Филе от пангасиус

  • 7 529
  • 17
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 233
Днес купихме такова филе. По принцип не сме фенове на рибата, но нали е Никулден.... Обаче идея нямам как се приготвя. Помогнете с рецепти, предварително благодаря.

# 1
  • Мнения: 6 093
Има тема пангасиус,в която освен критики по адрес на рибата има и много рецепти.Аз лично я харесвам панирана и на скара

# 2
  • Мнения: 1 233
Благодаря!

# 3
  • Мнения: 1
имам два начина за това филе

Първи вариант:нареждаш   филето в тавичка отгоре слагаш една майонеза и поръсваш с кашкавал.Става мног о бързо и лесно.


Втори вариант:нареждаш филето   и го заливаш с фикс малки тайни  за риба и сметана.



и двата са хубави и лесни,за гарнитура правя картофено пюре

# 4
  • Мнения: 6 713
Може и запечена във фурната, с лимонов сок, подправки, може и малко масло, много вкусно става. Ако ти е силна фурната, сложи фолио отгоре и накрая го махни, да се запече, но моята фурна е доста слаба и не слагам.

# 5
  • Мнения: 126
Алфина , ти сигурно вече е приготви , но това е бяла риба и най доброто за приготвяне е да я панираш и изпържиш.

# 6
  • зад кестените
  • Мнения: 798
Пангасиуса когато се пече на фурна необходимо ли е да се слага допълнителна мазнина , защото на мен ми се струва мазничък.

# 7
  • Мнения: 152
Аз пенгасиуса го ям само на кюфтета. baby_neutral

# 8
  • Sofia
  • Мнения: 26 586
това е толкова мазна риба ooooh!,че въобще не и е нужна майонеза и кашкавал.Аз не я харесвам,много е тлъста.Пекох я във фурна и почти изчезна от мазнотия

# 9
  • Мнения: 7 474
Аз я пекох на скара и във фолио във фурната.

# 10
  • Мнения: 7 421
   Аз правя такива кюфтенца от риба. Peace
 

# 11
  • Мнения: 613
На мен не ми харесва - много е тлъста. Затова печена на скара.

# 12
  • Мнения: 12
Здравейте и от мен,моята мами прави пангасиус по следния начин

Във Фурна,но преди това го е отмразила,остава го да се изцеди след като го е измила за да не мириши слага му подпаравка за риба,лимонче,лучец и го оставя да пристой,за да се смесят вкусовете му.

Накрая слага и го пече във фурната докато почервенее.

Дано да ви хареса това,

Да ви е скувно
Отговор

# 13
  • Мнения: 2 126
Ако не сте фенове на рибата,пангасиус е възможно най-кофти избор Sick Но,дано сте си я харесали.
Аз купих веднъж(и след това по грешка още веднъж)-ни пърежен,ни на скара ми хареса ooooh!

# 14
  • Мнения: 12
  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт