С прежда и куки, да скучаем не знаем

• 72 364
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Раела, Мимс, добре дошли...Увеличаваме се значи, което е хубаво... Laughing Раела, а ДВД-тата с плетива ли са,т.е. уроци или...

Доци, при нас в левчетата не се продават възглавници, но пък в магазина най-малката е 1,50лв., така че пак става...но все пак някой да каже какво точно представлява силиконовата вата...Че преди време бях купила 2 възглавници на малкия /и мисля, че именно с такъв пълнеж/ и след като ги  изпрах - за нищо не стават - степани и сбръчкани, загубиха с и формата. Пълнежа беше един такъв, изкуствена материя някаква /тъй като много м и"дразнеше" на ръцете, в смисъл закачаше м ипо ноктите, а  и допира ме караше да настръхвам - т.е. не  е нещо меко и приятно пухесто/, видях, че е  като цяло парче, нагънато няколко пъти...

Честит празник на Желязна ръка - Страхотна почерпка, тъкмо ми се яде сладичко...

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 19:06 от tuly

# 391
  • София
Желязна, честит рожден ден!!!!!!!!!!! Hug Heart Eyes

# 392
  • в баира
Маце, страхотно се е получило! Браво!

# 393
 4eстит рожден ден ЖЕЛЯЗНА РЪКА да си жива и здрава   

# 394
# 395
Желязна, честит рожден ден! Много здраве, късмет и творчески, плетачески успехи!

# 396
Привет от мен в тази мразовита зимна вечер!!!!!!!

За постопляне, от мен два шала
http://amelly.snimka.bg/hobby/napravih-si-sama.175687.16384227 този и следващия.
Зеленият с листата вместо ресни е от прежда от турския сайт, божествено мека!!!
Вторият е от безименни остатъци, в тон с дългите ръкавици.

# 397
Желязна, честит рожден ден! Пожелавам ти много сбъднати мечти!

# 398
Честит рожден ден, Желязна! Много здраве, нежност, време за плетива и поводи за усмивка  Hug  bouquet

Мацата, много добре се е получила наметката! Чудесна идея за дълги ръкавици за комплект на наметката.  Peace

# 399
tuly, DVDтата са само списания и книги, които съм теглила и архивирала...

# 400
  • Варна
tuly, DVDтата са само списания и книги, които съм теглила и архивирала...

A може ли да пратиш файловете на скайпа ми??
Ако може,ми пиши да ти дам скайпа ми на лични. Hug

# 401
спешен въпрос събирам бримки за ръкавна извивка... на лицевата страна на реда съм в началото на реда събрах 4 бримки изплетох до последните 4 искам да събера и тях как се прави това  Shocked да не би да се събират бримки само в началото на всеки ред ...въобще събира ли се в края?  Thinking или пък се събират тези последните в началото на следващия опаков ред  #Crazy

# 402
  • Варна
спешен въпрос събирам бримки за ръкавна извивка... на лицевата страна на реда съм в началото на реда събрах 4 бримки изплетох до последните 4 искам да събера и тях как се прави това  Shocked да не би да се събират бримки само в началото на всеки ред ...въобще събира ли се в края?  Thinking или пък се събират тези последните в началото на следващия опаков ред  #Crazy

Свивките от другата страна на плетивото се правят на следващия ред=>свивките се правят винаги в началото на реда. Hug

# 403
Свивките от другата страна на плетивото се правят на следващия ред=>свивките се правят винаги в началото на реда. Hug
[/quote]e]
т.е. се събира първо на лицев ред и след това на опаков?   Party

# 404
Желязна,да си ни жива и здрава мила! Много свободно време за плетки и релакс ти желая!  bouquet
Мацата,наметката и на мен много ми харесва!
Амели,шала е супер,ама аз не схванах каква е плетката ?Седи много интересно..и с тези листенца..аз си падам по листа и цветя!
Пуфче,заплетох плетката с дупките,много е лесна и става много добре,ама на тази прежда дето я бях предвидила някак си се губи..но ще я внедря на друго място! Hug

Общи условия

Активация на акаунт