SportsDirect.com - 6

• 34 055
  • 662
  •   1
Отговори
# 570
  • Балчи-Варна
Ето и обещаните снимки......http://gul4i.snimka.bg/sports/sport.452270.16402449

# 571
Готова съм с поръчката,дано ни изненада и дойде до коледа Heart Eyes
през ден получавам кашони от предните поръчки,утре чакам последния и започвам да разпращам,и от другата седмица пак Laughingмай няма да има почивка.
Миналата година януари е имало 10 процента намаление кодовете старите сега гледам дано ни изненадат и сега Simple Smile

# 572
Утре пускам и аз последна и не ме търсете за тая година повече за поръчка от тук.Имам още малко свободно место желаещи на лс или скайп

# 573
  • у дома
Gul4i, писах ти на скайп - за поръчката утре /на 15.12/.

# 574
Някой има ли тези обувки, да ми каже да ли си отговарят на номера. И за 43ти европейско кой UК номер да взема  newsm78

# 575
Може ли размер на детските бели найкове с цикламено розовата запетая Praynig

# 576
Може ли да помоля ако някой има маратонки с размер С9 / С9 1/2 , да ми измери размера на подметката и стелката. А дали някой знае колко е разликата в см м/у С8 и С9  Embarassed

Нещо се обърках с тази номерация newsm78 - имаме найкове купени от Бг, на етикета им пише UK7.5 , Бг - №25 , 14см - точни са ни, само че като мерих крачето на малката, излиза че е 17см, не мога да проумея как така и стават...

# 577
Момичета има ли някоя от Перник за да се съчетаем за поръчка?

# 578
  • Пловдив
Може ли да помоля ако някой има маратонки с размер С9 / С9 1/2 , да ми измери размера на подметката и стелката. А дали някой знае колко е разликата в см м/у С8 и С9  Embarassed

Нещо се обърках с тази номерация newsm78 - имаме найкове купени от Бг, на етикета им пише UK7.5 , Бг - №25 , 14см - точни са ни, само че като мерих крачето на малката, излиза че е 17см, не мога да проумея как така и стават...

Мога да ти дам сантиметрите на стелките на Пума.  С9 е 17см , а С8 е 16.5см и двете мерени с шивашки метър, а не по етикет.
Би ли премерила стелката на Найк-а, който имате, че на тази марка нямаме маратонки, а бих искала да взема на дъщеря ми......

# 579
Преди малко получих имейл, че отказват още неща от поръчката от 10-ти. Тази от 7-ми е пратена, но в тази от 10-ти са изпратили само няколко неща и пак отказват други.
Ще пиша на хората, за да ги предупредя да не чакат отказаните неща.

# 580
Може ли да помоля ако някой има маратонки с размер С9 / С9 1/2 , да ми измери размера на подметката и стелката. А дали някой знае колко е разликата в см м/у С8 и С9  Embarassed

Адидаса С9 е 16см. Hug

# 581
  • Пловдив
kalinikol, как мериш стелката? Нашите Адидас-ки са С7 със стелка 16см......  newsm78

# 582
И нашия Адидас е 16см,а е 7,5 по UK. Laughing

# 583
Молба за измерване на стелката на номер 27, тоест С9 на този модел.
http://www.sportsdirect.com/karrimor-boulder-infant-020036

И на този 5,5,ако някой си го е купил.
http://www.sportsdirect.com/puma-voltaic-ladies-272090

# 584
Хайде да се организираме за поръчката по бързичко и да я пуснем още в четвъртък защото се изчерпват нещата.
От Варна съм който иска да се включи да пише, може и от друго населено място, после пращам с поща или куриер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт