СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 463
  • 725
  •   1
Отговори
# 465

Бамба,ии на мен ми омръзна това слънце.Искам сняг,но в тази част на Испания,където сме,не знаят какво е сняг.Тук само дъжд вали и то като почне не спира по 2-3 седмици Tired
aaaaa Анита,не ми омръзва хич слънцето-обожавам го!Просто на празниците не им отива и ме хваща носталгията по снега...
kiαrrα ,много се радвам че Хриси си е  у дома и е добре! Hug

# 466
  • Бургас
kiαrrα, така ме разнежи. И аз обожавам да гушкам и двамата едновременно- в такива моменти си мисля, че няма по-щастлива от мен на света!  Simple Smile
Много се радвам, че Хриси е ОК. Нека това са ви последните тревоги с децата!  Hug

За синеоките бебчета- и на мен ми направи впечатление и мислих да го споделя. На Боб му потъмняха очите- още не са напълно кафеви, но натам вървят....  Party

Краска днес е абсолютно здрава (пу-пу!) и сега ще се приготвим и ще отидем на разходка в близкия търговски център тя да си поиграе малко в детския кът, а аз с Боб да пообиколя магазините.  Flutter

# 467
Добро утро, майчета   bouquet
Мерси за кафенцето, вече глътнах малко и покрай кафето един куп домакински задължение, аман вече, няма край.
Добре си поспахме, ама какъв вятър духа навън не е истина просто, а иначе едно лъжовно слънчице пече и излиза кака ви на терасата с кафенце и цигарка и само дето не ми замръзна млякото в хранилищата, бррр.

А по повод очите и мойто чаве е със сини очи, ама да видим докога, че май кафевия ми ген много силен и сините очи на таткото ще си останат без наследник.

Елеста, ама много е убаво по моловете, това в големия мол ли е, че да заведем баткото малко да се покефи на украсата.

Киара много се радвам, че малката бонбона си е вече у дома и е добре детенцето.   bouquet

Кришкамишка този сняг толкова време го чакам и аз, че чак ми писна от чакане, хич не ми се иска, така свикнах с разходките през деня, че знам, че ако завали, ще съм си затворник докато не се разтопи, че то в нашето градче винаги снега е съчетан с мнооого лед и силен вятър. Ще трябва да слагаме вериги на количката.

Ох пък да ви се оплача в къщи непрекъснато се чуват някакви стъпки и все съм в очакване едва ли не Боби да се покаже на вратата и да ми каже "няма ли да ми сменяш памперса." За любителките на мистерии нищо интересно, просто съседите отгоре си се разхождат, ама пусто ново строителство всичко си се чува, все едно са у нас.

Айде отивам да проверя дали още дреме или вече си е отворил очите.

# 468
  • София
Добро утро мацки!
Мерси и за двете кафенца...ще си ги изпия Grinning
Сега съм като във ваканция, нали Кати е при баба и имааамм много свободно време...много ми е гот...имах нужда от малко почивка и хич не е лесно да гледаш две деца ...колкото и да не искам да си призная Sunglasses
При нас неизлизането навънка не е проблем...спи си и в къщи...макарче, аз вчера излизах и само му разбих съня, защото тъкмо си заспа хубаво и трябваше да се прибираме и се разкиселя един такъв...
Киара Кати още преди месец се премести при мен и престанаха нощните набези/по някое време през нощта да се мести от нейната стая при мен/, та и аз много често си спя посредата м/у двете и се чудя кой ще сплескам първо Wink ама си е хубаво...
Верно си имаме много синеоки бебчета...при нас са тъмно сини/сиви, но сигурно ще си потъмнеят, защото вече виждам едни кафяви точици...
Миринда..ако си изпуснала Атракция беше дала ей този линк http://krokotak.com/ щом ще се заигравате с красавицата...има доста идейки...
Честити месечинки на днешните бебоци!

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 09:44 от EmiR

# 469
bamba благодаря мила  Hug

# 470
Добро утро! Simple Smile
Моето циганче е с кафеви очи. Пламен и той, въпреки, че е рус пак не можа да вземе светлите очи на бабите си! Едната е със сини, а другата със зелени и аз всеки път се надявам да закачат децата по нещо, ама - не! Simple Smile
Здраве де е...  Mr. Green
Иначе големия сняг го очакваме на 15-ти. Да видим. Пламен от юни месец обяснява как ще прави снежен човек на двора! Simple Smile

# 471
  • Бургас
Едната е със сини, а другата със зелени и аз всеки път се надявам да закачат децата по нещо, ама - не! Simple Smile
момата ще е синеока, споко!  Wink

# 472

Атракция мъж си имам аз не мадама ( ама то постоянно ме питат какво е ) и баткото все момиче го правеха - нежнички са ми те мойте гарджета Blush.
Blush Кой да види? Но е много красив е нежен, затова сбърках  Peace

# 473
Едната е със сини, а другата със зелени и аз всеки път се надявам да закачат децата по нещо, ама - не! Simple Smile
момата ще е синеока, споко!  Wink

Абе аз съм споко, ама не знам къде ще събирам отбора с момчета, докато реши да се роди момата, че като си знам късмета и третия път няма да ме огрее... Wink

# 474
  • До хладилника, който обичам
Анкетирам ви.

# 475
  • Испания и Стара Загора
Отговорих с 2 PeaceПовече не искам Naughty
Кой отговори с 4? Crazy

# 476
  • Бургас
Бу, гласувах, ама може ли да сложиш и опция: 3 и детегледачка  Flutter да не забраяме, че има и майки калпазанки сред нас  Flutter

# 477
  • До хладилника, който обичам
Бу, гласувах, ама може ли да сложиш и опция: 3 и детегледачка  Flutter да не забраяме, че има и майки калпазанки сред нас  Flutter
Хахаха, ама детегледачката няма да я раждаш ти, я Grinning Тя си е допълнителна екстра, така да се каже, може да я има човек и с едно и с пет Crazy
Аз за три се точа уж, но има още време да видим кое как.

# 478
Гласувах!
Искам три и ако може третото да е момиченце...  Flutter Ей тъй за цвят и аромат? И за панделки, роклички ....
Пък ако не - здраве да е!
Трима сина - звучи доста добре!
Три снахи - леко настръхнах към средата на гърба!  Mr. Green

# 479
  • София
Винаги съм искала 3...ноо определено май няма да стане...3 пъти секцио през близо 2 години  newsm78...май ще трябва да помисля и за себе си... Grinning
Така че, гласувам с 2, защото това е най-вероятния краен резултат Confused

Общи условия

Активация на акаунт