Козметика Skin Doktors?

• 47 283
  • 204
  •   1
Отговори
# 180
http://www.leluna.com/stretch-marks/skin-doctors-stretch-away-cream.html

Момичета, тук намерих да го продават stretch away.
Някоя от вас всъщност ползвала ли го е?
аз съм го ползвала..даже мисля имам още малко от него.в началото бях много постоянна и нещата започнаха да се оправят.после изведнъж вече не се виждаше резултат.после станах и нередовна в употребата му.но всичко е до кожа според мен.

# 181
Но всичко е до кожа според мен.

Оф, и до сериозност, мене ако питаш. Доста мазила уж ефикасни 'фащат прах вкъщи. То не е само да го купиш, но и да го ползваш. Поне аз съм от не особено сериозните.

# 182
Но всичко е до кожа според мен.

Оф, и до сериозност, мене ако питаш. Доста мазила уж ефикасни 'фащат прах вкъщи. То не е само да го купиш, но и да го ползваш. Поне аз съм от не особено сериозните.

така е.и аз се издъних като бях непостоянна. Sad

# 183
Просто УНИКАЛНА козметика!  newsm10
Ползвах само 2 дни Gamma и Supermoist и вече виждам резултат. Кожата му е по-стегната и много по свежа  Grinning  Даже приятелките ми забелязаха промяната  Hug
Сега съм си харесала Instant Eyelift, някой ползвал ли го е?
Наскоро попаднах на някаква статия, в която се казва, че професионалните гримьори го ползват преди да нанасят грима.

# 184
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Споделям мнение за Antractilyne plump - със суха кожа съм и изобщо не ми хареса. Консистенцията му е много лека и рядка, като на флуид, въпреки че е в бурканче. Попива веднага и кожата остава опъната, все едно не съм си слагала крем. Ползвам го вече два месеца и не виждам никакъв положителен ефект върху кожата си, напротив - изглежда още по-суха и изтормозена.
Мислех да си купя наесен и Гама Хидрокси, но сега започвам да му се чудя ....

# 185
Reiny, Gamma-та е по-мазничка от Antractilyne plump (пробвах тестер) и мисля, че ще ти допадне. На мен Antractilyne plump ми хидратира добре (със смесена кожа съм) и май ще го пробвам това лято вместо флоид. Wink

# 186
  • София
Доста ме заинтригувахте с този крем Gamma Hydroxy. Има ли някъде откъдето може да се вземе тестер?

# 187
Доста ме заинтригувахте с този крем Gamma Hydroxy. Има ли някъде откъдето може да се вземе тестер?
Не знам от къде може да се намери тестер. Аз мисля директно да си купя кремa, но ще го направя есента защото ето тук пише: Този продукт съдържа Aлфа Хидрокси Киселини, които могат да повишат чувствителността на кожата към слънцето и по-специално възможността за слънчево изгаряне. Използвайте слънцезащитни средства, носете слънцезащитно облекло и ограничете излагането на слънце, докато използвате този продукт.
Аз използвам слънцезащитни продукти и се старая да избягвам слънцето, но въпреки всичко предпочитам да изчакам до есента.

# 188
в момента ползвам това гелче potent c http://cdn.shopify.com/s/files/1/0032/0742/products/potent_c_eye … 5ml_2_large.jpg?0
ами, не съм доволна от този продукт, никакво благотворно влияние не виждам от него. но бих си купила друг продукт на тази марка, за да съм поне сигурна дали ми отговаря като цяло или не.

# 189
  • София
Да, определено това е крем, който е по-добре да се използва есента и зимата, точно заради киселините, които съдържа. Или отгоре с фактор 50+, но аз много мразя напластяване на крем върху крем.

# 190
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Reiny, Gamma-та е по-мазничка от Antractilyne plump (пробвах тестер) и мисля, че ще ти допадне. На мен Antractilyne plump ми хидратира добре (със смесена кожа съм) и май ще го пробвам това лято вместо флоид. Wink

super_mam, благодаря за полезната информация.   bouquet  Ще си помисля сериозно дали да го взема, защото много се разочаровах от  Antractilyn-а не само като консистенция и усещане на кожата, но и като действие.

# 191
  • София-Младост
Споделям мнение за Antractilyne plump - със суха кожа съм и изобщо не ми хареса. Консистенцията му е много лека и рядка, като на флуид, въпреки че е в бурканче. Попива веднага и кожата остава опъната, все едно не съм си слагала крем. Ползвам го вече два месеца и не виждам никакъв положителен ефект върху кожата си, напротив - изглежда още по-суха и изтормозена.
Мислех да си купя наесен и Гама Хидрокси, но сега започвам да му се чудя ....
Аз съм със сесен тип кожа към мазна и този крем ми е направо удар в десятката. До вечерта кожата не ми се омазнява. Много съм доволна от него.   bouquet
Днес ми пристигжна Potent +  и серума за около очи-какво съм гледала мислех, че крем поръчвам...но дано пък е ефективен Simple Smile))

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 15:31 от Ала-Бала

# 192
Някой ползвал ли е ексфолианта срещу подкожни косми InGrow Go?

# 193
Здравейте Simple Smile И аз побутвам темата с питане за Ingrow Go -- можете ли да ми кажете къде се продава в София (реална търговска мрежа)? Не ми се занимава с поръчка от българския сайт, по-скоро бих поръчала от FeelUnique (с безплатна доставка -- излиза около 26 лв.), но пък ако го има в аптечната мрежа, поне ще стане най-бързо  Hug

Също така имате ли наблюдения върху приложение на кожа с тен?  newsm78

Мерси!

P.S. Али, не съм го ползвала, но само хубави отзиви чета -- при всички случаи искам да го пробвам възможно най-скоро.

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 16:22 от Меичка

# 194
Мен също ме интересува къде от София мога да го закупя, без да поръчвам, но никъде не откривам тази информация....

Общи условия

Активация на акаунт