Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 272
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
да се поправя Naughtyприятелката всъщност не умира обезобразена е тя е флИбена в Доу нахвърли се на наш Сару и приятеля ги киризи  ooooh! ooooh! и си помисли,че има нещо #2gunfire #2gunfire
Ама Врабката накрая умира повалена от куршум с който обезобразената искаше да затрие ДОУ...и така свърши.... #Crazy
Али аз имам само един въпрос....Защо аджеба...Доу и Врабка не си консумираха брака...а алтавата свеки се се обаждаше на тел. на Доу у сюбливния момент.... newsm78...е тва неможем да го вденем от 2 месеца... hahaha
Можеби в целия джаз отново е замесена НАСА...и то поне се намеква некъкси...ма аз нали почти не вдевам нищо....и съм се въвела в заблуждение..... newsm78

Чакай ма джанъм, недей бърза, Али че резюмира сериите една по една, и до там че стигне, имай търпение Naughty Mr. Green

# 151
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Котка,пред смърч! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
[imghttp://img689.imageshack.us/img689/9602/dsci0373.jpg][/img]

Аз ли съм куку и немоем да работим с мишката ама май снимкята требеше да излезе...щото не моем да кликнем от горе.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
ама другата е супер....Тити евала как си го украсила този смърч... Joy

# 152
да се поправя Naughtyприятелката всъщност не умира обезобразена е тя е флИбена в Доу нахвърли се на наш Сару и приятеля ги киризи  ooooh! ooooh! и си помисли,че има нещо #2gunfire #2gunfire
Ама Врабката накрая умира повалена от куршум с който обезобразената искаше да затрие ДОУ...и така свърши.... #Crazy
Али аз имам само един въпрос....Защо аджеба...Доу и Врабка не си консумираха брака...а алтавата свеки се се обаждаше на тел. на Доу у сюбливния момент.... newsm78...е тва неможем да го вденем от 2 месеца... hahaha
Можеби в целия джаз отново е замесена НАСА...и то поне се намеква некъкси...ма аз нали почти не вдевам нищо....и съм се въвела в заблуждение..... newsm78

Чакай ма джанъм, недей бърза, Али че резюмира сериите една по една, и до там че стигне, имай търпение Naughty Mr. Green
ееее...Балкан ...СПОКС....СОРИ...не исках да се пререждам....нито съм казала че си искам отговора на мига..... bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

# 153
Куче пред смърч!
Исках да снимам и Михаил,но още е пиян от снощи #2gunfire #2gunfire #2gunfire ,и не можах да го сместя под дървото! newsm78 newsm78

# 154

ееее...Балкан ...СПОКС....СОРИ...не исках да се пререждам....нито съм казала че си искам отговора на мига..... bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

love001 А тъй, трай бабо за хубуст hahaha

# 155
Котка,пред смърч! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
[imghttp://img689.imageshack.us/img689/9602/dsci0373.jpg][/img]

Аз ли съм куку и немоем да работим с мишката ама май снимкята требеше да излезе...щото не моем да кликнем от горе.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
ама другата е супер....Тити евала как си го украсила този смърч... Joy
Много си наред,не уцелих верния формат,но че се поправим.

# 156
Кат погледнах на снимката,ми на комшиите фасадата хич не ми ходи на смърча,Ще ги помоля най-учтиво #2gunfire #2gunfire да я пребоядисат във врабчево зелено,или синьо,та другия път да са ми по-артистични фотосите. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 157
Кат погледнах на снимката,ми на комшиите фасадата хич не ми ходи на смърча,Ще ги помоля най-учтиво #2gunfire #2gunfire да я пребоядисат във врабчево зелено,или синьо,та другия път да са ми по-артистични фотосите. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Еййййй, писна ми от тоя НЕТ....кво му става....не моем да се публикувам....1 час...  #2gunfire #2gunfire

# 158
Изпадамеееее...чеки да се запишем....  hahaha hahaha hahaha
Еееее, що нема никой.... Mr. Green

Чилииии,..... Joy Joy Joy Доу говори на Врабка за Ромео и Жулиета на френски... Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes
Примерен диалог...
Доу...Не приличаме ли на Ромео и Жулиета....? Mr. Green
Врабка....Ние с тебе не сме Ромео и Жулиета....Разбра ли ме????    hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 16:48 от zizu_70

# 159
така да обобщя малко за 1ва серия,че имам още 2 части да гледам
семейството на Доу-брат пияница,завиждащ за всичко на по-малкия брат
властна майка,обвинявя снаха си за пиенето на сина,но Доу казва ,че е несправедлива и брат му винаги е бил такъв,бащата е болен и крият от семейството, знае само Доу.Прехвърля управлението на фирмата на наш Сару,но бати се обостря/Зизу-цитат Hug/
Семейството на Серчето властна баба,която мрази другото семейство/между другото двете семейства са далечни роднини/все още не се изясни защо

айде до после....

# 160
http://www.youtube.com/watch?v=gFJXJWHMw4E&feature=related
 на 5.32 първата целувка kiss и казва,че никога няма да я остави ,,врабчетата са моето сърце"
тя се отдалечава ,Доу след нея:
,,Сега ще се обърнеш да ме видиш,
ако ме погледнеш...никога повече нямя да се разделим...
1,...2,....3.../обръща се/
Знаех си..."

# 161
Ловим таааа Aleynam Hug Hug Hug Hug

# 162
така да обобщя малко за 1ва серия,че имам още 2 части да гледам
семейството на Доу-брат пияница,завиждащ за всичко на по-малкия брат
властна майка,обвинявя снаха си за пиенето на сина,но Доу казва ,че е несправедлива и брат му винаги е бил такъв,бащата е болен и крият от семейството, знае само Доу.Прехвърля управлението на фирмата на наш Сару,но бати се обостря/Зизу-цитат Hug/
Семейството на Серчето властна баба,която мрази другото семейство/между другото двете семейства са далечни роднини/все още не се изясни защо

айде до после....
А,и аз отивам да го гледам отново newsm68 newsm68 newsm68

# 163
така Thinking Thinkingизгледах я
значи след вечерята в семейството на Серчето на другия ден майката на Доу се срещна с майката на Мине за да и поиска ръката,но тя каза,че дъщеря и е още малка и оназ #Cussing out #Cussing outсе ,,обостри" стана и замина
Доу също каза пред университета,че тя е жената за която ще се ожени и тя си помисли ,че работата е уговорена ,а всъщност Доу не знаеше за плановете на майка си
бабата на Врабката е твърдо против за такава една евентуална връзка и тя се принуди да го потърси по телефона и твърдо да му каже да я остави на мира въпреки,че почна да чувства нещо към него.1ва серия свършва,когато семейството получава покана за годежа на Доу с някаква Первин.Серчето е шокирана...

# 164
така за първа серия някакви въпроси  bowuu bowuu
ако имате предвид някакъв конкретен момент,диалог или сцена дайте линк   bouquet

Naughty Naughtyаз да попитам довечера като изгледаме 2 серия на YENI BASTAN къде да пишем newsm78 newsm78 newsm78 тука или в другата тема tv

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 18:23 от aleynam

Общи условия

Активация на акаунт