Има ли фенове на Fisher price?

• 54 444
  • 589
  •   1
Отговори
# 555
Може ли да ми предложите читав бейбифон.Пробвахме във Хипо този дето е от 90лв. мисля,че беше-ами то нищо не се чуваше и нещо взе да пищи и продавачките не можаха да разберат защо така става.Благодаря предварително.
Ако са пробвали двете части една до друга, нормално е да пищи - получава се микрофония Simple Smile

# 556
  • София
Мами здравейте, търся си за моето бебче шезлонг и активна гимнастика на фишър прайс но  не мога да си позволя нови и за това се обръщам към вас ако някой има за продаване да ми пише и да ми прати снимки да ги видя.

в продавалника гледала ли си, вероятно ще има не един и два.

# 557
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Купих си три неща на Фишър и не съжалявам-бебефон,шезлонг и столче.

# 558
Аз съм разочарована от музикалната въртележка  Crossing Arms
Ползваме я от 5 месеца и изведнъж играчките спряха да се въртят. Решихме, че батериите са се изтощили и ги сменихме с нови, но играчките продължават да си стоят неподвижни, а бебо още им се кефеше  #Cussing out

# 559
Много харесвам играчките им. Жалко, че не всички се преглагат и на нашия пазар. Но като вляза в детски магазин да избирам играчка и почти винаги на тяхна се спирам.
Имаме Оушън Уондерс Джъмпаруто, морското конче, лампата, музикалното букварче и още доста други по-дребни.

Сега се чудя за нещо такова. Някой има ли отзиви?

# 560
  • Sofia
Това е най-красивата и занимателна активна гимнастика, която съм виждала и съм много щастлива, че я имаме, бебо също - мойта щерка е влюбена в животните, светлинките, песничките и цялата конструкция, гука им, говори им, цвърчи, няма такава радостна възбуда, когато си отиде в "царството" Grinning - http://www.novobebe.com/fisherprice-rainforest-aktivna-gimnastika-bg-1023.html
Ако ви изпадне от някъде и ви е необходимо подобно чудо изобщо не се колебайте.

# 561
Момичета много съм си харесала зебрата на fisher price http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pca … ygo&pid=37192 .Някой има ли мнение за нея и дали е интересна и за децата?

# 562
  • Λάρισα
Зависи от детето. От това, което съм чела преди да я вземем, останах с впечатление, че доста деца я харесват, други пък не са впечатлени. Дъщеря ми си я харесва, купихме я за първия й рожден ден, но реално я ползва от година и 2-3 месеца. Не мога да кажа, че е център на вселената й, но определено е нещо интересно и различно. Но пък когато реши, че й се скача, се мята като луда и си слага най-доволната физиономия  Wink

# 563
  • София
във връзка с обсъжданата зебра, искам да попитам от къде мога да я купя newsm78

# 564
Нова съм я намирала само онлайн магазини, иначе в продавалник излизат 2-ра ръка

# 565
във връзка с обсъжданата зебра, искам да попитам от къде мога да я купя newsm78

Нашата я купих от английския амазон  Peace

# 566
  • Λάρισα
Нашата я купих от английския амазон  Peace

Аз също.

# 567
  • София
Здравейте, поръчах от продавалника ново такова столче, още не сме го сглобили, но от кутията разлистих книжката и поиграх с лампата...Песничките ми се струвах някак недовършени, а тази за азбуката приключва на "ж". Това нормално ли е, или да пробвам пак, когато сглобим цялото нещо.

Играчката е съвсем нова, без следи от употреба, питах и майката, която ми я продаде, в очакване на отговор съм.

# 568
Погледнете копчето да не е "Try" версия,тоест съкратената версията за проба в магазин. Ние имаме подобна играчка,която има on,try ,off

# 569
  • София
Погледнете копчето да не е "Try" версия,тоест съкратената версията за проба в магазин. Ние имаме подобна играчка,която има on,try ,off

Aми да, това се оказа проблемът...No indians за такива като мен  Whistling. Работи си столчето, детето дори му обърна внимание  Simple Smile. Моля за препоръки за други играчки на фирмата от тази серия /но да се купуват от България или бг сайтове/, че скоро чакаме и ново попълнение.

Благодаря за помощта   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт