SportsDirect.com - 6

• 34 106
  • 662
  •   1
Отговори
# 255
  • Балчи-Варна
Мале какви намаления има в сайта...как са паднали цените....трябва да се направи обща поръчка -няма как,трябва да се възползваме от тези цени,ако някой иска да свирка
А, не така  Naughty- изкушавам се пак да те търся на скайп.Вярно, големи намаления правят, бе ... Как да не се включи пак човек  newsm78
така е какво да се прави,те сега са намаленията после ще се стискаме....

# 256
Здравейте, искам да попитам тези които са правили поръчки дали могат да ме светнат по нещо което не ме оставя на спокойствие във връзка с поръчката която направих преди няколко дни! Сатава въпрос за това, че в последният мейл който ми изпратиха имаше списък с три неща който -бяха отказани, след този списък следваше втори списък с общо 38 от нещата, калколирана беше общата им стойност и към тях беше добавена  цената на доставката и накрая имаше тотал.  Под този списък е даден линк с номер на товарителницата за проследяване на пратката чрез DHL. До тук всичко е ок, но под този списък и номера на товариталницата има трети списък с общо 5  неща (всичките са маратонки), накрая на списъка тези 5 неща са калколирани, пише доставка 0,00 и обща сума която в случея е равна на себестойността на петте артикула, защото доставка не е включена. Какво означава това? Да не би тези неща да пристигнат отделно с втора пратка? Моля, ако някои е на ясно да ме светне по въпроса, плииииззззз! Мерси предварително! Praynig

# 257
  • Балчи-Варна
да те ще са в отделно кашонче-няма доставка защото ти си платил доставката ,тя ти е калкулирана в другата част от поръчката

# 258
Аз да питам, има ли максимум на поръчката, т.е. сума , бройки и тегло?

# 259
  • Дивия Северозапад
Момичета, ще пускам поръчка. Пишете ми на скайпа.

# 260
Благодаря, за светкавичният отговор! Значи да ги очаквам да дойдат на веднъж,но просто в два пакета (кашончета).  Дано да дойдат скоро, че вече нямам търпение! Това, че си правите общи поръчки и си делите доставката е супер,ако го знаех щях да се включа и аз. както щеше да ехубаво ако знаех и за тези кодове 10% от 640 паунда, звучи мнооого добре, нооо.... вече пред свършен факт! Rolling Eyes

# 261
Момичета, ще пускам поръчка. Пишете ми на скайпа.

Огранияения има в бойката - до 10 бр от артикул. За над 10 бр. на сайта им пише, че трябва да се свържеш с тях, билонаправено от съображение за сигорност. аз за други ограничения не знам.

# 262
  • у дома
Гюлчи, кога ще пускаш нова поръчка?

# 263
Момичета,я кажете на Lonsdale маратонките кой номер отговаря на 37(стелка 24см)- 4 или 5?

# 264
Аз да питам, има ли максимум на поръчката, т.е. сума , бройки и тегло?
За теглото няма ограничения,а за сума почти всички пускат до 300L.

# 265
  • Балчи-Варна
Гюлчи, кога ще пускаш нова поръчка?
в петък,да се похваля поръчката от 30 е в България утре е при мен
да знеш мила

# 266
  • София
бихте ли ми казали от тези маратонки кой номер ще отговаря на 39 http://www.sportsdirect.com/puma-feline-street-l-ii-ladies-272109
Аз нося пума и е 6 на моите маратонки-39 номер
мерси но виждам че няма 6 като номерация а 5.5 и 7 сега се чудя дали 5.5 няма да е добре

Здравей,този модел на Пума,но в белия вариант го поръчвахме много момичета от намаленията в Ла Редут,включително и аз.Поръчах номер по-голям и са ми точно,дори като ги изпера леко ми стискат на пръстите,така че аз лично ти препоръчвам да се ориентираш към по-големия номер.Стелката на №39 е 25 см,но не знам по английска номерация кой номер е,подходящи са за тесен крак.Дано това те ориентира.Цената им е страхотна в момента.

# 267
Момичета, къде е този код за 10 % намаление? И дали ако поръчам сега ще дойде до Коледа или Нова година? Благодаря на всички отзовали се!   bouquet

# 268
Някой няма ли да се присъедини към поръчката ми, че да платим 1 лира на всеки 10 поръчани  Peace

# 269
  • София
Ееее,аз както се бях зарекла,че приключвам с поръчките сега пак се изкуших за някои неща Crazy ДеСиТа,бих се присъединила,мила,но си ми доста далечко  Rolling Eyes
Някой има ли го този халат,че го мисля от много време : http://www.sportsdirect.com/golddigga-dress-gown-ld94-426031

Общи условия

Активация на акаунт