Концерти 2010!!!

• 80 310
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 570
Не знам дали някой е забелязал, но Anathema щели да идват... (пише го в официалния им сайт дори) Организирани от НМА...  newsm78..
Е, как! Обсъдихме го няколко страници назад.

# 571
Оу, извинявам се  Rolling Eyes

# 572
Органен и цигулков концерт на 30 март 2010г.,
Евангелска-методистка църква "Д-р Лонг"
(София, ул. "Г. С. Раковски No. 86),
начало: 19:00ч., вход свободен

Концерти в БНР на 29.03. от 19ч. и на 31.03. от 20ч.
Вход свободен

В неделя-Въскресение Христово от 12,55ч. по БНТ папска благословия Урби ет Орби(за град Рим и за света)

# 573
  • София
Утре ще има официална пресконференция относно Калиакра Рок фест. Да видим какви групи ще обявят.  Simple Smile

# 574
  • Belgium
Утре ще има официална пресконференция относно Калиакра Рок фест. Да видим какви групи ще обявят.  Simple Smile

smile3508

# 575

Момичета, истина ли е, че за тази година в Каврана ще пее Doro и Таря? Днес го чух и сърцето ми се сви от вълнение? Имате ли инфо?  superuu  superuu  superuu

# 576
  • Някъде в търсене ............
Ще се предава ли наживо някъде?
Ако Доро дойде  Crazy

# 577
Здравейте, някой да знае дали ще ми направят проблем на входа за AC/DC, ако към билета нямам касова бележка?? Blush

# 578
Massive Attack     newsm44 newsm44 newsm44
Концертът ще бъде на 15 юли 2010 г. от 20:00 ч. в зала Фестивална, София. Билетите ще бъдат на цени от 50 до 80лв, като продажбата им започва на 6 април (вторник).

http://zrockbg.com/news_title.php?nid=2859

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 11:10 от Mike Patton

# 579
  • София
 Laughing Тъкмо и аз влизам да напиша за Масив Атак и са ме изпреварили. Честито на печелившите.

# 580
  • София
Здравейте, някой да знае дали ще ми направят проблем на входа за AC/DC, ако към билета нямам касова бележка?? Blush
Не се изисква касова бележка, гледат само билетът дали не фалшив.

# 581
Лелее Масив Атак Simple Smile Доста пари искат, но съм там. Жалко, че в тази ужасна зала са го измислили!

# 582
Момичета, истина ли е, че за тази година в Каврана ще пее Doro и Таря? Днес го чух и сърцето ми се сви от вълнение? Имате ли инфо?  superuu  superuu  superuu

Това за Доро го знам още преди един месец, че било сигурно, но сега не мога да се сетя кой ми беше източника  Embarassed
За Таря не знам.

# 583
Не се изисква касова бележка, гледат само билетът дали не фалшив.
Ох..суперр, мерси за бързия отговор  Heart Eyes

# 584
Айде и информацията за Каварна:

Разпределение на групите по дни:
23 юли
TARJA
DORO
EPICA
LEAVES' EYES
ATROCITY

24 юли
KREATOR