SportsDirect.com - 6

• 34 116
  • 662
  •   1
Отговори
# 225
Последно повикване за поръчката Party
Направо не мога да повярвам колко са намалили ботушите пума от 60 на 36 лири добре че не се изкуших миналата седмица с кода да ги поръчам Crazy

# 226
  • Дивия Северозапад
Хайде момичета, и аз събирам за поръчка.

# 227
аз поръчах някой неща на който имаше надпис "must go" и някой са ги подварили

# 228
И аз  събирам хора за поръчка  пишете ми на ЛС  Peace

# 229
Някой поръчвал ли е тези,или подобни ботушки http://www.sportsdirect.com/barbie-bootiful-boot-child-030250?colcode=03025006?Интересува ме дали са с пух вътре/ватирани/?
Аз ги получих, отвътре нямат пух, но имат някаква подплата. Не мога да определя точно материята, плата е раиран, като джинси, но е мек-като дунапрен. Незнам дали успях дали ме разбра. Внимавай обаче, защото моята дъщеря е доста слабичка - на 2 години е, но е 11 кг. и крачетата и са тънки, а тези ботуши са дълги и тънки като фуния с дълъг цип, така че ако детето е пълнично няма да може да се затвори ципа.

# 230
  • Пловдив
Аз съм от Пловдив и бих искала да се включа, ако има някой, който ще поръчва утре или в четвъртък.  Rolling Eyes
За колко време обикновено пристигат нещата - има ли шанс да дойдат до Коледа?

# 231
  • София
да ви следя какво се купува  Heart Eyes

# 232
  • Балчи-Варна
Мале какви намаления има в сайта...как са паднали цените....трябва да се направи обща поръчка -няма как,трябва да се възползваме от тези цени,ако някой иска да свирка

# 233
momi4eta,znaete li kade iz4ezna kataloga v saita?ili ako nqkoi znae koi kod do koq data vaji /ot tezi koito bqha na gurba na kataloga/?
blagodarq vi predvaritelno

# 234
В началото на темата ги пише кодовете и до коя дата важат.
Дали има и други кодове, които не зная?

# 235
  • Балчи-Варна
В началото на темата ги пише кодовете и до коя дата важат.
Дали има и други кодове, които не зная?
ne няма за съжаление

# 236
  • Балчи-Варна
момичета забравих да кажа и да ви зарадвам в петък е при мен поръчката .... Laughing
Забравих-искам да помоля и да ми препоръчате едно дебело и хубаво мъжко яке-адидас   Praynig

# 237
  • София
Мале какви намаления има в сайта...как са паднали цените....трябва да се направи обща поръчка -няма как,трябва да се възползваме от тези цени,ако някой иска да свирка
мале че сте заразааа  Flutter Crazy
отивам пак да разцъквам
някой има ли тази марка маратонки:
 http://www.sportsdirect.com/hitec-classic-ladies-176005
как върви номерацията? Аз имам от англ. сайт едни кожени на Champions и са ми добре 7. Уф, не смея обувки за мен да рискувам.

# 238
ако някой поръ4ва нека ме има в напредвид с един скейтборд

# 239
Да ви следя   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт