СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 496
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Ох аз ще се пробвам със сайта пък да видим
Уф, сега видях, че искат 6 евро за доставка ...
Трябва да помисля за нещо на "местна почва", защото така се вкопчих в идеята!  newsm78

Някой друг с някакви идеи?
Ладида, не се скатавай - ти си като информационно бюро! Знаеш всичко (особено по моите проблеми) Wink

# 406

ДНЕС Е СВЕТА АННА-ПОКРОВИТЕЛКА НА МАЙКИТЕ И РОДИЛКИТЕ!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

# 407
Здравейте момичета!
Честит имен ден на Анита и Анна-Мария на pocahontas80     newsm51

Честита месечинка на Невена на Gorska_Kitka, Калина на glezundra и Александър на pantera_v - да растат здрави и послушни деца   newsm51

Макар, че не пиша, ви чета редовно. При нас нищо интересно. Имаме си режим, който горе-долу спазваме. Чакам в петък най-после да ни сложат първия Пентаксим, трябва да ходим и на ортопед. Аз се мъча да правим някакви упражнения, но доколко успешно се справям с това идея си нямам. Притеснявам се, че много си стяга крачетата и ръчичките и като се обличаме е голям зор и рев. Не знам дали е нормално, мислех си че след втория месец мускулния тонус намалява. 

Момичета, имам нужда от помощ - препоръчайте ми добър неврохирург в София, че майка ми нещо го е закъсала  Praynig  Praynig  Praynig

Киарра, радвам се, че всичко е минало добре. Аз като малка много страдах от сливици, чак инфекция на бъбреците направих та си отлежавах по санаториумите всяка ваканция. След като ми ги извадиха забравих какво е да боледуваш... Дано и при вас е така  Hug

vesita007, дано Аси го израсте. Аз бих направила консултация и с още един лекар. /ама аз съм си такава/ Hug

BebEshOnDeL, много се радвам за вас. Аз съм привърженик на режима  Peace

Ето и малко пресни снимки от нас  http://septemvri2009.snimka.bg/?album;aid=423634;pid=16317390

# 408
Dundito, Stefi Stefi, много са сладки бебчета ви. Искам да ги цункам   Kiss

Аз най-накрая качих снимки в албумчето: http://septemvri2009.snimka.bg/baby/niya-na-sima-max.451784.16314859

Честито на именниците, да са ви живи и здрави имената - в една книга четох, че това всъщност означавало следното: Нека името ви се продължи от поколение и то да ви е живо и здраво!

Аз днес чакам гости - нашите кумци (ако така се нарича двойката, на която станахме кумове преди 2 години). Купих от тези торти, които се правят в домашни условия за 15 мин. Мисля да направя и салата с авокадо, че тези дни съм луднала по него - явно ми липсва някой витамин. Взех също и замразени панирани пилешки филета - какво да се прави, не ме бива в кухнята и я карам на полуфабрикати. За малката, когато стане време за захранване, поне ще гледам да й правя домашни пюренца и сокчета, макар че нищо чудно да се изкуша и да поръчвам кухня по домовете.

Поздрави на всички мами   bouquet

# 409
Привет от нас.
Тъкмо се върнахме от консултация. 4 930 кг (+650г от мин месец) и 58 см (+3см). На мен малко ми се струва, ама все пак е в рамките на нормата (500-1000г/мес). Доки не каза да се дохранваме. И пентаксима ни биха... То не стига, че още с влизането в кабинета малката така се разплака без причина, ами после и инжекцията... така не е плакала никога! Целия й плач за 2 мес е по-малко от този дето днес го изплака Sad Трябваше да яде, ама се измори и спинка в мен милото  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Да поздравя именичката Анитка - да си жива и здрава, много късмет да ти носи името!  Hug
Ина има снопче мастна тъкан под едното око - така се роди. Сигурно може да се махне, ама аз мн си я харесвам с него и не съм се интересувала. То е с диаметър 2-3 мм и не е цветно, а розово-беличко и май не прави впечатление. А си мисля, че в днешно време децата са по-толерантни, отколкото по наше време. Та Весита, ако не му пречи на детето, не му се притеснявай, още повече, че ще може да се махне в последствие. Да не говорим и как се развива медицината...  Peace
Айде, отивам снимките да гледам!  Hug
А, за трънчетата - тва си е кофти гледка... Някои от вас са се опитали да правят този масаж, а нали темата беше, че ако бебето много плаче, как да го успокоим - това може да е решение на проблема. Т.е. ако е спокоино, то значи няма как да има трънчета  Peace
стефи стефи, много калорична тая "ивелина" бе http://septemvri2009.snimka.bg/other/ivelina-na-stefi-stefi.423634.15823166 Wink а оригиналът е с толкова прекрасни очички  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 16:12 от MammaT

# 410
Аууууууууу какви хубави бебета.. пу пу...  Разкошни са всичките...

Стефи, Невена не обича да й се пипат ръцете, камо ли масаж да се прави. А за обличане- ужас. Така крещи като трябва да и слагам блузка и съответно да й издърпвам ръчичките... припотявам се цялата от зор.. За сметка на това обаче много обича да й правим масажи и гимнастика на крачетата- ауууууу такъв кеф няма. Смее се, гука, ритка.... Та, засега се концентрираме върху крачетата.
Като я сложим на корем и се пробва да се обръща, но все още не може Simple Smile
А одеве докато спеше, от ритане се беше избутала 1 педя на горе. Уж я оставих в едно положение, а я намерих в друго.. Simple Smile

МамаТ, ама вие имате прекрасни мерки. Не се притеснявай, детето изглежда прекрасно.

wish, за какви поръчки и доставки говорите, че нещо пропуснах Simple Smile

# 411
Абе за едни календари със снимки ...
Искам да подаря на бабите календар със снимки на малчоганите! Simple Smile
Май ще се обърна към някоя рекламна агенция да ми направи ...

# 412
стефи стефи, много калорична тая "ивелина" бе http://septemvri2009.snimka.bg/other/ivelina-na-stefi-stefi.423634.15823166 Wink а оригиналът е с толкова прекрасни очички  Heart Eyes
newsm03
MammaT, тази торта я направих вечерта преди да ме приемат да раждам, даже вече си имах и контракции. Правих я и в млечно-плодов вариант за първата и втората й месечинка, ама за последната нещо не се организирах  Simple Smile

wish, за календари погледни дали това ще ти върши работа http://www.itninews.com/news.php?readmore=1556  Peace

# 413
Горска Китка, мерси!  Hug
Сега се чух със сестра ми, и нейната Никол е плакала днес, а само са я теглили и мерили. И тя  ака каза: още с взлизането в кабинета и надала боен вик! Никол е дебеланка: на 7.5 месеца 74 см и 10 кг  Crazy ама и майка й и баща й хич не са малки  Joy
Торти пак повтарям, ако трябва и ще потретяя, живота ми да зависи от това, не мога да направя такова чудо! А откак съм родила, все на сладко налитам, а иначе хич не го ям. Почнах да се поукротявам, ама в началото беше неудържимо положението  Thinking

# 414
  • sofia
Девойки,здравейте и от мен!Гледам за сладко говорите,та да споделя...Ми считайте дали не съм обсебена от него,щом в това временце се потътрих с количката/под предлог,че разхождам детето/до най близкия супер да си набавя сладко и теч.шоколад...То у нас няма нищо такова,щото докато има,не мирясвам и ям,ям...Като мина вчера една приятелка на кафе и...една бисквита нямаше да туря от кумова срама...мани-мани... JoyКиара,радвам се,че всичко е минало добре с мъничката!Весита,сигурно ти е много кофти за това петно...но като го гледам какъв юнак расте,никой няма да смее гък да му каже в училище! hahahaНо до тогава сигурно ще е минало...За тия тръни яко съм се впечатлила...даже на бате показах снимката..Мислих,мислих и...измислих-тая снимка е монтаж!!!Такива тръни не съществуват!!!Олекна ми! Joy

# 415
  • София
Анитка, да ти е живо и здраво името  bouquet Честит празник и на малката Ана-Мария  bouquet
Ей това седенето вкъщи не си е работа Sad Малкият е кисел, не ще да спи, плаче и иска да го дондуркам... А иначе като излезем и си спи кротко 2-3 часа. Мъж ми ще работи до късно днес и просто ще лудна цяла вечер Rolling Eyes Наоплаквах си се Tired

Добре, че една приятелка ми дойде на гости, та си побърборихме. Утре стига да не е потоп съм решила да изляза, пък каквото ще да става.

# 416
за протокола-мама Гаци се е свързала с половинката си,така че мама Радост  ще трябва да се примири да си разменя с Находката smile3508 smile3521

говорите за сладкоооооооооо Crazy Crazy-тогава забягвам от темата animal037 animal037 animal037че днес дерматолога ми забрани сладкото Naughty и 10000 други неща ooooh! ooooh! ooooh!докат не премине акнето на Стефи Grinning Heart EyesHeart Eyes

честито на месечинковците Hug Hug Hug и разбира се на Анита и Анна-мария bouquet bouquet bouquetименния денSimple Smile

киара,много се радвам,че всичко мина Hug Hugцунки за Хриси  love001

атракция,за тортата  bouquet  bouquet  bouquet

дунди,ква е таз снимка,кви са тез силикони Whistling Whistling newsm53само да ми паднеш котиооооооооо smile3508 smile3508

# 417
  • sofia
Ама че съм заплес Confused!По начало влязох с намерение да честитя именния де на големите и малки именнички тук,ама пуст акъл...Соник,трябва да се разхождат децата,да!Ей го моя още си спи/от 1/!ОТ въздуха навън е!

# 418
  • sofia
 hahahaЧестит имен ден!Живи здрави и много щастливи!  bouquet

# 419
  • sofia
Ау,находище,що тъй си го закъсала,уа...Ма ти поне правиш секс,та ще се разсейваш!Пък аз ша ям сладко... Joy

Общи условия

Активация на акаунт