Карфур в София, кога?

• 95 680
  • 717
  •   1
Отговори
# 705
Искам да се оплача от Карфур. Преди време бях взимала орехови ядки. Останах доволна, че не миришеха на гранясало.
Преди 10 дена пак ми потрябваха орехи и минавам през Карфур - нямаше ги на обичайното място. Обиколих и около останалите ядки - еми, не, няма.

Два дена след това пак минавам, мислейки, че вече трябва да са изкарали. Пак нямаше. Питах мъж от персонала. Каза ми, че бил видял някъде. Чаках го човека около 10 минути. Като се върна каза, че се е катерил 6 метра нагоре по стелажите в склада - но нямало. Стана ми неудобно, извиних се и си тръгнах.

И вчера минавам пак, понеже тези, които взех от Фантастико не ставаха за нищо.  Sick ЕМИ ПАК НЯМА. Как може в такъв магазин, с толкова много стока, някой да не се погрижи да глупавите орехи ...  Close

# 706
Брат ми работи в една фирма ,която дава стока в Карфур да се продава.Стоките вьрвят много добре и хората ги харесват.Брат ми се оплаква ,че колкото и пьти да мине стелажите са постоянно празни и никой не се сеща да ги подреди.Казали са му,че не могат да смогнат да заредят ,а стока в склада има.Чакал ги е една седмица да му заредят стоката и накрая е вдигнал голям скандал и си е трьгнал.На другия ден всичко е било наредено.Като нямат достатьчно персонал да се грижи за стоките да си наемат,а не хората да тьрсят нещо,което го има в склада,но не е изложено .

# 707
Това ми каза и човека. Бил с двама души, другите били в отпуска. Явно не смогват. Но аз като клиент, си искам хубавите орехи, пък.  Crossing Arms

# 708
Може и да не смогват, но засега не е чак като в другите магазини...Пени и Кауфланд са направо като опустошени през войната, пари имаш, стока няма

# 709
Окайди си работеше вчера и на пръв поглед ми се видя доста по-зареден от пловдивския.
Много хубави материи и модели са нещата, но са ми доста скъпи. Никой комплект хубав за бебето не ми е излезнал под 70-80-100 лв. Така че там пазарувам само по повод официален или на намаления, когато цените се ядват.

# 710
  • Ланкър, планините Овнерог
Окайди си работеше вчера и на пръв поглед ми се видя доста по-зареден от пловдивския.
Много хубави материи и модели са нещата, но са ми доста скъпи. Никой комплект хубав за бебето не ми е излезнал под 70-80-100 лв. Така че там пазарувам само по повод официален или на намаления, когато цените се ядват.

И на мен ми идват в повечко цените. Колкото и да ми харесват.......... ГАП - също. Блузка с къс ръкав като за Констанца = 79лв. Айде нЕма нужда.

# 711
  • София
понеже сме разводнили темата да кажа и аз обаче за техномаркет
отиваме да си купим телевизор LCD, харесахме си обаче момчето казва ми то няма бройки, а има мостра.
подпалих аз и право  в офиса им до вратата, влизам и питам първия срещнат човек вътре има ли бройки от този модел ТВ и той цъква на компа и казва да има 11 бр.
е викам как като вашия човек казва , че няма... човека се изчерви и замина на накъде , след 10 мин се връща и казва ей сега ще го изкарат, има в склада ама са затрупани с друга стока и не им се разправяло да изкарат.
е като не им се продава стока за 1400 лв кво да си говорим за орехи моля ви се . ooooh!

# 712
Както се казва... българска работа Simple Smile

# 713
  • Пловдив
понеже сме разводнили темата да кажа и аз обаче за техномаркет
отиваме да си купим телевизор LCD, харесахме си обаче момчето казва ми то няма бройки, а има мостра.
подпалих аз и право  в офиса им до вратата, влизам и питам първия срещнат човек вътре има ли бройки от този модел ТВ и той цъква на компа и казва да има 11 бр.
е викам как като вашия човек казва , че няма... човека се изчерви и замина на накъде , след 10 мин се връща и казва ей сега ще го изкарат, има в склада ама са затрупани с друга стока и не им се разправяло да изкарат.
е като не им се продава стока за 1400 лв кво да си говорим за орехи моля ви се . ooooh!

А може и да са искали да ви пробутат мостричката Mr. Green та ако мине номера!

# 714
Брат ми работи в една фирма ,която дава стока в Карфур да се продава.Стоките вьрвят много добре и хората ги харесват.Брат ми се оплаква ,че колкото и пьти да мине стелажите са постоянно празни и никой не се сеща да ги подреди.Казали са му,че не могат да смогнат да заредят ,а стока в склада има.Чакал ги е една седмица да му заредят стоката и накрая е вдигнал голям скандал и си е трьгнал.На другия ден всичко е било наредено.Като нямат достатьчно персонал да се грижи за стоките да си наемат,а не хората да тьрсят нещо,което го има в склада,но не е изложено .
PeaceБрат ти си е прав-евала!А,вьв Франция просто няма такьв момент-цяла седмица стоки да са по складовете Mr. Green

# 715

И на мен ми идват в повечко цените. Колкото и да ми харесват.......... ГАП - също. Блузка с къс ръкав като за Констанца = 79лв. Айде нЕма нужда.
PeaceАз,за това си водя гостите от чужбина в кварталният МОЛ. И после коментираме и се  Joy

# 716
Понеже напоследък Окаиди доста се коментира, да кажа една добра дума за вносителите, на зимното намаление в МОЛ-а на Стамболийски, цените на нещата след намалението и намалените цени във френския сайт бяха почти едно към едно, разлика от 3-4 лева на панталонче  и 2-3 на блуза примерно. Аз направо не повярвах на очите си Shocked ще ги дебна  и следващото зимно намаление тук, въпреки, че дори и намалени, те пак са ми скъпи, защото моето момче хич, ама хич не си пази дрехите и дори и 28-30 лева са ми много за панталон, който ще издържи 3-5 обличания, преди да бъде разпран или лекьосан безвъзвратно.

# 717
Аз преди 1 месец взех на детето дънки за 18 и 19лв от намаленията в Окаиди Peace

Общи условия

Активация на акаунт