СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 507
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Браво, че Хриси е добре Киара...ама то нямаше друг вариант...
ЧИД и на малката на  pocahontas80
Аз пък ще ви покажа как се бяхме изпедепцали по повод седмицата на кърменето 2008 година  - http://septemvri2009.snimka.bg/baby/emir.422926.16315043.big
В общи линии гледаха ни като изкопаемо...и бяхме единствените в парка, което мнго ме учуди...верно че парка не е голям, но пък е пълно с майки и деца...дори не разбираха и посланието на картинките...а аз перях и носих цяла седмица, барем просветля някой... Laughing
vesita007 Кати пък има петно- мока на бузката. Появи се близо месец след като се беше родила...и аз се тръшках като теб, ама сега вече свикнах...незнам дори се маха с лазер, защото не съм я водила по доктори, тъй като е единствено. Ако са само капиляри се махат...ако е хемангиом, това което е показала  pocahontas80 , което споеред мен  не е вашият случай...също се маха..много съм веща по хемангиомите...нали ми израсна докато бременях с Кати...ама вътрешен..което е по опасното...
коригирам се...прилича на плосък хемангиом...и това което знам е, че се чака до към 3 тата годинка за да се натрупа мастната тъкан и да се види дали ще изчезне...незнам дали трябва да бързаш...защото е много малко и не е изпъкнало...

# 391

vesita007 Кати пък има петно- мока на бузката. Появи се близо месец след като се беше родила...и аз се тръшках като теб, ама сега вече свикнах...незнам дори се маха с лазер, защото не съм я водила по доктори, тъй като е единствено. Ако са само капилари се махат...ако е хемангиом, това което е показала  pocahontas80 , което споеред мен  не е вашият случай...също се маха..много съм веща по хемангиомите...нали ми израсна докато бременях с Кати...ама вътрешен..което е по опасното...
коригирам се...
Да, точно така го нарече дерматоложката... Tired

# 392
Веситка  Hug

А Уиш този сайт с тези календари дето си го дала по нагоре-някой поръчвал ли е, изпитана работа ли е, да не да си чакам и да се успокоя че съм уредила подаръците, а то...

# 393
 wish, Atrakcia, мерси  Hug
Надина, ще го изпитаме бе, ако не стане  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Тук в дрогериите ДМ правят, в БГ също предполагам  Peace

# 394
Здравейте,муцки!
Анита,честит имен ден!!!  bouquet

Киара Hugмного се радвам,че бузанка е добре!!!

Веси,и Ива има подобни петънца на двата клепача!Роди се така!И аз съм се родила с такива,но в последствие са изчезнали!
Ох изчезвам ,че Ива се обажда!

# 395
Ох аз ще се пробвам със сайта пък да видим

# 396
vesita, попрочетох нещо за хемангиомите от интернет.. Някои майки споделят, че след време петната сами избледняяват. Други казват, че хомеопатията им е помогнала.. една майка е написала ето това :
"здравеите.преди 12год. дъщеря ми се роди с хемангеом на лявото кра4е.сега няма и помен от него.ако наистина е хемангеом то трябва да из4езне с те4ение на времето.това са разширени кръвоносни съдове и не е опасно и нямат нищо общо с бъбрека или каквото там пишеше във форума.няма страшно".

Ако решиш се консултирай с още един лекар и виж какво той ще ти каже по въпроса. Все пак лекарите най- добре знаят.
Дано всичко да се уреди по най- добрия начин и петънцето да изчезне от само себе си.

# 397
http://septemvri2009.snimka.bg/other/aleksandra-na-mama-dundito.422628.16315917
Ето малко снимки от нас на който му се гледа- пресни са от снощи.... smile3521

# 398
  • София
Веси, за такова нещо ли става дума?
А дали е безопасна тази процедура за малко бебе? Ако е така, ще помоля за координати на клиниката, в която е извършена процедурата Praynig
Ами моята приятелка живее в Румъния и там е и направила тази процедура. Но ще й пиша да я питам за подробности и ще ти пиша после.  Peace

# 399
  • Бургас
Здравейте

Честитимен ден на Анита
Днес май няма да се разхождаме  Sad
Ники също има хемангиом на гърдичките, и той е доста голям 2см.
Лекаря при когото ходихме за пъпчето ми каза да го меря всяка седмица за да видя дали нараства.Другия път като отида на преглед ще го гледа с ехограф да види дали има и вътрешни.Малко се притесних като ми каза така ама дано всичко да му е наред на бебо.
Абе така ще е майките са за това за да се притесняват.
Айде хубав ден от мен

# 400
Nadina , не съм поръчавал лично. Мисля сега да го сефтосам! Wink

dundito , последната снимка с езичето е уникална! Simple Smile

# 401
Привет пак от мен  Hug
Веси и аз съм чувала че в повечето случаи изчезват без лекарска намеса.Дано и пра вас да стане така  Praynig Hug
dundito 2 малката е страхотна сладуранка. Снимката с изплезеното езиче е уникална bouquet
Ние пък днес нали не можем да излезем  ,защото вали и Константин като ревна от 11ч. аз в чудо се видях #Crazy  най-накрая му отворих прозореца и заспа за секунди  Peace

# 402
Днес всичко върви просто стрсхотно!
Ядем 120мл на 3 часа, после водичка, игра, сън 30-60 мин, през това време цедене, после пак кърма 120мл. Успявам да изцедя 60 мл общо от двете гърди Sad Но няма как не искам да дохранвам с АМ повече от веднъж два пъти на ден, защото точно от Аптамила стана цялото прехранване.
Нямам търпение да се преместим в новата квартира за да излизаме всеки ден, пък може и по няколко пъти Simple Smile Flutter

# 403
Бу, мерси   bouquet. Гледах в разни американски сайтове има страхотни модели кърмачески блузки и много се изкушавам да си закупя  Flutter. А би ли споделила рецептата за пуйката дето винаги става  Rolling Eyes

# 404
  • Испания и Стара Загора
Много пишете бе.Ние сега се прибрахме от разходка.
Весита,и Андреа има такова петно на левия клепач,но знам ,че с времето изчезва.Аз имам под носа и трябва доста да се загледаш за да го видиш. Peace
Киара,радвам се,че днес ще изпишат Хриси. HugСпоред мен не бързай да я пращаш на ДГ.По-добре изчакай още 1 седмица Peace
pocahontas80 , честито и за твоята принцеса!   HugТъкмо се чудих кога имате имен ден-днес или на 15.08.Но явно ще черпиш и на двата празника. Wink
Абе така ще е майките са за това за да се притесняват.
Много добре казано.Мойта приятелка има бебе на 2м.Първо му се появи себореен дерматит,а днес разбра,че нещо мускулите на врата му не са добре и не може да си обръща главата на дясно.Та от другата седмица започват рехабилитации.Само се моля децата ми да са здрави,а всичко друго може да се оправи. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт