Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 148
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Я и тукя да се пльоснем... hahaha hahaha hahaha
Добре че съм АЗ.... Mr. Green
И са квооооо....???? Laughing

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet    bouquet Добре си се завърнала при нас!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 256
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чеки да ви погоним из темите..... hahaha hahaha hahaha
Добре съм те заварила Бризкеее.... Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 257
Бризкеее, е са те гоних до другата тема.... hahaha hahaha hahaha
А дано докат си публикувам поста ....си още тукя.... Joy Joy Joy

Чилиии, колко народ е у нас....май требе да се преселим у вас и да спим върху ПЕПА.... Joy

# 258
  • Варна
Я и тукя да се пльоснем... hahaha hahaha hahaha
Добре че съм АЗ.... Mr. Green
И са квооооо....???? Laughing
Е квооооо да си сипем по еднооо и да почваме купоноооо Joy

smile3508 smile3508  smile3508ади ,джанъм, аз налях уискито Drunk, пуснах "Врабчето"  tv отворих лаптопа- да не ви загубим   typeuu и сега чекам да кажете "Наздраве!" newsm24

# 259
Ади Наздраве newsm24 newsm24 сипала съм си 2 пръста джинче с 1 сибирско фъстъче и чекам мъжо да излезе от банята да зареда Мима (миялната) и се отдавам на пиянски брътвежи с вас и на мръснишки помисли със Сару Mr. Green Blush Joy Joy

# 260
Я си имам принципи и че се въздържим.... hahaha hahaha hahaha
У петък може....да довършим тукя.... hahaha

# 261
Ай ся принципи....Декември е....свинско...винско.....принципите са затова да се нарушават Crazy
Сипи сипи, душа ина Гаргамел че ми е Арно Mr. Green
Да не е хептен спам....ся гледам 4-та серияна Врабка....ма каквой той синьо око бре?!?!? Направо лед!
И нема такава грозна булчинска рокля катона русата (забравихи и името) ooooh!
Нещо стилиста на филм хич не ме кефи..Врабка с тез шарени роклички...Сару е ОК...ма на него сичко му ходи бееее !

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 00:21 от Chili

# 262
Ай ся принципи....Декември е....свинско...винско.....принципите са затова да се нарушават Crazy
От кво че му е Арно.....Па че опущим Гаргамеля.....и че си остане неспретнат....замина Йенибащанцкото синьо....знайш ли от кога се точим..... newsm08 newsm08 newsm08 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

# 263
Бризкеее, кой друг гониш из клюкарника....  Mr. Green
Седай бърже на изповедалнята..... hahaha

Бризкееее, тукя мое и да не седаш... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 264
aleynam PeaceБризкеее и аз да ви поздравя  smile3501 newsm51Страшен тандем сте Peace
Направо може да пуснете нов ТВ канал tvимате и добър екип,кой със каквото може ,ще помага Joy Joy
 newsm74
Зизке ти нали отговаряше за облеклото на Сару,що го опущи по тоз гащиризон ич не му отива hahaha hahaha.Ама гледам после си го спретнала у кожено яке и небръснат много е секси Shocked
Карай да върви нашето момче пак си е най-убаво,само дано по скоро се завърти интригата и да дойде и любоФта luvbed

# 265
Ники , мноо трудно че го съблякаме  Сару...  hahaha hahaha hahaha...май че требе да земем снайпера... #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper

Аре лека от мене....!!! Отивам да се пробам да спретнем Гаргамел....ага ми върже.... newsm08 newsm08 newsm08

# 266
  • Варна
От кво че му е Арно.....Па че опущим Гаргамеля.....и че си остане неспретнат....замина Йенибащанцкото синьо....знайш ли от кога се точим..... newsm08 newsm08 newsm08 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

ади джанъм чакаме снимка- smile3509 photo smile3509 photo smile3509 photo smile3509 photo
пък за 2-те пръстчета алкохолец- че то си е здравословно сяка вечер да му удря човек- тъй хортуват дофторите- и аз съм го направила постулат вкъщи Wine Glass

# 267
  • Варна
aleynam PeaceБризкеее и аз да ви поздравя  smile3501 newsm51Страшен тандем сте Peace
Направо може да пуснете нов ТВ канал tvимате и добър екип,кой със каквото може ,ще помага Joy Joy
 newsm74
Зизке ти нали отговаряше за облеклото на Сару,що го опущи по тоз гащиризон ич не му отива hahaha hahaha.Ама гледам после си го спретнала у кожено яке и небръснат много е секси Shocked
Карай да върви нашето момче пак си е най-убаво,само дано по скоро се завърти интригата и да дойде и любоФта luvbed

newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 мерсаж за признанието на публиката newsm20 newsm20 ама хайде включвайте се и вие, джанъм smile3525

# 268
така Thinking 2серия първо отговарям на Чили-таз мома я цопнаха направо у серията,от къде се появи  newsm78 никой не казва,той баткото я изнасилва към края на епизода.Нали ще се сгодяват,тя живее вече у тях.Баткото обвинява за всичките си несполуки Доу  и изнасилването беше един вид за отмъщение.Точно това и казва на русата,че брат му му е отнел всичко в живота и фирмата и мн. др. неща.Жени се по настояване на майка си,тя е такъв деспот,а и според религиозните традиции на семейството Доу не противоречи на родителите си(за сега)
  Фунда(обезобразената) е флИбена в Доу до фанатизъм,тя е малко ку-ку
  Джем(приятеля на врабчето)е влюбен в нея кани я на вечеря и и признава любовта си,тя е шокирана и не иска да приеме.В същия ресторант случайно идват и Доу с бъдещата си годеница.Серчето отива в тоалетната и наш Сару след нея(аблата май харесва тез срещи нещо дежаву става)миришат се там душат се, впрочем там диалога е много хубав Heart Eyes...
   сестрата на Доу се оказа,че е лИбовница на семейния лекар,но той вече нея ще,но тя не иска да се разделят,въпреки,че оня е женен
   Бабата на Мине разбира за нейните чувства и за да я отдалечи и казва,че ще продължи следването си в ПАРИЖ.

# 269
ESMERSITA,само двечките сме останали май... Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт