Концерти 2010!!!

• 80 309
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 705
  • sofia
От опит и от 4овек ,който живее в района .....бих се паркирала покрай станциите на метрото.Визирам Интерпред,Мусагеница PeaceОт там е лесно до стадиона.

Ив.Асен и канала са задръстени по такива събития Twisted EvilЗА центъра да не говорим.

# 706
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
От опит и от 4овек ,който живее в района .....бих се паркирала покрай станциите на метрото.

Привет!
Аз живея на "Иван Асен II". Ако сте решили да паркирате в района имайте предвид следното:
"Иван Асен II" е синя зона и улицата е доста тясна (пазете си огледалата  Grinning); в района има много офиси и всички идват с коли на работа; внимавайте с гаражите - пукат гуми;
Обикновенно след мероприятие става мнооого голямо задръстване.  Peace

# 707
  • Belgium
На Иван Асен II няма къде да се паркира при мач Левски-ЦСКА, какво остава за концерт на AC/DC.

Ние ще отидем пеша  Mr. Green

# 708
Аз и на мачове и на концерти винаги паркирам на паметника Левски. Има много място. Вярно не е свръх супер близко, но пък не се буташ в голямата ръганица и после бързо се изнасяш.

# 709
  • Ænima/Albuquerque
Храм-паметника "Александър Невски" също е идея,там е синя зона,но места колкото искаш и определено не е далече от стадиона!

# 710
На 12.05. от 19ч. концерт в католическата църква на детски хор от Чехия
Вход свободен

# 711
  • някъде ... тук ...
Евентуално някой да знае възможно ли е с комбо-билет за sonisphere да влязат двама човека - единия първия ден, а другия - втория ден?

# 712
  • Ænima/Albuquerque
Да,може.   bouquet

# 713
Нямам търпение Blush.Останаха само три дни до AC/DC Grinning

# 714
  • Някъде в търсене ............
А дали има още билети от 55лв , за една приятелка да купя newsm78?

# 715
Да има случайно някой във фен-зоната в ляво за АЦ/ДЦ?
Аз съм самичка и ми се иска да съм с някого  Blush

# 716
  • Belgium
Да има случайно някой във фен-зоната в ляво за АЦ/ДЦ?
Аз съм самичка и ми се иска да съм с някого  Blush

Ние сме там Simple Smile

# 717
Евентуално някой да знае възможно ли е с комбо-билет за sonisphere да влязат двама човека - единия първия ден, а другия - втория ден?

не разчитай на това! първия ден ще слагат гривни по всяка вероятност... не са глупави Simple Smile

# 718
  • Ænima/Albuquerque
Билета е с две перфорации,не мисля,че ще има проблем да влязат,а за гривните не ми се вярва,ще има повече от 40 000 човека!

# 719
Защо в Германос не продават билети за ДиСи с кредитна карта? Навсякъде ли е така или само у наше село newsm78

Общи условия

Активация на акаунт