Къде в Бургас - 21

• 82 212
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
благодаря !ще проверя на двете места   bouquet

# 601
градската библиотека по Богориди, с/у сладкарница Роза, по-богато от това незнам

# 602
Аз сега как да обясня точно какъв сутиен търся newsm78 Ще се пробвам, дано ме разберете. Нужен ми е за възрастната ми баба, която е доста едра. Едни такива здрави изглеждат с дебело захващане отзад. Голямо обяснение дръпнах Embarassed Та който е виждал, да помага, аз идея си нямам...

Ако искаш евтин : На улицата до Велека, навътре, има магазин за бельо. Там има и бабешки бикини.
Ако искаш по-скъп : Триумф. Май имат магазин в мола.

# 603
  • Бургас
Здравейте!
Иска ми се да си купя бяла риза и незнам защо си я представям с коланче на кръста,моля ако някоя от Вас е виждала някъде из града,да пише!

# 604
Г-жа Шуши, много ти благодаря. Триумф, за съжаление, аз не мога да си позволя, пък камо ли баба ми. Ако може малко по-точно да ми кажеш къде е това до Велека, че Изгрев ми е най-мътния райoн в Бургас. Може и на ЛС  Hug

# 605
  • Бургас
Момичета, търся да купя инхалатор - ето такъв.  Да знаете някъде в Бургас да се продават?

# 606
  • Бургас
Момичета, търся да купя инхалатор - ето такъв.  Да знаете някъде в Бургас да се продават?

дрогерията на републиканска. тя е на ъгъл с една малка уличка след кръстовишето й с гурко. точно зад детската градина. миналата година бяха около 150лв

# 607
  • Бургас

дрогерията на републиканска. тя е на ъгъл с една малка уличка след кръстовишето й с гурко. точно зад детската градина. миналата година бяха около 150лв
Хаджи Димитър е малката уличка.  Peace

# 608
  • Бургас
vili*** , LaDiDa , благодаря! Добих представа къде се намира и ще отскоча като се събуди малкия  Peace

# 609
  • Бургас
В Лазур,до стадион Нефтохимик,имало магазин за медицинска апаратура.Моя приятелка купи за детето си от там,цената е 100лв.

# 610
  • Бургас
irina_boneva, а някакъв ориентир още ще може ли?  Embarassed Благодаря ти!  Hug

Редакция: Намерих я фирмата....  Laughing Пратих мъжа ми да купува. 100лв. струват. Ееееййй, голяма работа е интернетЯ ...  Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 13:43 от I r r a

# 611
къде се провеждат занятия по бодифлекс?

# 612
  • там край морето...
мацета, помагайте...
търся спешно оферти за детски РД... и по-точно ме интересува мястото и цените, и дали има хапка-пивка и аниматори?
досега сме празнували само в 2та МакДоналдс-а... ама сега искам да разнообразим.
моля, споделете опита си  Praynig
нямам време, вече трябваше да съм резервирала някъде. ooooh!
Тедка, незнам колко е голямо детенце, но ние вече няколко години празнуваме в такива зали за детско парти и всеки път и детето и гостите й остават много доволни. Тази година(тоест миналата - тя има рожден ден през декември) бяхме в залата с Детска Детскотека-мисля че така се водеше - на Смарти парти което се намира в една пресечка на Богориди, близо до Ротондата - адреса мисля че води ул Стефан Караджа 4 - от Богориди - по нея се излиза директно на Славейковото пазарче. Там имат и друга зала с пързалка и къщичка - за по-малки деца. Цената беше мисля 150 лв за 10 деца - и включваше подаръци за всяко дете, обличане на рожденника с костюм, занимаваха децата 2 часа, в цената влизаше и две големи пици - а сокове децата си поръчваха  на място - кой каквото обича. Тортата също поръчахме направо при тях - те работят със сладкарски цех Ани от Славейков - от които сме много доволни и сме поръчвали и друг път торти от там. Значи общо всичко - с тортата и соковете - ни излезе към 190 лв. Две години сме празнували и в "Усмивка" - на Райна Княгина 11 или 15 беше - и там също са оставали децата много доволни - особено със започването на рожденият ден - в една зала " За бой с възглавници"  hahaha  А на нейни приятелки сме били в Тити - тайс - на Иван Асен което е - за малки деца е много удобно - защото през стъклена витрина са разположени и самите родители - и така докато вие се черпите - има кой да забавлява децата . Май стана много дълго моето обяснение - но от как ги има тези центрове - дъщеря ми основно там празнува - и за нас също е много удобно. Дано успееш да намериш парти център от който да останете доволни и вие като родители, и детето - като рожденник  Hug

# 613
Момичета около Сарата или Бамболино да има зоомагазин?

# 614
  • Бургас
Момичета около Сарата или Бамболино да има зоомагазин?
Да! До Лазурската Сара - кооперацията до нея с двете аптеки. Пада се от задната страна. Преди беше магазин за детски храни и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт