Къде в Бургас - 21

• 82 249
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
А бе,Шушонке  и до там ли стигна  Simple Smile Не си ми споменавала за номера на китайката още  Mr. Green

# 31
Честит празник на всички именици и бургазлии!

Аз да попитам откъде мога да купя хубави домашни мъжки чехли, напр. на Дефонсека. И да са по-скъпи не пречи. Само не и Релакс, че миналата зима мъжът ми скъса два чифта от тях.

# 32
  • Бургас

Аз да попитам откъде мога да купя хубави домашни мъжки чехли, напр. на Дефонсека. И да са по-скъпи не пречи.
Метро!  Peace

# 33
Да кажа, че си намерих желаната елха - в Баумаукс, има 1,50 и 1,80. Няма нужда да казвам аз коя си избрах.  Mr. Green /като малко дете/

Само проблем имам, че не мога да намеря красива звезда за връхче.

# 34
  • Бургас
В Баумакс имаше една плетена красива. Малко тъничка за моите представи. И аз нямам връх, като огледам ще докладвам.   Peace
Гале ще ти разкажа, ела утре на скайп.  Peace

# 35
ние там бяхме, не ни хареса. Сега си търсим.  Simple Smile

# 36
  • Бургас
аХ`Не!, тази лентичка полагане на подпис ли означава?  Mr. Green Party

# 37
  • Бургас
Чехли на Дефонсека гледах в Младост в Престижа на 2-я етаж.Не знам защо ги предпочиташ тези чехли , тъй като такива едни си купих за 27лв много прехвалени , а за един месец заминаха , а след 2-3 не приличаха на чехли.Всъщност нищо качествено за чехли не съм срещнала.Убедих се ,че тези турските по левче-два издържат колкото и скъпите.По същият начин стои и въпросът ми за детските чехли.Детето ми ходи на градина и вече не зная какво да му купувам.Всички чехли траят по 1м.следва кърпене и така издържат още 1м.Засега най-издръжливи са гуменките ,но не са толкова удобни.Така ,че препоръчвайте качествени чехли за цялото семейство.

# 38
От къде да си купя хартиени формички за мъфини?

# 39
Записвам се и аз в темата и по питането за куклите за куклен театър - има и в каталозите на издателство Фют с герои от приказките.
http://www.fiut.bg/index.php?page=shop.browse&category_id=98 … art&Itemid=32

# 40
  • Бургас

Виждали ли сте някъде кукла за куклен театър. Как да го обясна? Значи не марионетка, ами такава, в която си пъхаш ръката и пръстите, съответно в ръчичките и главата... и си правиш театър.

Ками, такива кукли има в книжарницата до Била в Славейков. Ако, търсиш конкретен кукла/герой, може да си поръчаш на място.

# 41
  • По света и У нас
От къде да си купя хартиени формички за мъфини?

Има в Кауфланд и в Карфур

# 42
  • Бургас
PEPABS, да ти кажа честно аз оплаквания от тези чехли нямам. Смея да твърдя дори, че след 1 година ползване и моите и тези на мъжа ми са като чисто нови.
На дъщеря ми купувам и за у нас и за градината на Колев и Колев и също не са мръднали. Никога не съм шила пантофи аз на детето. Подменям ги само, защото крака й расте и в един момент започва да се оплаква, че са й малки.

# 43
  • Бургас
Да зная ,че на Колев и Колев са качествени ,но са безумно скъпи.Всеки не може да си го позволи.

# 44
  • на дъното
От къде мога да си купя боя за сладки?
Благодаря ви предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт