Концерти 2010!!!

• 80 310
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 600
Точно заради тях все още не съм взела билети за Анатема. И няма да взема докато не дойде денят преди концерта. И съм сигурна, че не съм единствената с такава тактика. Такъв автогол си вкарват с глупавата си организация, че..

# 601
А ние освен с билетите за София Рокс сме уредени и с Аеросмит в Букурещ.  Mr. Green Mr. Green
как ги закупихте?
Хора с билети за Аеросмит- откъде ги купихте и каква ви е организацията до там?

# 602
  • Бургас
Маграт, то те самите не могат да се осъзнаят в каква схема са се вкарали - всеки път отказват да платят на дадената група, защото били продали прекалено малко билети Outta Joint Ами много ясно, че ще са малко...кой ще си ги купи предварително при всичките им издънки ooooh! Много ме яд и много съм ядосана #Cussing out

# 603
А ние освен с билетите за София Рокс сме уредени и с Аеросмит в Букурещ.  Mr. Green Mr. Green
как ги закупихте?
Аз не съм си купила, но видях на сайта на Евентим, че може да се поръчат чрез тях. Виж за организацията по пътуването нищо не мога да кажа. Не съм чула да има организирани пътувания, както за AC/DC.

# 604
Искам някоя от излъганите групи да осъди НМА за толкова крупна сума, че да ги изхвърли от бранша! Как може такова нещо?! Добре, че не си взехме билети за този концерт както мислехме, обаче имаме за Анатема. Изпитвам сериозни притеснения, че и техния концерт ще бъде отменен  Confused.
http://www.pro-rock.net/cgi-bin/index.pl?o=0&_state=Comments … iew&news=4867
Съжалявам за лошата новина....

# 605
Еееееее, уникални са, признавам им го.  Imp

# 606
  • София
И вчера бистрихме темата с приятели. Просто ако ще Елвис да докарат - никакво купуване на билети от НМА. Пълен бойкот!

# 607
Привет! Не знам дали има отделна тема за концерта на AC/DC, затова пускам тук.
Търся два билета за 14.05, сектор В! Дано се намерят такива, които по една или друга причина не могат да отидат на концерта!
Мерси предварително!

# 608
И вчера бистрихме темата с приятели. Просто ако ще Елвис да докарат - никакво купуване на билети от НМА. Пълен бойкот!
Хаха, ако докарат Елвис, ще влезнат в световните новини  Mr. Green

Как бяха Експлойтед, Бичето и Ласт Хоуп?

# 609
как ги закупихте?

Аз лично си ги взех от Германос в Румъния, понеже често пътувам до там. Разликата в цената с бълтарският Евентим е около 6 лева.
Ние ще пътуваме с кола. До Букурещ от София са 400 километра (320 в България).
Току що видях, че Евентим са пуснали и ваучер за пътуване до Букурещ. Цената е 70 лева.

# 610
  • Sofia
как ги закупихте?
Във всички каси на Ивентим можеш да си купиш билети за Аеросмит. Peace

# 611
И концертът на ANATHEMA в София е отменен - http://katehizis.com/news/shNews.php?id=14739&  Twisted Evil

Faith No More ще свирят на "EXIT" в Сърбия.
Искааам!

# 612
Продавам един билет за концерта на AC/DC за 13 блок, 85 лв. Възможно е да се окаже, че продавам два билета, ще зная това да седмица. Продавам ги на цената, на която съм ги купила. Този, който ги вземе, ще седи до нас, така че .... не се сърдете, ако не получите отговор. надявам се да ги вземат приятели.
На всички останали пожелавам незабравими мигове.

# 613
Хайде и тук да кажа..Продавам 2 билета за концерта на Thievery Corporation на 1 юни!Цена на билет 30 лв. Simple Smile

# 614
От къде се купуват билети за концерта на Елтън Джон?Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт