Концерти 2010!!!

• 79 570
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 765
  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu
весело  изкарване на всички
нека се лее бира и рок

# 766
  • с/у ОколоМръсТното
а бре мисля се все още дали да бъда или не Simple Smile))))))))
Ако подходя към 19:00ч. към стадиона, дали ще е твърде късно?

# 767
  • София
Айдеее, малко остана!!! Весело на всички!   superuu  superuu  superuu

# 768
Чудя се да рискувам ли да нося фотоапарат, или ще ми го вземат?  Thinking

# 769
  • София
Айде време не останаааа

http://www.youtube.com/watch?v=zvoeeq-BH4w

Малко загрявка Simple Smile

# 770
  • София
А между другото да питам - някой да знае рогца от къде? Ходих до На тъмно ама свършили. Надявам се да има пред стадиона ама ако някой ме светне за магазин в центъра близо до Шишман ще съм много благодарна.

# 771
Коя добра душа ще ми пусне отново линк към декларацията, че не я намирам нещо.
Намерих я http://nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf

А тази декларация за какво е? Извинявам се ако е дискутирано, но не съм влизала скоро в темата. Значи ли, че ако човек води детето си, трябва да има такава попълнена декларация? И ако няма, какво се случва?

# 772
  • София
Коя добра душа ще ми пусне отново линк към декларацията, че не я намирам нещо.
Намерих я http://nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf

А тази декларация за какво е? Извинявам се ако е дискутирано, но не съм влизала скоро в темата. Значи ли, че ако човек води детето си, трябва да има такава попълнена декларация? И ако няма, какво се случва?

Да значи. За всички непълнолетни трябва попълнена декларация. Ако нямаш би трябвало да ти дадат на място да попълниш - поне на ZZ Top беше така, дадоха ни на място. Ако няма декларация не влиза детето.

# 773
Благодаря.    bouquet   Значи за по-сигурно да е подготвена декларацията предварително.

# 774
# 775
  • София

Много благодаря, има наистина но май са само с поръчка, а на мен ми трябват за днес. Не знам дали имат магазин някъде, сега ще погледна bouquet

# 776
Чудя се да рискувам ли да нося фотоапарат, или ще ми го вземат?  Thinking

Аууу, аз мислех камера да нося, разбира се не професионална  #Crazy Има ли опасност да ги вземат, аз четох че не се разрешава професионалната техника само?

# 777
Ами не знам, на Металика бяха казали, че не се допускат фотоапарати и т.н, и аз не посмях да взема. После се оказа, че всичко е ок, не са конфискували на никого фотото.

# 778
  • Ænima/Albuquerque
Ох,този въпрос е спорен.
Ако все пак някой достигне до някакъв отговор днес,моля да пише,че да се знае за Сонисфиър какво да правим... Tired
Аз лично ще рискувам за Металика и Рамщайн,та ако ще да ми го вземат!

# 779
Аз ще ги взема, защото не са професионални, все пак са информирали само за професионалните, ако все пак някой има друга информация, на която не съм попадала, ще сме благодарни всички да я сподели   Peace

Общи условия

Активация на акаунт