С прежда и куки, да скучаем не знаем

• 72 403
  • 745
  •   1
Отговори
# 285

Додофит, описанието е по една снимка, за която tuly настоятелно питаше напоследък.

това е на 1 кука....

Кое? Може ли пак снимката на звездичката, моля! Simple Smile

# 286
Здравейте!
Някой да има идея как мога да оплета корсет на една кука  Rolling Eyes ?Ще ми трябва за събота,а още и идея нямам как може да стане  Tired .

Пусни една снимка да видим точно какво търсиш. Най-лесното,което ми идва на ум,е правоъгълник, ама на 2 игли, от ластична плетка. Като го облечеш, уляга по формите на тялото. Предполагам на теб ти трябват 35-40 см - от бюста до под пъпа. На обръч в кръг за има-няма 2 часа си готова.

# 287
katiABV,
готова съм. Трябва ми майл на който мога да ти пратя файла.

Може ли да пуснеш тук файла, защото и аз се интересувам от този модел? Благодаря!!

# 288
katiABV,

Може ли да пуснеш тук файла, защото и аз се интересувам от този модел? Благодаря!!

Не знам къде да го сложа. По майл ми е по - лесно. Няма проблем да ти го пратя и на теб.

katiABV, вече трябва да ти е в пощата.

# 289
Желязна ръка, не можах да ги открия  ooooh! Може би съм си загубила този диск или са били на компютъра преди преинсталацията Rolling Eyes Опитах се да намеря в Picasa-та, защото от там съм си ги сваляла, но не успявам засега. Намерих някакви кутийки, но те са много далече от кучешка колибка... Ей това е най-близкото до колибка, което намерих. Имат описание. Ако ти вършат работа, ще го кача.

Tuly, намерих без да искам този Мики Маус, плетен на една кука

# 290
Виждала съм да се правят къщички, като се "облича" някаква конструкция с плетено на една кука " покритие"
Желязна  така се облича кутия ..но цяла къщичка доста трудоемко ми изглежда на мен ... няма ли да ти бъде по - лесно с плат да я облечеш и да гарнираш тук там с плетено? а каква конструкция имаш?
сега прочетох че става дума за кучешка колибка...та прави се конструкция метална да речем..и се облича с плат и вата под него за да е мекичка....по принцип; може и да е плетена но на 1 кука ще ти отнеме мн време и доста прежда Confused
http://picasaweb.google.bg/racheosmokrache/JUwLNJ?authkey=Gv1sRgCLPC9ZHBuc3SZA#

Пуфанче  Hug благодаря ти за дистанционното обучение горе долу си го представих ще видим на практика какво ще се получи

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 03:04 от раче осмокраче

# 291
Желязна,а моето предложение е,да облечеш кутията с плат..и ако не ти се вади машината,можеш да го летиш с лепило..ще стане страшно бързо,малката след като си легне...и така ще имаш време,вече да я поогледаш и да решиш какво да и оплетеш за украса.Ще спестиш време много! Сигурна съм,че ще стане страхотна,ако пък не ти се плете,можеш винаги да я доукрасиш с цветни прежди, хартийки някакви или просто други платове..чака те голяма емоция! Спомням си преди мноооого години,когато Барбитата бяха кът  вечерите преди Коледа плетях и шиех "гардероб" за Барби...много щастлива беше пикла,когато Дядо Мраз дойде...тогава беше Дядо Мраз,брей...колко отдавна е било.... Rolling Eyes   що дрехи бях направила...

# 292
Чова, много сладка рокличка! Може и като туника за си я носиш през зимата.

Мерси но е за дъщеря ми не за мен  Grinning , и наистина като поизрастне става за туника да

# 293
Здравейте!
Някой да има идея как мога да оплета корсет на една кука  Rolling Eyes ?Ще ми трябва за събота,а още и идея нямам как може да стане  Tired .

Пусни една снимка да видим точно какво търсиш. Най-лесното,което ми идва на ум,е правоъгълник, ама на 2 игли, от ластична плетка. Като го облечеш, уляга по формите на тялото. Предполагам на теб ти трябват 35-40 см - от бюста до под пъпа. На обръч в кръг за има-няма 2 часа си готова.

Добро утро, Coffee
Amelly ,идята е добра.Благодаря!Снимка нямам,идеята ми хрумна вчера,откакто имам ризата,за която ми трябва корсета.Мислех да е на една кука,че да е на дупки,но нещо не мога да си го представя така.

tuly,благодаря ти за линковете,но потниците не ми вършат работа.

# 294
  • в баира
Видяхте ли новата колекция на Дропс? Можете да гласувате.

# 295
Анелина, такова нещо ли търсиш?http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=36277201&ref=cat1_gallery_10
Това е бюстие, а не корсет.

Ето така ти предлагам и аз да го направиш - като на снимката. Не се сещам за дупчести ластични плетки, но пък мога да ти предложа да си го оплетеш дупчесто,като си намислила, но да подшиеш горния ръб от опаковата страна с ластик,за да не ти се смъква.

А ето и корсет на 1 кука Mr. Green
http://stitchify.com/2008/04/29/free-crochet-pattern-braboobie/

Още един вариант на бюстие - може да използваш идеята с връзките, защото ако плетеш на една кука,ще стане твърдо и нееластично  и ще имаш нужда от нещо такова,за да го обличаш по-лесно, а после вече облечено,да те държи здраво и да не пада
http://www.interweavestore.com/Knitting/Patterns/Bustier.html

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 09:21 от Amelly

# 296
  • София
katiABV,

Не знам къде да го сложа. По майл ми е по - лесно. Няма проблем да ти го пратя и на теб.

katiABV, вече трябва да ти е в пощата.

Много благодаря!!!

Ще го сложа в някой от албумите, ако измисля смислен начин да го конвертирам от .doc към .jpg скоро...

# 297
Amelly ,много ти благодаря   bouquet !До обяд трябва да реша как ще го плета,че да го захващам дребното като заспи.Аз мислих да е корсет от под бюста до пъпа някъде и да е с връзка,нещо като последния вариант,които си показала.При всички положения ще снимам и ще покажа после,ако успея да се справя до утре Wink .

# 298
За розовия корсет просто нямам думи  Joy

M BR - голям помощник имаш, като гледам на снимката детето как се е намотало в преждата - най-обичам  Laughing Хареса ми блузката ти.
На chova рокличката също.

# 299
M BR , аз май не съм ти разглеждала целия албум, сега за пръв път го направих, ей това много ми харесва
 newsm10
http://mbr1.snimka.bg/hobby/pletivo.345820.15773770

Общи условия

Активация на акаунт