Щастливи ОКТОМВРИйки се въртят сега около бебешките легълца!

• 22 895
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте пак!
Докато ви изчета, то кое време стана, но поне успях и да сготвя нещо.
Адри приеми и моите съболезнования Hug
Мууни колажа е страхотен. Поздравления за труда, който си положила  Hug Hug Hug  bouquet
Бейбимама честито и на твоята именничка /с малко закъснение/ да й е живо и здраво името  Hug
Честито и на всички, които са имали поводи наскоро. Hug
При нас стачката поотмина, но от време на време, когато бебка има по-силни колики, доста се келеши и не иска да яде. Днес обаче незнайно защо кърмата имам чувството, че ми е понамаляла. Дано просто да се е регулирала.
Аз привърших вече с украсата. Тази година ми беше много готино да украсявам /не че друга година не е било  Crazy/, но тъй като сме за първи път в новия ни собствен дом с мъжо, а и с най-големия ни коледен подарък-бебка. Heart Eyes Heart Eyes, ми беше още по-готино и съм още по-празнично настроена Simple Smile

Момичета ето една статия за първата Коледа на бебчетата ни.
http://www.moetodete.bg/maichinstvo/p3_3176_0.html
Сега отивам да поизчистя малко, че така съм се зарибила с тази ферма във фейсбука и няма ставане от компютъра Laughing

# 706
http://oktomvriiki09.snimka.bg/children/nashite-deca.411124.16349122

Ей го моля моят голям юнак на последните 3 снимки....

Гор4о душка, голяма жена си, ще оцелееш  Hug
Еди, голяма съм я! Няма да се излагам - 96 кила живо тегло. тежа си на мястото  Joy Joy Joy

# 707
  • Сф
Хриска, страхотна статия! Simple Smile Hug

Герчо, не съм виждала мъжа ти, ама Иван е същи тебе, много е сладък!!!  bouquet

Еди, в кростренажора е истината!!! Ама като си го купувах моя се стиснах за Кетлер и вместо за 1000 си взех за 500 лева, еми...малко се окепази, малко се разтропа, ама ПА ако имах и мерак да го възседна, немаше да е лошо hahaha hahaha hahaha

Отивам да обиколя квартла, да свърша малко работа и да напазарувам и като се върна да сте влезнали в новата тема, само с положителни мисли, нали сме тук за да се подкрепяме, ако не беше този форум и вие с всичките си съвети, нямаше да се справям така добре, да ви давам за пример на приятелките ми и да си имам такова хубаво място, в което да се чувствам толкова добре!!! Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 13:48 от BaByMamma

# 708
Здравейте  Hug
Мами, моя син си чеше венците. Дали е възможно толкова рано да ни никнат зъби? Първоначално си мислех, че е гладен защото си лапа ръчичките, но и веднага след като го накърмя ръчичките му пак са в устата, а и страшно много се лигави, постоянно е мокър.
Аз още не мога да измисля какъв подарък да му купя за Коледа newsm78, той има всичко. Дайте ми идея за играчка подходяща за тази възраст.
Отивам да  wash hang 1ironing newsm79 1dishes............... ooooh! ooooh! ooooh!

Май от 3тия месец започваха да излизат зъбките, така че можеш скоро да очакваш включване. Обикновенно долния венец в средата резците са първи. Пипни венчето и виж дали е подуто. За играчката, май ще е ред на Активни гимнастики, меки книжки и гризалки във вашия случай   bouquet

Герчо Зави ми се свят докато чета.... Моля те спри  Crossing Arms

Все забравям да питам Джоя каката как е с ревността? Успокои ли се малко? Имате ли още от нощните изпълнения?

Еди хахахахаххахах ама не спирай щом те е заболяло! какво е всъшност това чудо велоар..... не мога да го изговоря пък камо ли напиша... Аз имам едно което прави въртливи движеня с краката и две ръчки за ръцете, движат се напред назад, прав стоиш на това чудо... не мога да събера смелост да започна, страх ме е от мускулната треска  hahaha

# 709
Нямах намерение да пиша по въпроса на anhelika, но не се стърпях.
anhelika аз не видях твоя снимка при снимките за колажа, а ако има такава то тя не е надписана. Хубаво е първо да търсим вината в себе си и после в другите. Ако греша ме поправи.

# 710
Ани велоаргометър е гадно колело с проклета твърда седалка, с голям магнит дето го кара да се кара трудно.
Твоята придобивка е по-добра вярвай ми  Joy

# 711
  • София
Лелеее, половин ден ме няма и вие ще се изядете, бе  Laughing Бива такова чудо, ама чак пък толкова... все едно съм попаднала в "тийн проблемс" а не "бг-мама"  Laughing
А колкото до избирателното четене на постове... на мен проблемът ми е точно, че не чета избирателно, а чета всичко и накрая защото съм си блондинка забравям половината прочетено. Сега например исках нещо да отговоря на БейбиМама, ама не си спомням какво, а ме мързи да се връщам назад да чета пак за да си припомня  Laughing

Аз сега си идвам от опело и противно на всички очаквания се чувствам добре. Много по-добре и много заредена с позитивни мисли защото въпреки упреците и даването на акъл от всички роднини най-сетне направих това, което сметнах за правилно без да се съобразявам с никого. Радвам се, че отидох. Постигнах мир със себе си и вярвам, че изкупих поне част от грешките си като уважих жената в последния й път. Откакто родих отлагах да я видя и сега го направих. Написах и й оставих бележка с всички неща, които бяха останали неизказани. Не, че съм особено религиозна или вярвам в живота след смъртта... не знам какво става когато човек умре, но въпреки това вече се чувствам спокойна и удовлетворена след като го направих. Свекървата се изтърси и естествено беше дуднала допреди да пристигна как не ме било срам да ходя по гробища вместо да си гледам детето. Беше разплакала сестра ми с тия си приказки. От уважение към баба ми и към съпруга ми не й заскубах косата още пред входа на гробището. Ама следващия път като се хване да ми се лигави и да ми прави фасони добре ще я подредя  #2gunfire

# 712
Здравейте!
Ние с ме налиния за малко.
Някой беше питал за Активия-Два пъти вече хапвам по половин кофичка и Катето си ака идеално. Не знам дали се дължи на активията, но след 6-8 часа се изаква. Сега ака през ден или всеки ден. Доволна съм. От време на време си правя и ошав от сушени сливи. Става като компотче и си го пия. Не искам да й давам повече лекарства.

Аз имам въпросче-Към първия 23.11 Кати беше 4900/по моя кантар вкъщи/, а днес е 5300. Не е наддала много, но си е в нормите. Дали нормално наддава? ИЗписаха ни 3400. Не се буди често за кърмене. През деня по-често и давам гърда, а нощем се буди само веднъж и то суче в просъница. Прави ми паузи средно по 5 часа.  newsm78

Виждам, че има разразили се емоции около Анхелика. Мисля, че е глупаво да се обиждаме за каквото и да било. Благодаря на Мууни, че беше така добра да направи нещо красиво за всички ни. Също и на Миркам, че оформя такива интересни теми! За това чии постове се четат-мисля че според натовареността на различните мами в определени моменти пишат повече едни или други. Аз само обогатявам познанията си тук. Е имаме различни мнения по разните въпроси, но това е светът е щарен.

Идват празници santa2
Ааа, само за зъбките да споделя и аз .Как Ния ще е със скоби, заради особености на челюстта. Аз пък след бременността-на двата предни горни зъба от вътрешната страна май имам нещо за правене.Януари ще има пломби. А аз така обичам усмивката си, че ако нещо й се случиии #Crazy. Но поне е от вътрешната страна иняма да се вижда.

Адри, радвам се, че си добре!  Hug

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 14:12 от chip4e

# 713
  • Сф
Адри, радвам се, че си по-добре Hug

Чипче, жалко за зъбкитее...Кати наддава според мен-идеално Peace

# 714
Адри важното е, че се чувстваш споойна сега  Hug А на свеки и т........ таковата  Crazy

Герчо ама след твоето оплаване ми се зави свят и се засрамих каква съм мързелата и глезла  Mr. Green От преди като четях какви ги вършиш и ми идваше музата за работа ( засрамвах се  Blush ) ама сега се отказвам да се състезавам с теб  hahaha Пък и проблемите не мога да ти реша ...... ама както казват, голема жена си, ще се справиш а с твоите подвизи може най-малкото мен да промениш да не съм такава глезотия  Laughing Мажо, че черпи  Mr. Green

# 715
Я ходете навън,че времето е супер.Стига сте се се чепкали.
Досега бях в Джъмбо,пръснах един куп пари за глупости,търчах до здравната каса,прибрах се да нахраня бебето,да хапна и пак излизаме,че такъв ден не е за пропускане.Simple Smile
Аддри,мила,радвам се,че душата ти е спокойна. HugБаба ти ще бди над теб,защото знае колко много я обичаш.
Гер40,Дани също имаше страх от зъболекар до към 4г.После го заведох при една много симпатична жена и ходи с желание.Вече два кариеса правихме ,като се наложи лечение и доста работа с машинката.
Моннн,тази зъболекарка намаза дъвкателните повърхности на постоянните кътници с някакъв гел,който да ги запечата,за да не се развалят.Става бързо и не е болезнено.Пече гела с лампата за пломбите.

# 716
Даааа, Габчо днес става на 2 месеца! Ани Бани, благодаря че си се сетила   bouquet!
Черпя ви виртуално за здравето на малкото тюфлече кой с каквото пожелае!
Аддри, радвам се, че се чувстваш по- спокойна  Hug! Нека почива в мир бабчето ти!
Герчо, като те чета и направо шапка ти свалям- не че не знам, че е така, но написано накуп простоооо ... евала, че се справяш така успешно!!!
БейбиМама, на мен ми се получава така поста (да не виждам какво пиша накрая), когато е по- дълъг. Не знам дали от това, но в тези случаи ми направи впеатление  newsm78.
Ние днес ходихме на разходка и на лов за витамин Д- дано сме посъбрали  Laughing.

Спорът вече не ми се иска да коментирам, защото се чувствам адски безсилна, когато се обяснява нещо на някой, а той "рупа ли рупа"... И се ядосвам, а не искам да ми намалява кърмата  Joy. Всеки да си прави каквото поиска- да се сърди, да не се сърди, да пише, да не пише..................................... Но ако наистина снимките не са надписани,  просто на Анхелика не й прави чест.
Мууунче, евала за търпимостта. Аз досега да съм теглила една м***а, ама като цяло манталитетът ни е такъв- и добро да направиш, пак ще се намери кой да те оплюе !!!

В понеделник и аз ще съм в Джъмбо, че ми се трошат парички за глупости и на мен  Laughing.
Хора, голям срам- аз седя вкъщи на парно, а Габи си доспива не балкона в количката  hahaha.

# 717
Ванче,честита ти месечинка на Габка.Стана късно,можехме да се организираме запарка или зоо-то.
Анхелика,пореви си да ти мине тъгата и почерпи сили от думите на момичетата.Ако се самосъжаляваш и търсиш още съжаление и негативизъм у другите,няма да си помогнеш.Моят съвет е да потърсиш лекарска помощ ако мислиш,че си в депресия.Може лесно да пропаднеш в такова състояние и то да стане затвор за теб.Вземи мерки овреме. Peace

# 718
  • София
здравейте,
не съм писала няколко дни, но ви следя Hug
Адри, моите съболезнования Hug Hug Hug
Мууни, страхотен е колажа, поздравления и хиляди благодарности за труда Hug Hug
не ми се иска да се включвам в разразилия се спор, кой крив, кой прав. никога не се получава добре, като се взимаш на сериозно   Crazy тук сме да споделяме опит и впечатления и да черпим информация от чуждия опит Peace на мен лично ми е много полезно, е ви има, за което съм и много благодарна Hug Hug Hug
и тук направо ме шашнахте с инфото за кухните Crazy явно трябва да си размърдам гъзеца и да по проуча Peace
момичета, много сериозно съм се замислила по въпроса за донорство на яйцеклетки. много време го чакахме и правихме малкия Оги и много горчиви сълзи съм изревала, а сега, благодарение на Господ, разбирам, какво е това сълзи от истинско щастие Praynig  но имам приятелки, който продължават да се борят, и ако мога да помогна на още някого, да усети и този вкус на сълзите, бих се радвала много. някоя от вас мислил ли е по въпроса и имате ли информация, аз се разрових във форума пък да видим ...
ходихме да се порадваме на слънцето малко, но си е студено
желая ви весел, спокоен и усмихнат ден Praynig Peace Hug
пп4 отговора  #Crazy много сте бързи
ппп vanirra да ви е честита втората месечинка  bouquet евала за поста Peace подкрепям с два ръце

# 719
И аз мислех за зоопарка, ама си харесах един пуловер преди време и го сънувам всяка вечер, та днес реших да отида да си го купя и да се успокоя. Отивам аз и нямам толкова пари по картата  hahaha  hahaha  hahaha. Голям резил. Момичето ще ми го пази сега  Joy. А колко път бих с количката до там, отделно теренът е офф роуд, ама кой ми е виновен  ooooh!!

Общи условия

Активация на акаунт