра и красива Simple Smile Харесвам и Джавидан и Макбуле и ми е тъжно, че става така с тях, не е за вярване ...  Cry Cry Кенан съсипва всяка една жена до която се докосне, първо Лейла, Ламя сега Джавидан  #Crazy

# 54
0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

пожелавам на гостите лека нощ Hug Hug Hug

и на домакините от джемилкьой естествено,но  с прискърбие,че не мога да ги нацелувам в реално време.

но вие си знаете,нали Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 55
Лека нощ, а аз не знам като каква да се чувствам, домакин или гост  newsm78

# 56
Морела Алън По (много ми харесва!  Laughing), щом не си гледала целия филм, значи те очакват много вълнуващи моменти. Ох, завиждам ти. Ние тук си обичаме Джем с всичките му изцепки, издънки и грешки и по целия му път от лошо момче до мъж, изцяло отдаден на любовта си. В тези серии той все още се лута, не е стъпил твърдо "в правия път", но образът му е много противоречив, изменчив и поднася изненади. За Кенан си права - той може да бъде дешифриран в първа серия и остава верен на себе си до последния миг на последната серия. За Ламия също си напипала нещата - често я наричаме УФСЪ и се радва на нашата благосклонност, само защото е любимата на Джем.
Извини ме за дългия пост, но често залитам в анализи  Embarassed
Лека нощ на всички и от мен.

# 57
Морела Алън По (много ми харесва!  Laughing), щом не си гледала целия филм, значи те очакват много вълнуващи моменти. Ох, завиждам ти. Ние тук си обичаме Джем с всичките му изцепки, издънки и грешки и по целия му път от лошо момче до мъж, изцяло отдаден на любовта си. В тези серии той все още се лута, не е стъпил твърдо "в правия път", но образът му е много противоречив, изменчив и поднася изненади. За Кенан си права - той може да бъде дешифриран в първа серия и остава верен на себе си до последния миг на последната серия. За Ламия също си напипала нещата - често я наричаме УФСЪ и се радва на нашата благосклонност, само защото е любимата на Джем.
Извини ме за дългия пост, но често залитам в анализи  Embarassed
Лека нощ на всички и от мен.
Simple Smile Обичам дълги постовете... понякога, а твоят ми хареса ОФСЪ  hahaha hahaha не бях се сетила, но актрисата е хубава  Simple Smile Но този сериал е много смислен за мен... Понякога синамирам сходни черти със Кенан и още повече харесвам сериала за да си извадя поука, все пак не искам да свърша като него

# 58
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Добро утро! Hug Hug Hug Hug Hug

# 59
Добро утро и от мен!  Hug и   love001

Сидче, ние с теб сме най-ранобудните!  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт