Концерти 2010!!!

• 79 609
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 375
  • София
концерт на Влатко Стефановски Трио

19ти февруари, петък
място: Sofia Live Club, София
начало: 22ч
цена на билета: 20 лв

# 376
Ето и аз да се включва във вашата тема не само с четене но и с писане...има един концерт който ме развалнува и на 100 % ще отида,Това са Лорд Оф Д Денс в Бургас...наистина са невероятни.
А на друг концерт немога да отида....мога само да мечтая.....

# 377
На 17.02.2010г., сряда от 18ч. концерт на Струнен квартет Димов в соф.градска галерия-Моцарт
Вход свободен

# 378
  • София
На 17.02.2010г., сряда от 18ч. концерт на Струнен квартет Димов в соф.градска галерия-Моцарт
Вход свободен
Звучи интересно, може ли програмата?

# 379
На страницата си Therion са публикували дати на концерти и София е включена за ноември 2010... Струва ми се много хубаво, за да е истина. Не мога да намеля никаква информация в български сайт за това гостуване... Дай Боже да е истина!  Praynig

# 380
  • София
penumbra, питай ме мен за Therion, бре!  Laughing

Това са двете най-близки дати до нас, които са на официалния им сайт и са потвърдени:
2010-11-17 Serbia   Belgrade   Odeon Confirmed
2010-11-18 Bulgaria Sofia Hr.Botev Sports Hall Confirmed

Вчера вечерта фигурираха още три дати за 19ти, 20ти и 21ви съответно за Солун, Атина и Патра, които явно са отпаднали. Смятам да посетя поне две от датите на турнето, като единствено се молим българския концерт да НЕ е организиран от НМА.  Simple Smile За сега това е инфото.

# 381
Те са идвали и преди около нас, но все са ни подминавали. Като прочетох това в сайта и се оцъклих, че чак не повярвах, щото са ми любимата група, ама тази дезинформация по български сайтове много ме нервира. А това за НМА е 100 % вярно. Дано не са те. Иначе как ще дочакам ноември сега.... Обаче пък ако вземат да дойдат... Ще мога спокойно да умра  Laughing

# 382
Бяхме в РБФ на The Clairvoyants,беше много яко, а и цените на билетите бяха смешни.

# 383
  • София
penumbra, идваха, в рамките на една календарна година бяха два пъти в Белград и два пъти в Букурещ.  Laughing Който видял, видял, особено за любима група. Дезинформация няма към момента, просто още не е обявен от българска страна концерта.  Tired За съжаление обаче, когато трябваше да дойдат преди две-три години, не можаха да ги докарат, сега ми е чудно колко ли хора ще съберат...тук.

Versace Dreamer, как е РБФ като обстановка и т.н. Разкажи повече, моля.

# 384
  • София
Концерт на The Exploited, Last Hope и Бичето

10ти април, събота
място: клуб Blue Box, София
организатор: Тангра Мега рок
цени: промоционални бройки по 30лв, после 35 лв, в деня - 40 лв

# 385
На 19.02.2010г. от 20ч. джазов концерт в студио 1 на БНР
Вход с усмивки

http://ragtime.dir.bg/_wm/diary/?df=46&GDirId=9d791cf7deaa68 … 24e750afddfd971a0

# 386
Концерт на The Exploited, Last Hope и Бичето

10ти април, събота
място: клуб Blue Box, София
организатор: Тангра Мега рок
цени: промоционални бройки по 30лв, после 35 лв, в деня - 40 лв

Как такава група като The Exploited  могат да я ръчнат в тази дупка...

# 387
penumbra, идваха, в рамките на една календарна година бяха два пъти в Белград и два пъти в Букурещ.  Laughing Който видял, видял, особено за любима група. Дезинформация няма към момента, просто още не е обявен от българска страна концерта.  Tired За съжаление обаче, когато трябваше да дойдат преди две-три години, не можаха да ги докарат, сега ми е чудно колко ли хора ще съберат...тук.

Versace Dreamer, как е РБФ като обстановка и т.н. Разкажи повече, моля.

Ми бива,има си и бар, не е скъпо.
Бирата ти е 2 лв,Джеимсъна е 4 а Джакото 6 лв.
Малко е хладничко в началото но като се кефиш,скачаш и куфееш няма проблем, пък и по-назад има един огромен калорифер които топли.

# 388
Здравейте всички  bouquet
Незнам дали тук е мястото, и ако не, моля да ме извините Blush Пък ако модераторите сметнат, че не е удачно да го изтрият.
Става въпрос за Билет за концерта на AC/DC на 14 Май  Продавам такъв, за сектор "Б" ред 34, място 50. Продавам го на цената, на която съм го купила, 100лв, придружен с оригиналната касова бележка от Германос, откъдето го купих.
Купих го с голям мерак, луда фенка съм, но за огромно съжаление няма да имам възможност да го посетя. Ако има такива сред вас или ваши познати, които се интересуват, да ми пишат на лични. Може да сваля и от цената десетина лева Confused
Извинете отново и благодаря Hug

# 389
Здравейте,
 продавам един билет за ACDC  от 55 лева за 50 лева, така се случи, че е в повече и ако някои прояви интерес нека ми пише   gioanna@gyuvetch.bg.
билета е купен от Германос и е с касова бележки.

Общи условия

Активация на акаунт