СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 478
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
  • До хладилника, който обичам
На ваш'те услуги  Mr. Green

Мама е в банята

мерси за хубавите думи   bouquet Heart Eyes

# 436
  • София
Здравейте мами!

Честити месечинки на Горска китка, glezundra, pantera_v, да са ви живи и здрави дечицата!
  newsm51
Честит празник и на Анитка и Ана-Мария!

Киара, радвам се че всичко е минало, много  Hug и   love001 за малката!

Бях ви споменала че Алекс има стафилококи,онзи ден приключихме лечението с бактробан. Утре ще ходим да му вземат секрет пак от нослето и лекарката иска да сложим и ваксината-първата пентаксим. Но според вас редно ли е преди да видя резултата от секрета да му сложим ваксината?

Друго искам да ви споделя-от месец насам не се издържаше-много плачеше, да не кажа че се дереше. Та вчера го водих да му леят куршум, защото много се стряска на сън, плаче, пери ръчички, изобщо много неспокойно спи. Бабката каза че уплахата съм му я предала аз още при раждането, куршумчето стана във формата на куче и гъска, а като дете съм се изплашила точно от тези две животни. Колкото и да не вярвам на тези неща, как пък точно това излезе   Thinking След това му пребая против уроки на един червен конец, каза че всеки му се радва и е много урочасан и после му го вързах на ръчичката, ние и преди това си имахме но... И накрая каза че ще го излекува от болестта, ще му клинува, и аз така  Shocked мисля си е пък каква болест сега? А то така наричали коликите. Не веднъж съм споменавала че имаме и проблем с изхождането и че чак ходих при гастроентероложка на консултация. След всичките тези процедури Алекс започна много да се прозява, бабата каза че това била реакция и каза че след малко ще заспи и ще му мине всичко. Е не знам какво му направи на това дете, но веднага щом си тръгна тя, Алекс се изака-сам и то обилно. Съвпадение ли е незнам. И като почна да се смее, да гука, е не повярвах на очите си. Наяде се и заспа веднага, и от вчера ако щете вярвайте, въобще не е плакал. Буди се за ядене, смее се, гука, яде, пак заспива. Все едно не е моето дете. Иначе нямаше ден в който да не е плакал.
Извинете ме за дългият пост.

# 437
  • Бургас
Бу, верно ти е интересен блога!  Peace
 wish, обичам те!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Какво приятно занимание ми намери тази вечер.
Отивам да се радвам на готин и свеж бг език при Бу!  Party

# 438
  • София
Бу, няма втора като тебе!  Joy Отивам и аз да се забавлявам с блога ти   bouquet

# 439
Златна Бу, златна, златна...  Hug

Ладидка, много часове съм "изразходвала" в тоя блог.  Crazy

# 440
Бу, блогът ти е невероятен... и аз много пъти си го чета. Имаш страхотно дар слово  Hug
А като гледам какви кулинарни фантазии правиш и какви неща майсториш с децата, направо онемявам. Откъде имаш такъв ентусиазъм, хъс и време Simple Smile

# 441
  • София; Дружбето
Мдам, който може го може. Аз на копи пейст съм добра, иначе хич ме няма  Grinning

Аз днес да си призная реших да ги проверя тия тръни. резултатъ беше - много кисел Габи цял ден и никакви тръни, косми или каквото е там. Масажа хич не му хареса, както и очаквах. Та все си мисля, че майката му е хубавото измиване на бебето Rolling Eyes

# 442
Здравейте мамчета!
Честит имен ден на Анитна и малката Ана Мария   bouquet
Честити месечинки на сладките бебета!
Dundi, Stefi Stefi, Sima-max - ама много сладки тия вашите бебета бре! Да ги нацелувате много!

Аз днес бях на изпит, а вие през това време сте изписали света! Много гадно беше и ми беше едно притеснено и си забравих цялата лексика и елементарни думи на английски се чудех как бяха  ooooh! Поне мина! Сега мога да се отдам на коледно мързелуване или поне занимаване с по-приятни неща  Mr. Green
Моята сладурана е отказала да яде от шише и от 11 до 16 беше изпила само 30 мл  ooooh! Не иска и това си е! По едно време преди седмица-две беше посвикнал да пие и от шише, но сега пак отказва. Добре, че следващия изпит е чак юни месец!

