Отговори
# 630
  • Варна
slance80, Честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет!

# 631
  • Beyond the Frontiers
Слънце, Честит рожден ден!
Здраве, щастие и успехи!

# 632
Честито!Само здраве и щастие!!!  bouquet

Ама момичетата за езикови гимназии нещо споделят...пък аз-за начален курс все пак 1-4 клас.Където за мен е важно детето да получи шанс да заобича, да създаде навик за учене, нищо повече.От там насетне-какви са интересите и заложбите на самото дете-спор няма-това ще следваме... Grinning
Аааа, лина, моето втора година ходи, та е прието, хахаха, ще не ще и при класната на сестра си после-има такава приемственост и случайно разликата им е тамън 4 години.Сега , например, в градината ще е при учителите и в групата, в която бе сестра и. ThinkingДа ви кажа, на мен ми е малко притеснено Именно заради това, да не вземат да ги сравняват та още съм в чуденка, дали да не сменя групата...

Алексииии, ама май наистина на година се случва. Crazy WinkСлучайно попаднах на вас сега, та носталгията ме обзе, по отминалото бебешорство, даже по бременеенето.Еххххх

# 633
Мило Слънце, желая ти да се здрава, все така усмихнтата и излъчваща позитивизъм! Целувки и весело изкарване!

# 634
  • Варна
Jizzlobber , аз имах предвид малките, за каката ти е тъкмо време да проучваш  Peace С вторите е по-лесно, те вървят по отъпканите пътеки на кака или бате.

# 635
Слънце, ЧРД! От здраве, щастие, късмет и слънце в ежедневието да не се отървеш!Много радости с Белослава и много любов с половинката

Неци, ама те панталоните на дъждобрана са разковничето на успеха с по-макото пране. Даже сядане в калта  не ме плаши Simple Smile  А как са ми ги връщали от яслата, кални от горе до долу  Crazy ....дрехите де, не децата . ВСе едно в кални бани са били.

Све, мале, бато ВАско ще и да е много търпелив, за да издържа по 2 школи математика за един ден.

А за приема на първолаците ..... преди 13 години беше сериозно положението, сега не ми се мисли как е, а след още 4 годни пък хич. Когато сестра мми трябваше да я записваме в първи клас, то във всяко училище, що годе ОК си искаха тестове, среща с родителите и децата........луууууда работа. За дете на 7 годинки. Явно трябва да са и много дебелокожи малките в днешно време, в Бг, в частност София, защото за нея имам представа.

# 636
  • София
ЧРД, Слънце!!!!   Hug  bouquet  bouquet

Пенелопа, добре дошла Wink

За класацията "съпетник" или "спънат кон" и ние се борим Wink Даже в момента сме издокарани

За спокойното лежане и целия гипс - вече е в миналото. Confused 1 ден стъпване - и вече тича, а гипса отдолу е като чорап мек... Стайл, май ще се явим за сваляне във вашия вид Wink Притеснява ме само, че идеята на обездвижването по този начин се проваля...

Мацки, хич не искам да ви слушам за училища.... Тъкмо няколко месеца минаха от както с градината се преборихме - искам поне 2 г да поживея спокойно Thinking

# 637
  • Beyond the Frontiers

Мацки, хич не искам да ви слушам за училища.... Тъкмо няколко месеца минаха от както с градината се преборихме - искам поне 2 г да поживея спокойно Thinking
Laughing Laughing Laughing
Подозирам, че като стане време нашите да са първолачета, пак ще има проблем с местата.

# 638
По моята скала-това време е току на прага...Особено ако приемат задължителната  от 5г. ПГУ или както там го кръстят.
Всъщност-към днешна дата проблем с местата има.Проблемът датира горе-долу от набора на голямата ми дъщеря. Thinking, която понастоящем е ПГУ именно в училище не случайно.Можех да си спестя търчането като кобилка, ако я бях оставила в градината, но и на години и бе време да започне да обръгва.
Лина...никак не ми е приятно да си призная, че на мен лично стъпването в чужди стъпки/т.е. малката да върви по утъпканата пътека на сестра си/ не ми допада и крие много препъни-камъни Thinking

# 639
  • София
Слънце, честит рожден ден. Бъди все такова лъчезарно и усмихнато слънчице  Hug

Laughing Laughing Laughing
Подозирам, че като стане време нашите да са първолачета, пак ще има проблем с местата.

Ей от това ме е страх и мен. Аз за това се оглеждам и събирам инфо от сега.

# 640
  • Варна
Jizzlobber , препъни камъните ще са за таб с каката. С малката ще си наясно вече къде, какво и защо - това имах предвид под "отъпкани пътеки". С две думи ще си гърмян заек и ще знаеш какво точно да избягваш  Peace, а не че на всяка цена малката ще извърви същия път като кака си, независимо дали е бил добър и не чак толкова като избор. Просто по-лесно ще се ориентираш след като веднъж си минала през това.

# 641
  • София
Слънце, честит рожден ден   bouquet.
За училище още не мисля. Мен ме притеснява фактът, че оги ще тръгне в първа група на 3,5г. и докато изкара 1,2,3 и предучилищна, ще трябва да тръгне на 7,5г. на училище, което ми се струва много късно, предвид, че детето се развива добре. Ще е една изгубена година.
За градините- при нас положението с местата в ОДЗ-тата е отчайващо. За това огледах градините около работа и на второ и трето място съм посочила от тях. Може да ги изместя и на първо и второ, ако видя, че няма никакъв смисъл в другото квартално ОДЗ, в което има цели 11 места за 2007 набор. Но това ще си проличи последните дни преди класирането. Сега каквото можах, свърших.
Иначе Овергаз има частна градина, но доколкото разбрах тази година ще е с нулев пирем, а и вече няма да има отстъпка за служители, т.е. такса 550-600 лв., която за нашия бюджет е немислима на този етап.
Пенелопа, добре дошла  Hug.

# 642
zazu , а ето, че за мен е точно обратното. HugГолямата ми е така и грам притеснение нямам, че и малката ще е така.За никъде не бързаме....Реално дребна кара втора година яслена и тамън с набора си върви.На есен ще е 1 група и ще е Над 3 г, така е.Годината не е изгубена, тя си е там. Grinning
Лина, тук може би има общо и набора, който зазу споделя...При голямата всичко става лесно, плавно, няма препъни-камъни.Това ревлектира към малката.Някак много бързо тя навлиза покрай сестра си, прекален товар да не и стане...Аз съм била по-малката, по същия начин-и нищо лесно и добро не съм видяла, даже напротив и така ми се ще да спестя това на децата си... Thinking
После-мъчно-немъчно, аз навремето и затова пуснах на ясла, за да имаме някакъв шанс освен това.Пределно ми беше ясно, че ако чакам и разчитам за градина-шансът е изключително малък. Confused

# 643
писах, писах и само това излезе
 Laughing
Усмихвам ви се и ви желая Честита баба Марта!!! честито на всички за поводите, които пропуснах.
Слънце, ЧРД на патерици!!!

Ще сваля снимки и ще ви разкажа къде съм била и какви съм ги вършила, но по-късно, за да не размивам информацията.

Лопи, много се радвам, че ни навестяваш - тук стана много хубава компанията, виждаме се сравнително често - с и без дечища, правим си тематични сбирки и изобщо - мила, весела и добре организирана априлска банда!
Не мога да ви смогна - като прочета всичко, пак ще пиша.

# 644
Хехе, Спасич, именно де...именно...направи ми вЧепеТЛение , навя носталгия, приятно бях изненадана.
И аз цоп тук...да разтоваря Hug

Много съм се натъжила напоследък-дребна скоро 3 чуква, а някак нямам вече бебе, ужасно смешно е , но и с това "Р" дето ми казва толкова Идеално, та чак втрещява човек насреща...ми много ми идва... ooooh!Сестра и, горката, на 6 го каза със зор и След нея, то не бяха логопеди, то не бе чудо...Оставих я да порасте някак бързо, между проблемите и тежкото ежедневие и определено ми е мъчно-и за мене си, и за нея, въпреки, че тя е изключително спокойна, ведра и готина и нея ако питаш-всичко си и е наред. Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт