ЮЛСКИ Бебета - Тема 18

• 23 149
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз пак по никое време ама.. Flutter Flutter Flutter  запис на 23 стр. Blush
Честит имен ден на именниците - малки и големи !

Сетих се миналата година на днешния ден как не заблазявах на Емили , че са на гости на шаран и ще й се наложи да го гледа, мен тогава хи не ми беше до гледане , камо ли хапване на шарани Joy

Връщам се назад да видя какъв е бил скандала у дома, колко е разхвърляно, какви упражнения правите и разни други такива интересни работи и клюки.

# 346
Хахахах Гале, сега бяхме канени пак там само че този път като си представих как другите ще хапват и пийват, а аз ще седя нон-стоп с детето и ще се чудя как да я занимавам да не шушне и да не ревне, пък после като кажа "тръгваме" никой няма да ме чуе, ще почнат да се лигавят моя и домакина, щот са голям тандем и да ми се смеят в очите като някакви тинейджъри, накрая и подпийналия мъжо ще трябва да карам с колата на връщане и викам ай мерси, ша пропусна. Научих се, че трябва малко и егоист да си в тоя живот. Може да са се разсърдили хората,щото бая звъняха да ни увещават да идем макар че се извиних по-рано през деня, че няма да можем, защото детето ми се буди през 2 часа през нощта. Между другото още помня миризмата  Sick

Тая нощ пак сме на линия - сега вече е от глад, щото аз като не поспах и през деня и направо вече няма нищичко. Всичко ме болеше от умора снощи. Предполагам, че като се успокоят нещата и почвам да почивам през деня ще дойде повечко папкане. Ако ли пък не ще дохранвам, макар че много съм се заинатила на тая тема и ще се мъча до дупка.

Джил, ама как само хубаво ме разбра за помагането, и аз същото му го казвам всеки път. А пък той не е по ракиите и салатите, но го каза в смисъл че видиш ли можеше и по-зле да е - другите демек всички са по-зле аз даже съм добре Simple Smile

# 347
  • Видин
Честити месечинки на днешните бебоци!
Честит рожден ден и на Nina_S! Жива и здрава да си и много щастлива!

# 348
  • Кърджали
Добро утро! Мъжо ме събуди рано рано, ччче свекърите май щели да дойдат в къщи. Ходилидо болницата на свиждане на техни роднини и сега чака да видя дали ще минат и през вкъщи. Дано само ранното ми ставане не е напразно...
Тия дни Кати върти някакъв номер. Следобед или изобщо не спи  Shocked или спи само веднъж. в резултат на което сутринта спи до 10...Вчера например следобед поспа само половин час, през нощта нещо се разбуди, хапна и заспа..Сега в 7 стана, пак хапна и още спи..А тя като стане за първото ядене принципно не спи повече....
Взех крем на Мустела, за суха и атопична кожа. Ще я мажа, дано и се оправи кожатта. После ще си я мажа с млякото на Бюбхен. Пък майка ми като ми донесе олиото от Германия ще я пробвам пак..Най - много нашите да ми станат вносители на козметика  Mr. Green
Nina_S, честит рожден ден! Много здраве и щастие!
А, и да се "похваля" - първото тупване на Кати на земята вече е факт от вчера. Уж още не може да се върти ама е такова шило, пък аз в хола с къв акъл я обличам на възможно най  необезопасеното място и вчера само се обърнах за секунда и се чу тупппппппппп и малко след това объркан погед и реввввв. АМа като коте падна дребничка, на 4 крака, все едно специално съм я нагласяла да стои по корем
Айде, поспаланкото се събуди, чевам да го си говори нещо. Д я взема прреди да е ревнала

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 09:13 от Aлекcандрa

# 349
Инкс, а от другата серия нямаше ли го столчето
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7294
А цените видя ли - със сигурност трябва да са по-ниски от тези в Кикиморско царство. newsm78

Имаше изложено само това с колите, другото - не. Не знам дали го имат на склад, защото беше страшна лудница и не го карах момчето да ходи да проверява, защото така или иначе нямаше как да го взема в момента. А цената не е по-ниска - 139лв. Сега виждам, че това, което си показала си е малко по-различно и има по-добър ограничител между крачката. Но пък в другото ме изкушава, че има там някаколко шарени топчета за блъскане да се занимава. Никой не изказа мнение. Дали е голям проблем тая работа с по-ниския пластмасов ограничител или коланите ще го обезопасяват достатъчно добре? newsm78
Честит рожден ден на Нина!
На патерица честита месечинка на Кати! Като е август, все я пропускам, ем датата е като нашата, ама кой да се сети да погледне по-надолу... Laughing
Миме, това с гердана звучи идейно, трябва да се пробва, че наистина се зазяпват вече накъде ли не бебешорите.
Емили, ами пусни наистина тема (пък ще му я покажеш само ако ти хареса резултата  Joy ние ще се включим, естествено Wink)

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 09:27 от инкс

# 350
Ооооо Миласарка , един час е много за това нещо.Аз ако я оставя за толкова време и ще сруги апартамента.Това става точно за 5мин.  Mr. Green

Честит рожден ден Нина- да се чувстваш винаги обичана  Hug

Дръпнах си клипчетата от нашето спортно мамче и внес почвам да свалям талия,че и на мен тя ми е проблемна.Корема няма да го сваля аз си знам,тъй като ми е наследство  #2gunfire

# 351
Добро утро и от мен.

Нашия празник мина страхотно. Едното семейство беше казало, че не яде пълнен шаран, но е факт, че от него точно нищо не остана. Явно се бях справила подобаващо. Ама съм скромна...

Джиджи - точно това се опитвах да сваля от Замунда, но все нещо не ставаше. Естествено от теб се сетих за Тае Бо. И аз започвам. Докато се ровех за упражнения, попаднах във vbox на едни, които имаха и превод. Странното е, че аз пуша и си мислех, че ще се задъхам от тренировката, но се оказа, че изобщо не се изморих. Е направих само двете серии общо 30 мин. След малко правя на мъника пюрето и ако не се е събудил започвам да скачкам.
Миме - имаме същото гърне, но още не е в употреба. Браво на София.
Мамбина - чак ти завиждам, благородно разбира се, за почивката. Мъжа ми ще е на семинар на Сандански този уикенд и ми е едно сдухано, че ще си кибича в нас сама.

Честит рожден ден на Нина!!! Много семейно щастие ти желая!

Оф, къщурката ми е малко поразхвърляна, а така не ми се чисти сега... Единия ден чистиш и подреждаш за празника, на другия ден чистиш и подреждаш след празника  ooooh!

Моето маймунче тази нощ си пропусна яденето в 5,30. Стана чак в 7,15. Май започва периода на отказване от това хранене.

# 352
  • София
Добро утро мамита!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НИНА! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!
Честити месечинки на сладките бебоци!
Ние вчера бяхме малко на предколедно пазаруване в ЦУМ и в МОЛ-а. В ЦУМ беше паднала бомба, нямаше жив човек, а в МОЛ-а на бариерата на паркинга пишеше 0 свободни места, та се наложи да чакаме да излезне някой, за да влезнем ние. Понапазарувахме си някои неща, коледни джундурии и разни красоти, най-много обаче намаза таткото, но и мама отнесе един парфюм. Да ви кажа обаче гледахме бебешките дрешки и установих, че са на тройни цени. Видях едно палтенце което й поръчах от Некст точно същото струваше в МОЛ-а 66 или 68 лв. при това за възраст от 0 до 3 м., а нашето е за 12-18 м. и струва 12 или 14 лири (цената с нарастване на размера расте), та ми се видя малко скъпичко с 300% надценка. Mr. Green
Потърсих го в магазина да ви го покажа, но явно е изчерпано, защото го няма. Като го изгладя днес ще я снимам тези дни и ще кача снимки.
приятен и спокоен ден от мен!

# 353
Цветен прашец - то това в България 300% надценка за нищо го нямат. А с детските неща е страшна работа. Тук в Ловеч харесах на мъника един джиджан панталон и цената му беше 45 лв.  Shocked . Купих му го абсолютно същия за 15 лв. на 200 метра от друг магазин.

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 11:45 от TANI80

# 354
  • София
Здравейте мамчета   bouquet
Честит рожден ден на Нина  bouquet
Джиджи промоцията била вече в Кауфланд,нали обикалят
Инкс аз съм решила ако се спра на жълтото столче да купя допълнително играчка - видях, че продават
Цветен прашец така е наистина за надценката, но пък в Мола наистина е доста скъпичко, затова избягвам да пазарувам там. Същите неща можеш да ги намериш за много по-добра цена, а пъки сега имаме възможност да пазаруваме и от чужбина Peace

# 355
Здрасти, банда Mr. Green
Чак сега седнах на компа, не смогвам с всичко и затова така. Приятно ми е обаче, че съм си в къщичката и си върша моите си работи. Тази сутрин, докато Ивчо си доспиваше (и ояе си доспива, пу пу), успях и да сготвя, което ми е за 2-ри път, откакто си го имам тъй дребното у дома Crazy
Иначе, вчера на Ивчо леля му имаше имен ден и бяхме канени на рибка. Ивайло беше много ухилен и радостен, че толкова много народ се е събрал около него, дори го показахме на съседите, които много искаха да го видят, от тях намаза и подаръче, милите хорица, много се трогнах, при условие, че на мен не са ми никакви Heart Eyes По едно му се доспа на героя и го приспах в кошарата на малката му братовчедка, тя е на 2 годинки - отстъпи му кошарата, а тя спинкаше на дивана - голяма картинка бяха. На Ивчо особено много му хареса долното ниво на кошарата, но пък тук вкъщи още няма да му го свалям. Като цяло беше спокоен ден, за капак вечерта дойдоха и кумовете ни, айде пак усмивки и пози - и вечерта, като дойде време за сън, се минах да го приспивам на ръце, а той дребния искал сам, да не повярваш - сложих си го в кошарата, като го видях че ми се бунтува в ръцете - и заспа отмаха Crazy Вече си е променил режима - заспива вечер в 8-9, сутрин става пак по това време.
Продължава да мрази морковите, днес за последно му давам 5 лъжички и приключваме, явно не му се услажда.

За кашите на Милупа - за съжаление нямах време да проуча, но както писах вече, не ми хареса съдържанието на кашата, стори ми се че има прекалено много добавки и консерванти,но да не говоря наизуст, като имам повече инфо, ще пиша пак. Иначе кашите са много харесвани, аз просто от друга гледна точка не ги одобрих...
Усмивче - взех оризова безмлечна, за след 4-ти месец, тя е само една такава.
Мамбинка - има логика в това, което казваш, благодаря ти, че сподели Hug Завиждам ви благородно за моренцето, така ми се иска да го посетя и аз, макар че сега зимата е друго, ама все пак...да ми мирисне малко...ах...
Емчо - не си само ти с мъж вкъщи, споко, всеки има с какво да се "похвали", то от мъжете всичко се очаква, ама нейсе...да са ни живии здрави, пък и хубаво, и лошо ще има.
Цветен прашец - точно както ми го описа, така се и оказа столчето. А за оскъпяването на нещата тук в БГ то е ясно, за съжаление не всеки може да поръчва онлайн и понякога е по-лесно да дадеш повече пари, колкото и тъпо да звучи...Аз поради тази причина не поръчах столчето от МайТойс - имаше риск да не пристигне скоро, защото вече захващат коледните празници и имат адски мнго доставки..щях да спестя 70лв. (щях да пиша 70мл. Mr. Green ), но имаше да го мисля и да се притеснявам, и недай си Боже да стане беля с доставката...отказах се. като мине Нова година, мисля да направя поръчка от там, сериозна Crazy
Диди - като видях снимката, изтръпнах и си представих как и вкъщи ще е такова, живот и здраве...каквато съмненормална на тема чистене, сега посред нощите се лишавам от това да си легна навреме, само и само да почистя...а после сигурно ще мине, то е невъзможно да е ок всичко, като има дечица...нищо, подробности са това, дано болната ми психика да се примири бърчизко с този факт Mr. Green
Драга - много е неприятно да изпаднрш в такава ситуация, убеждавам се и аз, че хората просто не мислят, а често не го правят нарочно, просто са несъобразителни. Нервите обаче си остават за теб...Оправяйте се бързичко Hug
Миласара - и на вас да ми се махат сополките и настинките Hug Мармотчето как се чувства?

Радвам се, че именниците са изкарали добре  bouquet

П.П. Гледам, че говорите за отслабване - моят корем все още в бухналата си тестена форма, хич не знам кога и как ще се оправи, и целулит си имам, гледам...кростренажорът прашасва вкъщи, но трябва да се мобилизирам, просто не може така да се оставят неящата, за собствено удовлетворение и комфорт дет' се вика.
П.П. 2 Някой питаше за монокомпонентни пюрета - много ограничен асортимент са тези точно...виждала съм на Хип - тиква, банан, пъщърнак, моркови. За тези се сещам, на другите фирми не съм гледала...

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 11:04 от .:.Stef.:.

# 356
  • София
Привет от нас!

Честит рожден ден на Нина!

Нели, какво стана със снимките /тези, които поръча/? Оправиха ли ги? В сайта им видях, че могат да бъдат получени във фото, от което съм супер доволна, но там снимката е 0,34 лв.

По повод цени - миналата седмица ходих в МЕТРО и харесах едни топки за елха. Пакетът струваше 30 лв. Абсолютно същите в Джъмбо на другия ден видях за 6 лв. Безобразие!!!

# 357
Оооооо Стеф, и на мен чистотата ми беше мания.Но забележи казах "Беше"  Mr. Green Ще ти мине за около година и ще почнеш да чистиш само вечер като си легне хлапето

Направих на Джиджи упражненията - супер са  newsm44

Стеф,все ще те питам дали познамаш три сестри от Смолян.Знам само,че едната се казва Радостина и живее в Пловдив.Август месец роди един сладък Ангелчо  Laughing

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 11:20 от Мама Диди

# 358
  • София
Тани надценката не е 30%, а 300%. А чета, че мъжа ти щял да ходи на семинар, едно време някой като кажеше, че отива на семинар, му викахме, че е тръгнал не на семинар, а на осеменяване, тъй че внимавай с тези изяви на които в корена на думата има семе. Joy Май модератора ще ме кръцне.
Стеф аз столчето го поръчах от тук най-вече заради съпровождащата го гаранция, а от чуждестранните сайтове не знам как стоят нещата, а пък и разликата в цената не ми се видя особено голяма, за да рискувам, ами ако има дефект или при транспортирането се е повредило какво ще го правим.
С тези упражнения много ме депресирате. Още не ми е дошъл никакъв ентусиазъм да се вкарвам във форма (само за кратко като се обличах за рожденния ден много се вбесих на себе си) кога ли ще дойде изобщо не знам, а времето си минава и ей сега ще е лято и о ужас, то не че сега е по-малък ужас, ама дебели дрехи, палта и някак по не се виждат козунаците отдолу и като се има предвид, че никога не съм била слаба, а сега съм направо откровенно дебела е направо срамота.

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 11:21 от cveten prashec

# 359
Мама Диди, как свали клипчетата? Аз от снощи се боря с тях, но не успявам да сваля нито едно...

Общи условия

Активация на акаунт