Звездни компромати - 54 част

• 67 757
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Пак е хубава, но трябва вече винаги  да е гримирана иначе...

# 736
Много ми е хубавка тази Николета. Такава, сладка муцунка. И с тази коса е хубава.

# 737
И мен Николета ми харесва много, с тази коса също, но я предпочитах с по-дългичка  Peace

# 738
  • София
Да, поне с грим много ми харесва.Без него виждал ли я е някой?

# 739
Да, поне с грим много ми харесва.Без него виждал ли я е някой?
Eто я без околоочен грим:
http://www.vbox7.com/play:5addfd71&start=73

# 740
Какво прави добрият грим от хората... Thinking

# 741
  • София
Сигурно вече разбрахте от новините, че Джулия Робъртс очаква четвъртото си дете  Grinning Много се радвам за нея  Hug Евала на тези жените с пари и кариера, които имат желание за много деца и го реализират  Peace

# 742
Сигурно вече разбрахте от новините, че Джулия Робъртс очаква четвъртото си дете  Grinning Много се радвам за нея  Hug Евала на тези жените с пари и кариера, които имат желание за много деца и го реализират  Peace

Да, да й е честито  Peace

# 743
Четох го днес, но май в Бг сайт и никъде в чуждите не видях потвърждение, ако е вярно е много хубава новина:) Когато започваше връзката си с този мъж помня, че имаше някакви драми с бившата му съпруга и мислех, че няма да просъществува дълго.

# 744
Абе хубава си е Николета. С къса, с дълга коса, все си е ок, само да не е така препечана и да не си отваря устата.
На някои и гримът не им помага.

# 745
# 746
  • София
Четох го днес, но май в Бг сайт и никъде в чуждите не видях потвърждение, ако е вярно е много хубава новина:)
инфантилна, съобщиха го по централните новини на Нова. Остава да им повярваме! Grinning

# 747
# 748
Николета като че ли се променя за хубаво.

# 749
Пак е хубава, много е красива тази жена.И на живо пак е хубавица.

Общи условия

Активация на акаунт