Пак за ядене говорите и няма как да не се включа  Embarassed Blush Предполагам, че на Бъдни вечер ще сме при свеки и ще и ям не много вкусните манджи  Sick Е може покрай диетата да ми се размине или пък да си занеса неща, които мога да ям. На Коледа у нас винаги има купон, нали съм именничка, с много ядене и пиене и традиционната ми коледна пуйка. Много ми хареса рецептата на Бу и ако са ми отменили част от забранените храни до тогава, може да я пробвам.
Вече взех да свиквам с мизерната диета, макар че снощи имахме гост и е доста кофти да приготвяш разни неща без да можеш да ги опиташ  #Cussing out
Мисля да водя беба на алерголог защото вече две седмици съм уж на диета, а проклетите обриви не минават. Скриват се и почти не личат през деня, но вечер след баня, особено след като пореве беба, светват като червени светофари  #Crazy Само най-старите, като че ли изчезнаха.

# 443
  • До хладилника, който обичам
Малко засрамващо ми действате, момичета Grinning Благодаря.
Gorska_Kitka, не съм чак такъв ентусиаст, на моменти съм. Просто умея да запечатам момента, и на хората им изглежда, че е постоянно така (а не е Mr. Green).

# 444
Честит имен ден на именничките и честито на бебетата с месеченки!
Искам да питам някой има ли със съмнения за болки от зъби. Нашият бебок от миналия петък издава едни странни звуци средно между пищене, викане, мяукане и гукане. Като ги издава и като е сравнително спокоен, но и преминават към плач и всеки ден става все по-сериозно. Звъннах на педиатърката, тя като го чу ни прати в поликлиниката , съмненията и бяха за болки в ушето и колики. Не прилича на колики, така какато ги е имал досега, ушите спокойни се оказаха, гърлото е добре, темп. няма. Т.е. при прегледа всичко беше ок. В същото време като му подам пръст го захапва здраво с венеца. А педиатърката, която го прегледа (не е нашата) каза, че има малко беличко по венеца, че е пробил. Но не беше категорична, че е от това, моята педиатърка още не вярва, каза на 2,5 месеца "зъби абсурд". После се сетих, че Wish се похвали със зъбче и че има бебета, които се раждат с такива. Имам и позната с по-малко бебе, което уж има подобен проблем.
Незнам какво да си мисля и дали да го водя да го преглеждат пак.

# 445
Получихме си подаръка от Ирина Лучия smile3534 Качих снимка в албумчето. Елеста, страхотен е, и точно неговия размер  remybussi Малката принцеса да очаква своя подарък в най-скоро време Hug

# 446
Здравейте и от мен.
Честито на именничките ни днес както и на прекрасните месечинки Hug  bouquet.
При нас нищо интересно няма с малкия се гледахме цял ден докато баща му и баткото бяха по разходки. И понеже не искаше да спи го ударихме на снимки:

На който му се гледа цялата сесиика тук: http://septemvri2009.snimka.bg/baby/dani-na-clara.421979.16325214

Бягам и аз да поразгледам блога на Бу ( да видя ко ви е хванал така окото и таз пуика да я изпитаме ще стане ли за коледа ) Grinning...

# 447
Аз днес да си призная реших да ги проверя тия тръни. резултатъ беше - много кисел Габи цял ден и никакви тръни, косми или каквото е там. Масажа хич не му хареса, както и очаквах. Та все си мисля, че майката му е хубавото измиване на бебето Rolling Eyes
И аз тая вечер се отдадох на масаж за трънчета-тцъ, нЕма моето дете.
*clara* , много ти е хубава щерката  Heart Eyes

# 448
да си похваля синчето, днес за пъри път хванахме играчка и я хрълихме по мама разбира се.  Също така за първи пъ изправихме много високо главичка и показахме гърдички напред, за съжаление таткото с омаслените ръце малко бавно хвана фотоапарата, но все пак го хванахме в някакво полуизправено положение.

# 449
Бебешондел браво на вас Peace.
Атракция мъж си имам аз не мадама ( ама то постоянно ме питат какво е ) и баткото все момиче го правеха - нежнички са ми те мойте гарджета Blush.

За тез трънчета които сте коментирали аз преди около седмица бях видяла снимката и веднага изпробвах на малкия. Нямаше такива неща, ама да съм сигурна и на следващия ден пак го масажирах. Мъжо вика че тва били мърсотиики дето излизали  Whistling ама знае ли човек може пък и верно да са някви трънкоподобни.

Бягам пак да хапваме с мойте хора. Лека вечер на всички...

Общи условия

Активация на акаунт