За проходилка - да ще я слагам - даже съм казала на майка ми като идва сега в събота да ми я донесе да я пробвам.,че май й се бяга вече
Кухня ще ползвам 100%.Нямам нито време нито нерви да готвя в такива малки количества.
За играта сами - Катя може цял ден сама да се занимава -с това нямам никакъв проблем.
1. Кои моменти са ви най-тежки в отглеждането на детето/ децата?Когато са ми болнички -Не е трудно а притеснително
2. Кога проявявате слабост и как? - за слабост незнам но много бързо се ядосвам и викам
3. Ако имахте 2 дни само за себе си, без детето/ децата и мъжа ви какво ще направите ?- без мъжа и децата ми не е хубаво- не бих искала да имам такива дни.
4. Какво ви липсва най-много в ежедневието ви ? - това,че не се съобразявах с часове и време.Правих каквото си искам и когато си искам- е сега не става вече.
5. С какво се поглезихте последно и с какво искате да се поглезите съвсем скоро ? - мен си не глезя с нищо ,това се надявам да прави съпруга ми- глезя него и децата.А какво искам - искам да се откъснем малко четиримата от Бургас и да отидем някъде на почивка но това вече чак догодина.

отдавна.Свързано е с интимна близост и хубава храна. 
.Да си жива и здрава
.

От тази "мания" да си гледам детето сама и да е постоянно до мен. Иначе бих се поглезила с една хубава почивка (ако можех да я оставя на някоя от бабите,но сърце не ми дава да я оставя)