ЮЛИ 2007

• 26 322
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София,
EEEE как стана г.ангина като пиете АБ  Hug
И аз това исках да попитам, Веси дано се оправя бързо, а Т има ли?
Днес получих подписан и подпечатан резултат от кръвните изследвания, но урината я пуснах днес и сега ще си изпринтя резултата в къщи, дали ще има проблем, че няма да е без печат  newsm78, че сега жената в лабораторията си е тръгнала, ако има нещо в понеделник ще се върна да ми го подпечата и него.
Обаче аз се чудя - как нашата хубавица ще свикне с режима в яслата Sick ми тя заспа преди малко към три без нещо, а в яслата тогава стават децата #Crazy, сложила съм я още в 13,30 да спи, но тя беше направила леглото с краката нагоре Joy
и моите обичат фрикасе, но аз рядко се сещам да правя. НА мен пък никога не ми става на бучки, защото аз не препичам брашнотопреди това и не го запържвам.  Peace
Бързо оздравяване на болничките ни мъничета!  Hug

# 91
  • София
Дани тя в колко стана сутринта?ще свикне,а и ти цял ден ли ще я оставяш?

# 92
  • Асеновград
Ще свикне Дунди , само да е здрава.Тедо събота и неделя не заспива преди 3 , въпреки , че става сутрин както през седмицата в 7,30.А в градината си заспива навреме и без проблем.
Милата Инка , дано се оправи по-бързо и другите болни дечица също.Тедо тази сутрин се разкашля , оставих го вкъщи , дано до понеделник се оправи.
Одеве си премълчах за фрикасето , защото и аз не обичам , та не съм много компетентна , ама сега Бути като написа , че е като сос бешамел , то трудното му е да го направиш гладък , а по магазините съм виждала готов сос бешамел , с него може да става , да си го овкусите само и да добавите пилето.
Не ми се работи вече...
Правят ми се меденки , и ми се пие

# 93
  • София,
Иве различно става, тази сутрин стана в осем без десет, а вчера спа до девет и накрая аз я събудих. ПО принцип наобяд винаги я слагам в два и заспива веднага, но днес явно не и се спеше newsm78, а вечер си лягат доста късно с батко и към 23.  Sick
А как и колко ще я оставям нямам си на идея, зависи от това как ще свикне, дали ще и е добре, и най вече да не се разболява много - силно се надявам  Praynig Praynig

# 94
  • София
Моите в 7 стават и лягат 12,3-13ч после в 21 по леглата и тази рецепта е на Вилма  Heart Eyes
Ще е здрава не го мисли от сега  Hug

# 95
Моите в 7 стават и лягат 12,3-13ч после в 21 по леглата
и при нас е така

# 96
  • София,
Моите в 7 стават и лягат 12,3-13ч после в 21 по леглата
и при нас е така
И аз искам така  Whistling ама няма Crossing Arms
Снощи синковеца се сети в десет часа, след като си изгледа Сървайвъра, че има да учи стихотворение на изуст Joy и седна да го учи естествено, а тя пък не си ляга, ако и батко и не си е легнал. снощи щях да ги ошамаря, накрая аз си легнах и загасих всички лампи, телевизори и прочие и си заспах, пък те кога са заспали идея си нямам.
Шушоната напълно те разбирам с големия и моя го е хванал някакъв предпуберитет ли е какво е  newsm78 направо ме изкарва извън нерви. #Cussing out

# 97
Аз да кажа, че ние сме добре. В смисъл физически здрави, за психически...  Whistling на моменти ми идва да крещя...
Готвя фрикасе   chef
А за дневния режим - става в 8, категорично отказва да спи през деня и вечер заспива към 8:30 - 9 - 9:30.
Днес ходих да търся елха в саксия и се оказа, че цветната борса са я направили на Била.. идилия.
Няколко души ме питаха за коледно парти при нас. Дядо Коледа няма да викаме /ужасно са нагли и искат безумно много пари за нищо  #Cussing out/ Ще си направим обаче коледна работилничка за подаръци. Днес тренирахме с децата да правим гирлянди  Mr. Green
Идеята е да съберем дечица и да правим коледни подаръчета - сувенирчета. Ако искате може да се съберем някоя събота/неделя само юлчета да се видим и децата да се омажат до уши.

# 98
Майче,това е страхотна идея и с удоволствие ще се включа-пиши тук или на лични кога точно и от колко часът ще бъде.
Чаках час и половина пред кабинета,гърлото му е много зачервено.Засега ще лекувам без АБ,в понеделник сме при хомеопата.Днес е доста отпаднал и сънлив,но инъче не е вдигал много,ще видим нощта как ще мине.
Веси и сега какво е лечението за Инка?
А и аз си купих сребърна вод аи клеева тонктура.Обаче как беш еползването-клеевата се капва по 10 капки в сок един път ли дневно?А сребърната освен в нослето какво още?

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 20:02 от I.a.n.a

# 99
Яна, аз давам всяка сутрин и вечер клеева- 5-6 капки в 10гр водичка и прибавям и една лъжичка( чаена) сребърна вода
това 15 -30 мин преди хранене и го давам да го изпие.Няма ка да предозираш, но все пак 2-3 пъти в деня е нормално да се дава.Преди съм правила разтвор, вода 100гр , малко сол и след това 10-на капки клеева и пак лъжичка сребърна вода, всичко сипвам в шишенце и капя по няколко пъти в деня в нослето  PeaceБързо оздравяване на Никола   bouquetМоже да не хареса вкуса на клеевата, пробвай в по сладък сок ако е така  Hug
Аз съм много За събиране в Смехурко  HugА всъщност какво стана с коледното парти на юлчета, ще правим ли нещо???

# 100
  • София
Когато се дава клеева тинкура сребърна вода се капе в носа,а и сребърната ще пресуши много гърлото.Клеевата 3х3 капки и сребърната вода 3х3 капки в нослето .Тинктурата се дава спрямо годините.И може да се предозира с нея а и на ал.деца не се дава.Това са моите начини.Яна дано се разминете без АБ.
Мая може и ние да се включим но би ли казала за цапането повечко

# 101
  • Варна
Яна, ето нещо което може да ти свърши работа от един дир-ски форум  ЦЪК.
А ето и за тези, които не са рабрали кой е прибора от куненския набор с който фрикасето става гладко ЦЪК
Да се оправят бързо и Никола и Инка. PraynigУжасно е като са болни децата  Sad
Мая, к'ви пари иска тоя Дядо Коледа?Миналата година в детската градина вървяха към 150 лв.Тази, кой знае колко ще поискат.Да се съобразяват-криза е все пак  Wink. Може някой баща да се дегизира в крайна сметка.
Забравих да кажа, че на 16.12 ще има тържество в яслата на Нелия. Уж приготвили програма. Много съм любопитна като влязат всички майки и какъв хор от детски плач ще стане. Голяма програма, няма що  Laughing

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 20:47 от BOOTY

# 102
  • USA
Буути, мерси много за обяснението, ама на мен ми трябва като за американци  Mr. Green. Само 4-5л. брашно ли има (колко рядко става - боза, каша?)? В колко олио ги слагаш? Защото на мен още на този етап ми става на буци май. Аз не слагам мляко, само бульон, следващият път ще пробвам по твоя метод.
Четох статия за гнева в американците. Най-ядосани били хората под 30, тези с малки деца Wink и необразованите.  Laughing Като основните причини за яд са: недостатъчно време, недостатъчно пари и конфликти в работата.
И при нас ще има тържество. Дано Криси да склони да е на сцената, а не при мен.
Водих го вчера за очите. Дадоха ни едни антисептични капки. Каза, че може да е алергия и че не даваме антибиотика достатъчно дълго. За мен е по-скоро второто, като се има предвид, че аз със сигурност имам конюнктивит.

# 103
  • Варна
Обяснявам като за американци  Mr. Green В малко олио загрято/едва да покрие дъното на тенджерката, която е със средна големина / се слага брашното/толкова са 4-5 лъжици/ и ги бъркаш докато се запържи- то става на бучки самото брашно. След това като сипеш млякото и почваш да бъркаш бързо и то се разтваря в млякото и се изглажда от бъркането.До този етап става доста гъсто. След това като му сложиш бульона си го разреждаш до желаната гъстота. Аз слагам около 2ч. бул. и 500гр. мляко/на 4-5л. брашно/ и става гъсто като боза примерно. Не знам точно ,но имай предвид, че докато е на котлона и ври то се сгъстяа още  и можеш още да долееш. Аз лично го обичам по-рядко. Що не вземеш самолета да ми дойдеш на гости, ще го сготвим заедно  Mr. GreenКойто иска да не се мъчи/ аз лично не се мъча щото соса става за 5 мин./продават фикс за фрикасе. Чиста работа.

# 104
Ами да ви кажа и аз вече не знам
Има Т около 38.5 подържа и вдига до 39  Rolling Eyes
Гърлото наистина и е цялото в налепи ooooh! ooooh!
Антибиотика дет' го пиеше Ина бил слаб, и сега ни го смениха с Агументин   Rolling Eyes newsm78
Лятото изкара една ангина - по същата схема, сега пак  ooooh!
Бути  Hug мерси за информацията за сиропа от вишни. Ти може 10 пъти да си го писала, но аз сега я видях като една образцова неразбрана снаха  Mr. Green
Идеята за Смехурко ми харесва много, въпреки че едва ли ще успея да се вкл.
Лека нощ на всички  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт