СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 496
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
  • До хладилника, който обичам
Зимната кърмаческа серия да не изтървете, които кърмите Grinning

# 376
Честит Имен Ден на Анита  bouquet
kiαrrα, радвам се, че Хриси е добре. Да я нацелуваш от нас Hug

Ние сега се връщаме от дерматолог. На малкия преди 2 месеца му се появи едно петънце на бузката, сбор от спукани капилярчета (забравих мед. наименование), та се надявах да можем да го излекуваме, но се оказа, че се премахва само с лазер и то ......в пубертета.
Та, хубаво си поплаках, даже и в момента плача, много се притеснявам по-натам в ясла и детска градина да не започнат да му се подиграват децата заради това петънце Tired
 Оф, натоварих ви с моите проблеми, извинявам се...

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 12:18 от vesita007

# 377
Киара, много се радвам, че всичко с Хриси е наред и тя се чувства добре....

Весита, децата понякога наистина са много жестоки, но ако са само група капилярчета, може с времето да не се виждат чак толкова много... пък като порастне и ако все още седи като петънце, ще го махнете.

# 378
Веситка,  Hug Hug Hug Не се притеснявай мила, аз като съм гледала снимките на Аси, не съм забелязала нищо... явно не личи толкова. А и щом може да се коригира, независимо че чак в пубертета, все пак е нещо, нали? А и честно казано не мисля, че някой би му се подигравал за такова нещо, все пак не е нещо, което да го загрозява... Да ти е живо и здраво детенце, пък може това да му е чара, знаеш ли...  Heart Eyes

Атракция, ми може да е за добро, то и на Хриси виж колко време я отлагахме, даже миналата седмица пак имаше лека хрема, та си мислех, че пак ще отложим, ама ето че било писано да стане точно сега. Пожелавам и при вас да мине леко операцията, независимо кога ще я направите!  Hug

# 379
 Хелоу и от нас  Hug
 Моето дете снощи папа последно в 22.00, заспа в 24.00 и в 10.00 тази сутрин се събуди, какво беше това чудо  Shocked Shocked, чак се притесних, но и аз си спах, та няма кой да ме събуди, ужас  ooooh!
 чЕСТИТО на днешните ни месечинки  Hug
 Мерси за кафенцата Hug
 Ние не сме се впускали в преследване на ТРЪНИ, а и не мисля  ooooh!
 Анита, честит имен ден   bouquet Много здраве и любов пожелавам на теб и семейството ти  Hug
 Онзи ден купих на малката олио на себа мед, прекрасно е, а така миришеееее, но тръни няма да се вадят с него  Mr. Green Mr. Green
 Киара, радвам се за Хриси, ще се възстанови бързо миличка  Hug
 Сега отивам да правя коледен венец, че нещо ме е ударил тока пак  Mr. Green Mr. Green
  Hug

А, Бу, щях да те питам модераторите май са ми изтрили тези прекрасни коледни крака дето бях изтипосала, хм... Ако е така, кажи да се поправя, някъде съм съгрешила явно  Mr. Green

# 380
Здравейте!

Честит имен ден на Анита!  bouquet

Моята дъщеря пък днес спа до 11  Shocked за разлика от вчера. Не ми се вярва, ама факт и аз се наспах  повече от добре. Утре сме на консултация и на ваксина. Дано мине добре, ще слагам Пентаксим, ама още не сме я купили, първо да я прегледа лекарката пук после ще я взема от аптеката на поликлиниката.

За тез трънчета и мен ме е страх да пробвам.
За ястията - за Бъдни вечер задължително правя постни сърми и сухи чушки, боб, тиквеник, постна питка, орехови ядки и каквото още ми дойде на момента.
За КОледа - свинско и винско (за някои)
НА Нова година ще сме си у нас само четиримата. За тогава меню не съм измислила.

Мерси, ще се възползваме!

# 381
леле/.....ЖЕНОООО!!! Кво ме направи мари, как ме е изтипосала наща  smile3532
Така се сепнах, - разглеждам си и изведнъж троп моя снимка newsm09
Е ееее мерси все пак- а бехме  млади  и хубавиии..... Само за протокола да кажа че това е преди 2 години , да си не помислите че е тва лято- сещате се как изглеждахме нали.... smile3521
Бебешондел мерси newsm51

# 382
  • София
Веси, за такова нещо ли става дума?

Тези снимки са на детето на една приятелка (тя ми позволи да ги публикувам тука  Blush ), при нея направиха лазерната процедура докато беше бебе  newsm78Можеш да видиш разликата между снимките (преди и след процедурите)

# 383
  • София
Честит имен ден Анита!  newsm51
И да ви черия и аз, че нали малката и тя има имен ден  Heart Eyes После пак ще ви черпя и на 15-ти август  smile3534 smile3532

# 384
 Мами, правите ли си сами календари? С каква програма, на каква хартия?  newsm78 Не ми се дава тук във фото да ми правят понеже месеците на чешки са много странни и наще в БГ няма нищо да схванат  Joy Леден, Унор, Бржезен, Дубен... люх  hahaha

# 385
Da ви покажа джуджашката фотосесия на Свилен  Close-mas:

Мами, правите ли си сами календари? С каква програма, на каква хартия?
Сестра ми ми ги подготвя на фотошоп, аз отивам във фотото,вадя ги на снимки и ми ги подвързват там - настолни.
Покахонтас, да ти е жива и здрава именичката!   bouquet
Бу,мерси!

# 386
Ето и тук можеш да поръчаш ... http://www.happy-eyes.com/?lang_id=bg

# 387
Веси, за такова нещо ли става дума?
Да, нещо подобно е, ето снимка:

А дали е безопасна тази процедура за малко бебе? Ако е така, ще помоля за координати на клиниката, в която е извършена процедурата Praynig
pocahontas80, Честит имен ден на малката сладурана, да е жива и здрава  Heart Eyes

# 388
  • Бургас
kiαrrα , браво, че всичко мина вече! Едно притеснение по-малко.  Hug

Анитка, ЧИД!   bouquet
pocahontas80 , честито и за твоята принцеса!   bouquet

Аз чакам Краска да заспи и после ще изляза с Бобчо малко, че това стоене у нас ме изморява много. Вчера му сложиха първия Пентаксим- не плака детето и промяна в поведението никаква не отбелязах аз.

vesita007 , и Боб има нещо подобно над едното оче, но лекарката му каза, че щяло да изчезне след време.  newsm78

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 17:22 от LaDiDa

# 389
vesita007 , и Боб има нещо подобно над едното оче, но лекарката му каза, че щяло да изчезне след време.  newsm78
Ладидка, казаха ми, че шансовете да изчезне само са 50/50, не е сигурно...

Общи условия

Активация на акаунт