Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 148
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
zizu_70 разбрах, че искаш да промениш стила на твоя личен Кръстоносец. Ето няколко предложения, направени специално за теб от Сарухан бей
ако предпочиташ нещо по-цветно

и специално предложение за есенно-зимния сезон  

Олелел майко ... разхлопа ми се сърцетоо...

# 571
ТЪй остана ми малко врме (дано Шефче не ме гепи в крачка Rolling Eyes) да се изходя по въпроса с красотата на Сарчето Thinking
1. Има ниско поставени и недобре оформени вежди - Йешимката има страхотни вежди които отварят окото  Peace
2.Камбест нос - който в студа се зачервява като на Дадо Коледа Joy
3. Очите и са леко надолу във външния край, малко докарва на една порода кучета мезнам как се казват, кото сякаш все плачат hahaha
4.Девойката няма скули, ама никакви, отпред е като бита с правата лопата, плоска работа.
И въпреки всичко има страхотен цвят на очите, и те отвличат вниманието от другите дефекти, както и предполагах bowuu
леле Чили ти верно я мразиш тая.... smile3532..  smile3532 smile3532
А не бе #2gunfire #2gunfire
Аз не пишем, да прайм вятър само Crossing Arms
 Joy Joy Joy

# 572
Оуу с тия снимки ще ме докарате до ПирогоффФфффФфФФф smile3543  costumed050 smile3543  smile3511 smile3511

# 573
Чили , аз реших на културна да се правя , за това казах , че благородно завиждам  , ама я си знам  Rage     Rage     Rage    , огИн ме гори като си помисля в каква близост са били Бризчето и Сарухан бей  Mr. Green  .
.Линка,ти на слепването близост ли му казваш? newsm78 newsm78 newsm78Ми то дори във филма нямаше толкова къси растояния. #Crazy #Crazy #Crazy

# 574
ТЪй остана ми малко врме (дано Шефче не ме гепи в крачка Rolling Eyes) да се изходя по въпроса с красотата на Сарчето Thinking
1. Има ниско поставени и недобре оформени вежди - Йешимката има страхотни вежди които отварят окото  Peace
3. Очите и са леко надолу във външния край, малко докарва на една порода кучета мезнам как се казват, кото сякаш все плачат hahaha
4.Девойката няма скули, ама никакви, отпред е като бита с правата лопата, плоска работа.
И въпреки всичко има страхотен цвят на очите, и те отвличат вниманието от другите дефекти, както и предполагах bowuu
леле Чили ти верно я мразиш тая....
 Joy Joy Joy

Чилиии да ти кажа под секрет след тия снимки където видях и аз я мразя.... че пуцам  #2gunfire #2gunfire #Cussing out smile3514

# 575
....
Чилиии да ти кажа под секрет след тия снимки където видях и аз я мразя.... че пуцам  #2gunfire #2gunfire #Cussing out smile3514

Ами да напрай'м така... тъй и тъй че одим до Стамбул, да нападаме Сару, мо'ем и да опушкаме Сарчето...за всеки случай Naughty Joy Joy

# 576
леле Чили ти верно я мразиш тая.... smile3532..  smile3532 smile3532
 Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532 rotfImboаз от смЕх не мо`ем да изгледаме серията

# 577
....

Ами да напрай'м така... тъй и тъй че одим до Стамбул, да нападаме Сару, мо'ем и да опушкаме Сарчето...за всеки случай Naughty Joy Joy
Че си изкараме по един пистолет ...и отиваме .. Ако неможеме че кажеме на Зизу да даде нали има два .. че бъдеме въоръжени и опасни...  #Sniper #Sniper #Sniper #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 578
....

Че си изкараме по един пистолет ...и отиваме .. Ако неможеме че кажеме на Зизу да даде нали има два .. че бъдеме въоръжени и опасни...  #Sniper #Sniper #Sniper #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Немате грижи...на вас давам пищаците...а яз нападам въоръжена с..снаипер, базука, лимонки,...залагам мини пред вратата да не бегат..и нахълтвам с бомбички със
задушлив газ кат преди тва че турим маскя на Саруто да не го уморим... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 579
Съгласен - у Врабеца преброих....цяла една цАлуфка  Ма пък душенките бяха на ниво  Там на чешмата, пред университета, при грънчаря, под дъжда, пред тоалетната.... Ох Саруууу и съм по - красива и съм по - добра 

Чили-и-и-и-и,внимавай какво си пожелаваш от живота,защото може и да го получиш Mr. Green Mr. Green Mr. Green/това е пожелание ,а не предупреждение/ Hug Peace Hug Peace

# 580
Титиииии, декя е мачката да подпре другата тема.... newsm78
ми аз се изморих да прайм ПОБУУУУт.... ooooh!
Нема ли некой друг да е наряд.... Crossing Arms

# 581
Али newsm51
Тези преводи не могат ли да се копнат някъде и да има линк към тях на 1-ва страница, че после няма да можем да ги намираме измежду страниците. newsm78
Тя каката уж само се утешавала с Бронза заради Врабката и нищо не било имало между тях. Но нашичкия твърдял пред съда, че му е изневерила. Не моем ги разберем и оправи. smile3506
Бризче ми той готов за български зет, щом и право хоро си го научила... smile3508 smile3501
Моля,пояснете ми какво за Врабката и кака ни,че малко късно влязох в темата. Praynig Praynig PraynigВсе се каня да изчета темите от начало,но за съжаление денонощието е само 24 часа. #Crazy newsm78 #Crazy newsm78

# 582
zizu_70 разбрах, че искаш да промениш стила на твоя личен Кръстоносец. Ето няколко предложения, направени специално за теб от Сарухан бей
ако предпочиташ нещо по-цветно

и специално предложение за есенно-зимния сезон  

Как го правите това с нареждането на много снимки наведнъж? newsm78 ooooh! Thinking ooooh!Много моля,обяснете ми,да не се чувствам патка сред ято лебеди!!! Praynig Praynig PraynigМоже и на лични! baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 583
Зизуу аз викам да я оствиме вече другата, тос е вижда че всичкото кокшки у тоз кокошарник акат Thinking
Вие какво че кажете?
Още малко че ни траят МОдовете с туй Побууут и ще има заклююююч hahaha hahaha
Тити - според клюката Врабчето е спряно, 'щотоо Сергин абла, намерила у телефона на Сару СМС-и от Врабка. Тръгнала да се утешава с режисьора на филма,завела го у тях, Сару си дошъл и с нож в ръка  въздал справедливост(порязал я по пръста). Тя го съди за въоръжено нападение, ма после се разбрали и сега пак си живуркат в мир и разбирателство Peace #Cussing out

# 584
Зизу-у-у-у тук изчетох всичко,шмугвам се в другата тема. Stop Stop Stop
Кучето подгони котката.Втори ден виси на смърча и отказва да слезе. ooooh! ooooh! ooooh!Ще викна пожарната за да я свалят. #Crazy #Crazy #Crazy
Не си поделиха правилно нарядите и сега бера ядове #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт