С прежда и куки, да скучаем не знаем

• 72 464
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Кое? Може ли пак снимката на звездичката, моля! Simple Smile

за звездичката на 1 кука - няма снимка...звездичката на две куки е със снимка, а описанието е  на 16-та стр....дано ме разбра,че пак се повтарям

Tuly, намерих без да искам този Мики Маус, плетен на една кука

той е същият,който Снежи ще ми преведе....а като гледам схемата, чак ме е срам да кажа,че хич не вдявам кое какво е....Дано да успеем да я побългарим Laughing

а каква е целта на гласуването в Дропс

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 11:34 от tuly

# 301
  • Русе
Здравейте, момичета!
Извинявам се, че се появявам чак след толкова дни - беше ми пълна лудница напоследък.
Благодаря на всички за хубавите думи!  bouquet  bouquet  bouquet
Летяща, страхотни шалове си сътворила, направо жестоки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Приеми моето огромно възхищение от идеите ти! А пуловерчето не е от една и съща прежда, но дебелината е сходна и затова изглежда все едно са от един вид.  bouquet  bouquet
Сбъдваща мечти, шала ти се е получил много готин!  bouquet
Мина, шапката е супер!  bouquet
Мацата, бялата детска блузка от прежда Йори е много ми хареса.  bouquet
Лили, разбрах какво ме питаш - да, шапките са двойни - от външната страна са сини, а от вътрешната едната е червена, другата - жълта. Синята прежда е ЯнАрт бейби, а шарените са остатъци от разни други прежди.
M_BR, преждите на пуловерчето са: основната бяла прежда е Ред хард Бейби на Коутс, червената, синята, жълтата е Деним на Статекс, цикламената е Катания на Коутс и зелената е някаква турска, която не се сещам точно как се казва. Албумът ти с плетива е разкошен!  bouquet
chova, рокличката е станала много сладка!  bouquet
Поздрави за всички, много творческо вдъхновение, весели празници и всичко най - прекрасно!

Аз се готвя за втория ми банкет през декември, предстоят ми още 5 до края на месеца.... едва ли ще имам време за плетки Simple Smile))))))))).

# 302
katiABV, виж първо дали ще се получи, че се притеснявам да не съм объркала нещо в превода.  Wink

# 303
Я кажете колко грама прежда отива за едни ръкавици на 1 кука?

# 304
Плета една блуза от елементи на 1 кука, но не знам как да съединя парченцата  Thinking
Може ли някой да ми помогне?   bouquet

# 305
Не искам да досаждам с последната рокля, която плетох, но да ви я покажа със собственичката и  Grinning
http://media.snimka.bg/5046/016348128-big.jpg
http://media.snimka.bg/5046/016348130-big.jpg
Това е след прането на 30гр., така пишеше на етикета на преждата. Роклята малко се е посвила, но тя и без това я искаше лепнала. Важното е, че се харесва.

ililina - аз това съм плела на една кука, всяко цвете поотделно, но второто преди да го завърша го закачих за първото, третото за второто........ На горен ред, според разположението на цветето, пак в процес на завършване го закачах за другите цветя.
http://media.snimka.bg/2425/011105285-big.jpg
Има и други начини, зависи какво точно плетеш и как искаш да ти се получи.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 12:40 от zoo

# 306
zoo , перфектно й стои! За колко време изплете тази красота?
Липсата на време ми е голям проблем. Вечер и в почивните дни ми е надеждата, но тогава кое по-напред?!  Rolling Eyes
Даже се замислих да си купя плетачна машина, но докато разуча как да работя с нея, пак си изисква време.

# 307
Zoo, роклята наистина е перфектна.
Amelly,  благодаря! Аз пък като разглеждах под лупа картинката на шала реших, че се плете целия в една посока, наведнъж. Ще го започна сигурно другата седмица.
Tane, пуловера  който показах вчера е от Ангора рам е на 1 кат. На обръч № 4 го плетах и не се плете бавно.

# 308
  • на брега на реката
Плета една блуза от елементи на 1 кука, но не знам как да съединя парченцата  Thinking
Може ли някой да ми помогне?   bouquet
  Добре ще е да покажеш какви са елементите, за да може да се прецени къде да се свържат. Обикновено на схемата е посочено къде да се съедини. Например ето тук със стрелките е показано каъде да се съедини. 

# 309
katiABV,
готова съм. Трябва ми майл на който мога да ти пратя файла.

Може ли да пуснеш тук файла, защото и аз се интересувам от този модел? Благодаря!!

Не знам къде да го сложа. По майл ми е по - лесно. Няма проблем да ти го пратя и на теб.

katiABV, вече трябва да ти е в пощата.

Писах ти на лични с майл на който да ми пратиш файла.

# 310

Липсата на време ми е голям проблем. Вечер и в почивните дни ми е надеждата, но тогава кое по-напред?!  Rolling Eyes

При мен положението е същото. Май повече от месец я прехвърля  Mr. Green Едно, че не мина без разплитане и другото което е - по същото време заплетох и две мои плетки, та ту едното плетях, ту другото......  Абе, няма наспиване с тези плетки  Laughing

Тази блузка ми хареса.

# 311
zoo , роклята е страхотна и на момичето й стои супер!!!!!!!! Аз също го правя този трик с пералнята ,съвсем целенасочено, защото не мога да си регулирам ръцете и да плета достатъчно стегнато. Всяка изплетена дреха я връткам на 40 градуса с нежна центрофуга( моята пералня има и такива опции), хем да се посвие, хем бримките хубаво се наместват и ако има неравности,се изглаждат.

На мен плетената рокля ми е мечта,но все още не съм добила подходящата фигура. не съм безобразно дебела,но не съм и слаба, плюс това имам подчертано изпъкващи участъци Embarassed ,които при другите хора са плоски и тъй...прилепнала рокля ми стои куриозно, а по-широчка,без талия,ме прави да изглеждам бременна. Постоянно меря готови по магазините и толкова искам да си купя, но не попадам на модел,който да ми стои добре Cry

Много ми е легнала на сърце тази
http://www.alexandermcqueen.co.uk/uk/en/shop/Womenswear/autumn-w … AW09WWLook10.aspx

# 312
(мили плетачки и аз съм от вас,но се мога да си харесам модел за жилетка...понеже съм пълничка и се чудя какмо ще ми отива...прежда имам сив меланж...паресала съм си 1-2 неща....
може ле да ми дадете някакви идеи,аз довечера ве покажа какво съм си харесала

# 313
  • на брега на реката
Плета една блуза от елементи на 1 кука, но не знам как да съединя парченцата  Thinking
Може ли някой да ми помогне?   bouquet
нямаш място в кутията, ако са изплетени предварително се съединява с една кука  ето    

# 314
привет  Hug като заговорихте за рокли - Летящата показа тази рокля, така ми се ще да си я оплета, случайно някой да е виждал инфо за нея в осинка

Общи условия

Активация на акаунт