СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 516
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Честит имен ден Анита - много здраве и любов.... Та по тоя повод вижте днес какво трябва да се прави http://dnes.dir.bg/2009/12/09/news5515742.html

Пак питам някой мераклия за Метро????

# 361
  • София; Дружбето
Честит имен ден Анита и на всички други именници. Живи и здрави

На мен ми се ходи на Метро, но фалирахме и ще се въздържа Rolling Eyes

# 362
Добро утро  Hug
bamba , BebEshOnDeL  мерси за кафенцата Hug
anita29 Честит имен ден - да си жива и здрава и много обичана  bouquet
На бъдни вечер ще сме при свеки а на Коледа при майка.Аз ще правя само посните сърми Peace
 Относно трънчетата- нищо не излезе при нас Peace

# 363
  • София
shammi значи днес го удряме на мързел и това си... Sunglasses

# 364
Честит Имен Ден ,Анита! smile3525
Честито и на месечинките днес!!!!!!!!

# 365
Честит имен ден,Анита  bouquet
Киара,как е Хриси?
Бу, за акото да те питам една работа - Свилен поне по веднъж на ден ака по-рядко. Възможно ли е от това,че яде по-начесто (на около час и половина) и не може да се усвои напълно кърмата?

# 366
Мерси за бързите отговори, абе аз съм окей като цяло, само дето незнам дали е храна, липса на такава или е вирус и затова така ми е скапано, но поне мога да кърмя, че това ми беше дерта.

Специални благодарности   bouquet

Момичета и ваксина му бха на дребо и ми споменаха да не се втелясвам толкова  hahaha

На Анита честит имен ден   bouquet

# 367
Добро утро, момичета Simple Smile
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet

# 368
Здравейте милички!  Hug

Да споделя, че Хриси днес е много по-добре и към обяд ще ги изпишат.  Grinning Нямам търпение да я гушна. Сега трябва да спазваме някои ограничения два-три дни като например да се храни само с меки храни, да не се къпе с топла вода, тоест изобщо да не се къпе поне до петък и т.н. Доктора е доволен от резултата и е казал, че още в понеделник можем да я пратим на детска. Мен обаче малко ме е страх, че там все някое болно дете ще има, но ще го мисля до неделя.

Атракция, пак да питам - на Божидар вадихте ли му сливицата, че нали щяхте да го правите? А за тортата, дето си направила нямам думи, такова чудо на сладкарството не бих могла да сътворя по никакъв начин, браво на теб!   bouquet

Анитка, честит имен ден мила! Да си жива и здрава и всички покрай теб!  Hug

За сладкото - ми не мога да живея без него, винаги съм хапвала доста и въобще не ми е гузно.  Mr. Green Ограничавам другите неща и така не пълнея от него (много здравословно, нали?  Joy)

С тия трънчета ме разбихте, аз нямам обяснение, предполагам че е логично да са косъмчета, ама хич нямам желание да пробвам...  Laughing

# 369
Атракция, пак да питам - на Божидар вадихте ли му сливицата, че нали щяхте да го правите?
Не сме, отложихме за догодина. На 2 пъти  беше хремав, после грипната вълна и трябваше ей тия дни да я правим, но аз се отказах.Дали е за добре-ще си покаже.
Радвам се,че детенце е ок  Hug

# 370
  • До хладилника, който обичам
Бу, за акото да те питам една работа - Свилен поне по веднъж на ден ака по-рядко. Възможно ли е от това,че яде по-начесто (на около час и половина) и не може да се усвои напълно кърмата?
Не, надали Simple Smile Усвоява си всичко, което трябва. Просто въпрос на перисталктика и на момент - по същия начин, по който има бебета, които акат повечето дни по няколко пъти, после правят с нищо необяснима пауза от няколко дни и после пак зачестяват. Ако е здравичък и наддава, пишка редовно и обилно и е бодър, просто така му се е случило на човека Simple Smile

# 371
  • Karlovo
Здравейте отново  Grinning ,
ние се върнахме от консултация и резултата е че вече сме 6750 кг. ,и 63 см. .Биха му и две ваксини .Сега спи а аз се шашкам ,че пак ще ми направи номера от миналия месец - цял ден сън и цяла нощ  Shocked .

# 372
EmiR ,е не можах да издекламирам точния химичен състав на Био гая , ама нещо такова беше... в 12 през ноща не ми  се мислеше точно какво беше Laughing
Но аз ги давам на Алекс от както направи 2 месеца. Нали са за колики и регулиоране на коремчето. Къв е смисъла след 3-ти месец. Незнам това сие мое мнение- аз съм доволна от резултата- коликите минаха, ака си редовно по 2 пъти на ден и така. НЙе съм забелязала да й е станало нещо от това че съм ги давала толкова рано, което между другото за първи път чувам. Мисля че й в описанието не го пише-пак не съм сигурна...доколкото виждам на кутията пише" за деца още от кърмаческа възраст"което разбира се  е много относително понятие, ама карай сега - важното е детето да е добре... Mr. Green
Анитка честит имен ден newsm51

# 373
лелеее да изкажа дундито ква мацка е билааа , сега се загледах във фейса, аууу ни тъ е срам.

Ни мога да та позная.

# 374
Привет мацки Simple Smile

Честит имен ден анита.   bouquet
Честито и на другите именници Simple Smile

Днес моето цветенце става на 3 месеца и по този повод ви пускам една тортичка за почерпка Simple Smile

Днес времето пак е кофти, та ще сме си вкъщи... а как ми се ходи на разходка.

По отношение на трапезата на Бъдни вечер и Коледа. На Бъдни вечер задължително има питка и постни сърми, боб.... Често правим и тиквеник или печена тиква.
На Коледа задължително- банска капама Simple Smile

Малеййй.. дундито, ама ти голяма мацка бе Simple Smile Ти и сега си готина, ама бебешондел каква снимка ти е турила- леле леле ..  Simple Smile

дриймс, ама твоя младеж с манекенски мерки.. Хубавец- пу пу..

Преди малко гледах в предаването " На кафе" за някакви секс играчки. Е те такова нещо за пръв път виждам... хахах.. мастурбатори за мъже с различни форми и дупки...  hahaha
А пък за жените показваха някакви джаджи, дето се пъхат в гащите и могат да се активират дистанционно... малееееее... ooooh! какви работи измислят хората..
Дали някой ги купува тези неща  newsm78 Ако повечето бяха като мен, секс- шоповете щяха да фалират Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт